Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
11 hours ago, Bini said:

Pišeš na dolgo in široko pa same domneve in nič rešitev!

Kje so rešitve,da bo tega vsega že enkrat konec🤔

Ni tako preprosto kot se zdi....:nevem:

Čez mesec dva bomo spet tam kot smo bili lani,žal.😭

Bomo zaradi neumnih in enolicnih postoplkov. Po celem svetu TO NE DELUJE. Stejnse prebolele med cepljene. Pa dejanske mrtve zaradi korone, ne s korono. Nalijmo si cistega vina prvo. Po dveh letih nimamo statistike ali kategorije ogorzenih po letih. Niti ene analaize na kateri bi gradili smiselne ukrepe. To je stroka? Vse v isti kos in ubijat ekonomijo? Bravo

ampak ne zdaj so tu necepljeni kot nov razlog za prelaganje odgovornosti. Kdo je naslednjinstarsi solarjev, ki UPAM da ne bodo nasedli in cepili nedolNe otroke!

21 hours ago, canyon said:

za1x z vsem k sm na fermi govoru ni noben cepljen, sef skladisca pravi da ce kdo hoce masko nosit naj jo nosi, ni pa obvezna, na bencinskih crpalkah pa tud noben nic ne rece, tud nikjer ni nobenih obvestil za maske, pa redko kje vidis koga od zaposlenih da ima masko, vecinoma so tud zaposleni brez maske 

To je clovesko

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebemti ježa(e). Najprej 6 igel direkt v palec kak teden nazaj, danes pa ob treh zjutraj ‘vlamlal’ v garazo.

bodice na plehu, tako kot ce bi minfleksal garazna vrata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
22 minutes ago, Alex said:

Ok. Nisi vabljen na pijačo. Zadovoljen. 

Sedaj pa res,se ne mislim več odzivati na jokajoče otroške odgovore. Pa saj to je hujše kot odgovori na 24 kur. 🤪

Ha ha ti si pa odrasel in ful resen a ne :) 

In eto spet zaljenje vseh ostalih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
2 hours ago, Alex said:

Pišem samo dejstva. Ko sem napisal, da smo dobi dva dodatna dneva vsi cepljeni v firmi, pa se nisem jaz tega spomnil, pa takoj ogenj v strehi. Jaz sem samo napisal, da, se mi zdi v redu, da skrbijo za zdravje ljudi. Drugič bodo lahko dobi dan dopusta tisti, ki se bodo cepili za gripo. Ali pa, ko ne bodo niti dneva na bolniški. Jaz nimam problema s tem. Tokrat sem zraven, v bodoče mogoče ne. 

Bilo bi v redu ce ne bi zraven skodozeljno dodal mnenje o necepljenih sodelavcih. Skoraj ti prihaja ob tem

FA310862-AE66-478F-A983-15432A7153D1.jpeg

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Jaz sem takega mnenja. :) Kot prvo to ni tema da se napada anticepilce. Jaz sem cepljen pa mam pun k tega, ker je brezvezno. Cepljen pa nisem zarad tega ker se bojim za zdravje, al pa socloveka, ker je to mit. Za vsem tem vemo kaj stoji in steje se v biljonih. in problem je da je to edini scenarij v katerega verjamejo…..ta scenarij pa ne dela.

folk pocasi dojema

https://www.zd-kranj.si/?subpageid=14&contid=353

Alex tvoji posti so moteci ker namenoma uporabljas izrace necepljeni, antiwaxerji in ne vem kaj se vse. Kak te toliko motijo? Kaj - to je ustavna pravica VSAKOGAR ki zivi na tej obli.

sel sem na nakljucno stran, mislim da 28 a na njej 7x uporabljas izraz antivakser. Zato je tole oseben precedens….

umiri se, zadihaj in sprejmi drugace mislece - potem bomo tudi mintebe.

23 minutes ago, Alex said:

Ok. Tebi na ljubo se bom vzdržal komentiranja v tej temi. 🍻

4-i poizkus :) Drzim pesti.

Popravljeno od marko91
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 hour ago, Alex said:

Boss, Marko, canyon, robert,Jest, Shrek bi se šli še naprej nek kvazi  socializem, vsi enaki= vsi reveži. 

Ko je pa treba nekaj narediti oziroma prispevati  za soljudi na področju zdravja pa  pridejp ven z nekimi pravljicami za otroke. 😉

Ce je svobodna izbira pravljica potem ok, ce so podatki ki so na voljo pravljice ok, ampak tiranstvo ki ga zagovarjas z obveznim in zakonskim cepljenjem nima veze k prispevku splosnega zdravja.

ti izrabljas cepljenje za deljenje ljudi. To pa ne gre….

ko se cepljen boji necepljenega je nekaj narobe….

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
10 hours ago, Bini said:

In kaj imam jaz od tistega presežka, ki so ga ustvarili-smo ga ustvarili tisti ki nekaj delamo in zato nismo nič dobili le pohvale..... :nevem:

verjetno nic, medtem ko manjko pa moras krpat. Kaj bi raje potem? Da trosijo tvoj davkoplacevalski denar al da kradejo dobicek? Kradejo vsi….

