E....ja NIMAM BESED🙁☹️😐😉 očitno se poškodbe Z.Dragiča in delno Dončiča ter utrujenost terjala poraz ..Gremo naprej . 👍👍👍😁bo boljše na svetovnem. Prvenstvu😁lp
No pa se odpeljimo z K. G.proti Mojstrani. Tam še malo na okoli po Mojstrani in naprej v dolino Vrat pa še skok do slapu Peričnik. 😊 Potem nazaj do Mojstrane in v dolino Krme kjer sva se osvežila v jezeru Kreda 👌. Nakar je sledila dolga vožnja nazaj do K. G. 👍 Sem že skoraj pozabil kako zgleda 18% klanc...
Ja potem pa še do p.k Krnica kjer sva prenočili in se okrepčala za današnji dan, ko sva mislila iti na Špik a je vreme zafknilo.... 😟🥴
A nič zato, sva pa čez dan ob lepem vremenu osvojila prelaz Vršič...
Lepo. 👍 To bom tudi jaz rabil za mojega. V ponedeljek grem na probno vožnjo v Kopru in če bo ok ga takoj naročim. 😊
Mislim da boš zabavljan👍😁z tem x motorjem in opremo ..samo vedi da to ni DIZEL...😏😉😉je bencinar ki ima pri določenih obratih pomoč KOMPRESOR 😁😉 zoom zoom 😁
Ja, sta še na pediatrični. Mislim da bo ok, sej kače niso smrtonosne (okej, pa ravno včeraj je en zaradi čebel umrl) lahko so pa kakšni stranski učinki najbrž. Zato naj bi bil pomemben protistrup.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obvezno...👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani