Skoči na vsebino
Kaj vse najde? ko kupi? Xedos6
Napisano

Kolega je lihkar postal ponosni lastnik Mazde Xedos6 1.6 1996. Pa? je o?itno mal moj avto na to vplival :D Se bo kle predstavil in je tut bil v klub povabljen ;)

Okej prvo kot prvo... Avto BREZ rje na pragovih, robovih in podvozju... Narjenih 81.000km... Noter res da usrran ko svinja sam je pa lep pod umazanijo... Ni polit, posran ali poscan :P Zunanjost je podrajsan na vsakem vogalu... Kaj pa se pri?akuje ?e ga je dedek vozil nek :D

Cena?? 350? :D

Je pa zanimivo da si nismo upal pogledat pod zice ker je blo od plesnelih bu?nic, do v?igalnikov, sponk, gumic za lase,... Najbolj?e pa se je skrivalo v predalu med sede?ema in pod voznikovim sede?em :D je na slikah ;)

Nazunaj je tak?en :)

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Zici za moje pojme v piko!

Objavljena slika

Kilometri ;)

Objavljena slika

In pa skriti zakladi :D Arrrrr :ph34r::aaaaa:

Objavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Samov?e?ni Lorenzo dobil od Pedrose po pi?ki pa ?e v svojem ovinku od Marqueza :D Sam je bla pa EPIC poteza od Marqueza!! :P Lorenzotu je mal ego pobral pa kako solzico poto?il :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homolomo plati??
Napisano

Ker bi rad dal 15" na getza pa sem gledal tele Alessio pa je problem... Nima tip papirjev... Mi lahko kdo kak?en pdf predela da ga prilo?im na homologaciji?? :aaaaa:

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6680570

Seveda sem pripravljen pristavit ?? ali :cheers::cheers:

In ?e vpra?anje... Namesto 165/65-14 bi lahko homologiral 195/60-15?? Bi ?lo skozi? Pa glede obsega?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katere gume?
Napisano

Gledam ze malo ker je na Mazdi treba letne menjat in me zanima kaj za zmerno ceno kej priporocate al pa ce ma kdo kje kak popust na gume 2012 letnik al pa tko...

195/65-15 dimenzija

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje glede prenosnika
Napisano

Zanima me naslednja zadeva... Ker mi je 17.3" malo prevelik za no?enje okoli pa faks pa to... sem si umislil 15.6" in ?e mi bo tko zlo mali ?e dodaten 22" ekran...

Zdej je pa vpra?anje kak se vam zdi tale prenosnik iz linka...

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/...v__zaslon_39_62

Ima AMD A6/3420m 4 jedrni procesor z 1.5ghz taktom

8gb 1666mhz ram

750gb disk

Ati radeon 7670HD 1gb grafi?na,..

Me pa ?e zanima kako je to v primerjavi z sedaj?njim kompom... Ker AMD in Intel ne znam primerjat... In ja na tem podro?ju pa sem mrzel tudi jaz... Ker je precej nova ma?ina tole kar kupujem... Bo pa nova me pri?la 590? z ra?unom in 2 letno garancijo... Seveda v sloveniji :)

Moj je pa...

Intel i3 350m

4gb ram (tu mi je jasna razlika zato tega podo?ja in mhz-jev ni treba razlagat)

Ati radeon 5470HD 1gb

Predvsem primerjava procesorjev me zanima... In tudi grafi?nih ?e ma kdo pojma o teh jajcah prenosni?kih...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

tatretja bi bla za pogledat, 99% znana zgodovina :)

Jebe me sam da je 136 serija... Ker je ranga dva visje od 120 serije...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

Hahaha svoji airbagiv se lep cas ne bom vozil s sabo pomojr ;) razen ce se sreca nasmehne...

Ejga ene 3 do 4 bom nasel pa za vse prisel pa eno popoldne vzel in precekiram vse...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

Osnovno z AOplus me ze vsemi popusti pride nekje okrog 280? +-10? in zraven kombinacija z parkingom, svetlobnimi telesi pa sipami je 70? zraven...

Ne splaca se mi polnega kaska vzet je rekel agent... Najboljs je sam parking ker se itaq prek njega da vse zrihtat...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

Se mi je zdel da je to zato rekel... Ja morem getza oprat pa dat na a.net... pa bomo vidli stanje.. Mazdo lahko zavarujem z AO+ za 270? in me vse skupaj okrog 390-400? na leto pride... Kar je zelo dobro... Zdej mam 520? za vse na leto sam je polni kasko avto zavarovan...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.