ja ve? kot 50% bo verjetno zadel, ker ljudje so nekako zvesti obnovam ?e zaradi popustov, mojega krivca je pa kazalo Generali, na generali so rekli ta polica je bila storno, in potem sem ga na?el na AS preko Generalija
Ja ampak ?udno, ker jaz sem vpisal dan pred prodajo, pa je zavedena moja polica, naslednji dan je pa od kupca polica. Tako da ?tima.
Zelo neazurno. Za moj primer je pisalo generali, clovek je pa 4 mesece nazaj sel na AS.....
Siguren? Ker jaz sem preveril, ko sem jaz prodaj avto se je informacija o zavarovalnici spremenila, tako da bi morali biti to?ni. Sicer je pa res, da pi?e opozorilo, da ne jam?ijo za to?nost podatkov.
Ampak vseeno, je vsaj za oporo, gre? na pravo zavarovalnico s ?t. zav. police pa ?e je bil tam zavarovan bojo ?e oni povedali
oz superturismo wrc (oziroma superturismo gt), 7jx17, et 45, 5x114,3 , za mazda 3 bk - 225/45/17 ...na?el sem z et 40, 7,5j kar ni ok ampak pod isto serijsko ki je tudi na mojih feltnah - kba 45677 ..wtf (zgleda ima vsak model isto serijsko ne glede na tehni?ne podatke), drugi model plati??a sem pa na?el z vsemi temi lastnostmi za moj avto, ampak je bil na homologaciji pameten zaradi serijske ?t. feltne.
Jaz sem tukaj iskal zase in sem na?el. Ampak za tvojega mislim da ni:
Res mi je ?udno...sem tudi po netu prebiral in folk pi?e da morajo spustiti ?ez ?e prinese? papirje od drugega modela felten, ?e so iste tehni?ne lastnosti plati??a.
Povej za katera plati??a i??e? tuv, za kateri avto, pa ti mogo?e najdem za tvoj model
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tisto ta srebrno, ki je v?eraj pri?la gor. Od treh, ki sem jih gledal je bila najbolj?e ohranjena, skoraj ni? rje, sem ostal kar malo
Pa velik plus je ta, da ima klimo, ker bom avto vozil tudi pozimi (primorci se ne bojimo soli pa snega )
Povezava za deljenje
Deli na druge strani