Kolega je lihkar postal ponosni lastnik Mazde Xedos6 1.6 1996. Pa? je o?itno mal moj avto na to vplival Se bo kle predstavil in je tut bil v klub povabljen
Okej prvo kot prvo... Avto BREZ rje na pragovih, robovih in podvozju... Narjenih 81.000km... Noter res da usrran ko svinja sam je pa lep pod umazanijo... Ni polit, posran ali poscan Zunanjost je podrajsan na vsakem vogalu... Kaj pa se pri?akuje ?e ga je dedek vozil nek
Cena?? 350?
Je pa zanimivo da si nismo upal pogledat pod zice ker je blo od plesnelih bu?nic, do v?igalnikov, sponk, gumic za lase,... Najbolj?e pa se je skrivalo v predalu med sede?ema in pod voznikovim sede?em je na slikah
Ce gre preko paypall tako paypall nudi garancijo ce ne dobis da vrnejo denar, sami pa se ukvarjajo z prodajalcem... vsaj jz mam z ebay in paypall taksne izkusnje
Samov?e?ni Lorenzo dobil od Pedrose po pi?ki pa ?e v svojem ovinku od Marqueza Sam je bla pa EPIC poteza od Marqueza!! Lorenzotu je mal ego pobral pa kako solzico poto?il
Ker bi rad dal 15" na getza pa sem gledal tele Alessio pa je problem... Nima tip papirjev... Mi lahko kdo kak?en pdf predela da ga prilo?im na homologaciji??
Gledam ze malo ker je na Mazdi treba letne menjat in me zanima kaj za zmerno ceno kej priporocate al pa ce ma kdo kje kak popust na gume 2012 letnik al pa tko...
Zanima me naslednja zadeva... Ker mi je 17.3" malo prevelik za no?enje okoli pa faks pa to... sem si umislil 15.6" in ?e mi bo tko zlo mali ?e dodaten 22" ekran...
Zdej je pa vpra?anje kak se vam zdi tale prenosnik iz linka...
Ima AMD A6/3420m 4 jedrni procesor z 1.5ghz taktom
8gb 1666mhz ram
750gb disk
Ati radeon 7670HD 1gb grafi?na,..
Me pa ?e zanima kako je to v primerjavi z sedaj?njim kompom... Ker AMD in Intel ne znam primerjat... In ja na tem podro?ju pa sem mrzel tudi jaz... Ker je precej nova ma?ina tole kar kupujem... Bo pa nova me pri?la 590? z ra?unom in 2 letno garancijo... Seveda v sloveniji
Moj je pa...
Intel i3 350m
4gb ram (tu mi je jasna razlika zato tega podo?ja in mhz-jev ni treba razlagat)
Ati radeon 5470HD 1gb
Predvsem primerjava procesorjev me zanima... In tudi grafi?nih ?e ma kdo pojma o teh jajcah prenosni?kih...
Se mi je zdel da je to zato rekel... Ja morem getza oprat pa dat na a.net... pa bomo vidli stanje.. Mazdo lahko zavarujem z AO+ za 270? in me vse skupaj okrog 390-400? na leto pride... Kar je zelo dobro... Zdej mam 520? za vse na leto sam je polni kasko avto zavarovan...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani