Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Gledam zdele oddajo SMET oz. SKRET, pa jih o?itno moti, ker so promocijski Mazdi6 III parkirali v ?ivalskem vrtu. :aaaaa::hudicek:

kekci

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes natankal LPG v ?rnozmajko in na?rtujem za dobrih 50? narediti vsaj 800km. Tota Mazda je majka od avta. :cheers::notworth:

Zdele pa jem dimljenega lososa, ena mojih najljub?ih jedi. :D

Jest nardim 500km s 70? haha :))

PS: zbiram prostovoljne prispevke za LPG :lol:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa kaj je s tem k******m snegom no, aprila smo p***a :vskalo::vskalo:

U?eri ni blo neki preve? produktivno ?uranje in sem dobu le eno telefonsko, no sode? po tem kak?na je bila, ne bi rabil bit v jamralniku. :P

Ce je bjonda, ti lahko avto posodm, da bo machy machy haha pa se leder mas notr :P

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce bo jutri sneg, ostane rumenka do petka v mariboru :(:blink::glare:

Prosim, naj bodo ceste ok, da grem lahko po svojo novo mazdico ... :angry:

Hehe cist not padu .. :ninja:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Da ne bo? mislu da je to samo mit :D To sm mel tut jzt taprvi?, ko sm za?el razmi?ljat o nakupu rumenke...

Can't w8 da jih postaviva drugo zravn druge :) pa eno crno vmes .. Oh .. :wub:

Ps: blondes have more fun :party0035:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eh fantje ne se kregat pa obmetavat z zaljivkami itd. Vsak ma svoj pogled na vsako stvar. Tukaj smo zbrani ljubetelji in lastniki tocno dolecenih avtomobilov in ze zato, ker imamo vsi dober okus, bi se morali razumeti :cheers:

Glede predpisev pa, so zato, da nas opozarjajo na nevarnosti in osebno jih jemljem kot navodilo kako na dolocenem odseku voziti.

Zdrava kmecka logika pravi, " po pameti " ce bi se vsi ravnali po tem nacelu bi bilo precej manj nesrec. :party0035:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zakaj si pa tako zgodaj vstal in na skrivaj pucal avto od punce? A se ji ne upa? pribli?at in jo vpra?at, ?e bi hotela s tabo hodit?

Kar koraj?no! Dolgo ne bo? ve? mogel pucat sneg z njenga avta, ker se bli?a pomlad. Pohiti in se ji lepo predstavi!

Hehe si narobe razumel :) svoji punci sem spucal avto :cheers: skorajzil sem se ze pred leti :ninja::harhar:

Drugace pa hvala za spodbudo :punk:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.