51 minutes ago, Alex said:

Napišem in bi se tega tudi držal, dokler nisem direktno izzvan. V končni fazi, če povem iskreno, briga me, kdo je cepljen in kdo ne. To je njegova osebna stvar. In kdo si kaj misli o cepivu, koroni, ukrepih, neupoštevanju, tudi. Če bi bili strpni eden do drugega bi bilo vse v redu. Pa ne samo glede Korone. 😊

Dobro si preberi zadnjih 10 strani kjer direktno in namerno provociras necepljene in vse ki so proti tebi. Brez da kdorkoli karkoli kak rece. To bere ves forum, ne mores si zatiskat oci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
4 minutes ago, Alex said:

Pa saj to je boljše kot telenovela. 🤗

Eh nisi pac sposoben drzati besede. Prevec te boli ego da bi ‘sestopil’. Zato pa je kot je. Telenovela v kateri si ti Esmeralda in lepi Turek. V epizodah veckrat umrejo in se vrnejo pa vse se okoli njih vrti :) Vsi ostali so pa zlobni

Bini vsaj besedo drzi, zna bit dec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
39 minutes ago, Alex said:

Admin, prosim da brišeš ta post, ker Jest žali sofrumaša. 

Potem pa, ko dobi  kdo kontro pa se jokcat in obtoževati nedolžne ljudi. 🤔

Povejte drugi, kdo tukaj koga žali? 🤔BOLNIK?? Kdo je tukaj bolnik? Kdo je koga obtožil, da je bolnik? Mogoče jaz? 

In tako se začne  "pogovor" in se udeleženci vsi užaljeni in z uhi dol pritožijo. Otroci... 

jaz pravim (trdim) da si bolnik. Lahko me brisete zaradi tega. Ne bom naredil samomora…..

Me pa veseli da nisem edini ki tako misli (glede bolnika) ne samomora

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
26 minutes ago, Bini said:

Meni pa res ni trba se s takimi ukvarjat, ker če bi napisal najbolj pametno tvojo trditev izpred nekaj časa bi jo popluval in zato bom raje popustil in se poslovil, ker nima smisla..... 👍

Svet bo lepsi pa se Alexa vzami s seboj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
55 minutes ago, Bini said:

In to piše Dnevnik! 😂

Kaj boš pa zdaj markec91? 🤔

😂😂😂

Kaj bom rekel? Da sta v iskanju hvalospeva naredila napako. To je clanek za prvo cetrtletje 2020. Nehote sta Sarcu pripisala kredit, obenem pa pozabila da je ta vlada ravnokar sprejela odlok o zvisanju dohodkov ki bodo povecali primankljaj. imenuje se NAJVISJA poraba javnih financ. 
upam da sedaj znas povezati davkoplacevalski denar za bone in krpanje teh lukenj……vse luknje imajo pa predpono ‘korona’ tudi boni

to je to fant. Se veliko se bo treba nauciti.

1312550.jpg
WWW.DNEVNIK.SI

Predlogu določitve najvišjega obsega porabe porabe javnih financ do leta 2024, pri čemer je za letos...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
8 minutes ago, Bini said:

Še enkrat preberi spodaj, škodiš turizmu!!! Naj delajo kar hočejo, ampak naj se potem ne afnajo s tem, da jih ne koristijo poleg tega pa škodijo turizmu, ki tega denarja v bonih potem ne dobijo.... 😩

Se enkrat predlagam da gres v srednjo solo, da bos razumel kako financni sistem nase drzave deluje. 
Kaka skoda turizmu???? Gre za davkoplacevalski denar, torej nas denar, ki ga preneses na turisticno dejavnost. Ta davkoplacevalski denar je treba spet pokriti, to ni denar iz eu ali kake subvencije. To JE praznjenje DRZAVNE BLAGAJNE ki je ze tako zadolzena in pokradena da bos naslednji dopust imel kar na klopci v tivolju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
2 minutes ago, Alex said:

Se strinjam. En red pa mora bit.👍

Bini reče drek, Alex reče kok lep. Alex reče drek, Bini reče kje obrišem

Just now, Bini said:

Saj so si sami izbrali testiranje namesto cepljenja! 

E vidis tukaj pa se konca tvoja osnovnosolska izobrazba. Testiranje NI IZBIRA! Cepljenje pa JE!

veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika razlika!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To da 3 mesece rabijo da zadnji dan sporocijo kako bonpotekala sola je tud nenormalno pateticno. Dobesedno zaj ljudi.

se tole v vednoat danes so vsi kandidati v avtosolah dobili ‘otkaz’ ker ke vlada potiho v petek zvecer spremenila odlok da za avtosolo ni vec test 7 dni ampak 48 ur. Avtosole so dobile odlok danes zjutraj.

katastrofa od vodenja drzave, pustimo korono….se dobr da sem cepljen 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
2 minutes ago, Alex said:

Aja, pa še hitrega testiranja naj ne bi več plačevali pri nas. Upam, da bo to res. 🤗

Sem danes gledal kolono ljudi, ki so se šli testirati (hitri test). 

Bila je dolga tristo metrov(300), se ne hecam, ljudje so čakali na soncu(34°C v senci, asence nikjer) tudi po dve uri in pol na testiranje in nato še na rezultate testiranja. Res so se mi zasmili. 

Se pravi privoscis zdravim ljudjem da trpijo in placujejo za dokazovanje svojega zdravja. Res si bolana duša. V dno bolana duša. Meni se smiliš ti, si tip skodozeljne in zahrbtne osebe. Slovenija tone…..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.