Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jan?i boy, mor? jet kdaj z nami ?urat, harat, pa bo? kuj bol vole! :danzoman::jupiii:

P.S. Skok s pe?in, pa samo v dovolj globoko vodo d nav kakih neumnosti!!! :whatever:<_<

Mislem de neb biv fajn dru?ba za ?urat trenutno, ker alkohol mi ?ist preve? na ?ustva udar in je zmeri ke?na pizdarija ob takih situacijah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hvala vsem za spodbudne besede, jest itak upam da prideva nazaj skupi, ker je to res punca s katero ?em bit ?e dovg cajta. Pa itak vem da je ?e povhn drugih, sam tako dobit je ?e loterija.

Ma stari klasika "rabim mal cajta zase", bull shit na kubik. Druzga ma po?ak en tedn pa bo? vidu.

Mazda?i smo s tabo. :rozico:

To da ima druzga sm skor 100% mo?no, ker jo preve? dobr poznam. Ima pa kdaj ?udne prebliske notr u glav, in upam da bo hmal minil. ?e pa ne bo sm pa u pizdi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Z bejbo nama je ?lo ful dobr, res sva se totalno ?tekala in sm mel filing da bol? med nama ne more bit. Nakar je nanesl na pogovor, de ona ne more bit ve? z mano in da rab mal cajta zase. Nkol si nism mislu da me bo tolk zlomil. Skupi sva bla pa zdej 4 leta in se po?utm ?ist zgublenga. Najhu?j je pa to da se je poslovila od mene z besedami rada te mam. fakin ?it kk nej kr naekrat prenesem tako spremembo?

Sm mogu nekam napisat to, ker se res po?utm kot zadn drek na svetu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Svaaakaaaa ?ast norci.... dobri ste... ampak najbolj?i mi je bil suhi trening.... :aaaaa:

Men je pa zmeraj v?e? ?e je fejst mokro pa ni va?n ka?n trening je :hohoho:

Tist suhi trening je bil enkrat sred poletja, tk da je blo kr tko neki. Zdej se spet za?ne sezona akrobatike bo bolj zanimivo :jupiii:

Pa hvala za komplimente vsem! to mi daje spodbudo za drug let :)

upam da drug let pade kak skok iz 20m+

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj smo naredili s kolesom 130km in 2500m vi?inske razlike :bravo: Smo ?li iz idrije na nanos. Vsega skupaj smo rabli 12ur s kosilom in ostalimi postanki. trajal je od 8ih do 20ih. Konec dneva pa smo zaklju?ili ?e s koncertom od Niet-ov. Po treh pirih sm bil nabit kt petarda ob 2ih pono? sm pa zakomirav u eni betul. Just a perfect day :bravo:

Par utrinkov iz nanosa:

post-798-1220215838_thumb.jpgpost-798-1220215847_thumb.jpg

post-798-1220215853_thumb.jpgpost-798-1220215878_thumb.jpg

post-798-1220215885_thumb.jpgpost-798-1220215897_thumb.jpg

post-798-1220215904_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

auspuh pride pa konec tuninga :P

omejavalec bo montiran, da ko bom hotel ne bo presegel 45km/h ;)

ful je dober :bravo: jz se pa ne bom v nevem kak tuning spu??al razen izpuha :bravo: da ma?ina zadiha kot je treba :rispekt:B)

zdej mi je ?e 2x zaribal, prvi? je ?plinta zaribala in se skrila v karter, jz pregledam dam novo gor pa jo je vn potegnal pa ?e enkrat zaribal... dober da so bli rabljeni deli, zdej bo pa ata karter spucu jz sm pa naro?o DR 70ccm Evolution (okol 11hp) :bravo:

Ti pa res deluje? glede na smer vetra :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pred dvema tednoma me je heksn?us v spodnji del hrbtenice in ni bil glih prijetn filling :( V?eraj pa je bla pr men doma ena fajn punca iz tajske. Je pripravla tak ambient da sm kr skoz dobival kurjo polt. Sve?ke, di?ave, spiritualna muska,... Masa?a je bla pa neverjetna ?zmeden?:bravo: Vse kosti so mi popokale kar jih imam. Je rekla da mi mora vse kosti spravt v originaln polo?aj. Res nora masa?a. Nakonc me je pa ?e namazala iz tigrovo mastjo. uff u?itki res neverjetno. Tolk dobr se ?e dovg nism po?utu. In moj kri? je kot nov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mala uganka
Napisano

V?eraj sva iz frendom stestirala Divje Jezero :D Voda je imela 8 stopinj (fajn pohladi) :D Mal sm zaplaval mrtvaka po jezeru mal kravl,...itd Najbel sme?ne so pa izjave turistov(te dva sta neumna,...itd), ker niso vedli da je zravn njih fotki? ki vse snema :bravo:

Uglavnem Borut, ko pride? po rezervno gumo greva ?e v divje jezero :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Borut ma pa trideset
Napisano

Hvala vsem za ?estitke! :bravo:

?ur je uspel in sm se lihkar vrnu s svojim megaprostornim vozom - Duhom po imenu, v kerga sm stla?u vse mo?no in ne mo?no, tko da sebe na konc skor nism meu kam dat! :P

Ambient u Beli je ?ist nor, tko da upam da tut mazdilakarji kej uspemo sestavt v tem smislu, no nam je pa mal de? kvaru veselico, mal dost, ampak vseen sm se 3 krat namakov v Idrijci, celo Bilder je ?el samo sko?it, pol pa ven! :hohoho:

Jest sm ti ?e ?estitav, sam darilo si pa pozabu :) am drga? je bla pa ura, ko sva se ?la kopat 8 zve?er zunej slabih 15 stopinj, kr dost je de?evalo voda pa dobrih 12, pa ?e ne? nism bil pod gasom :D ti se mi zdi da si bil pa ?e kr fajn :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo? precej nadelan zgodaj zjutraj domov, se previdno in potiho sle?e ?e na hodniku, pretihotapi v spalnico, po?asi zlekne poleg ?ene in zaspi, v upanju, da ni ni? opazila. Ko odpre o?i, je okrog njega vse belo in poleg njega stoji ?lovek, oble?en popolnoma v belo...

"Kaj pa to, kje pa sem, kaj po?nete v moji spalnici?" je logi?no vpra?anje.

"Moje ime je sv. Peter in tole in tvoja spalnica...".

Mo? je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more biti res. A resno ni nobene mo?nosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"

Mo? z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se vrne le kot pes ali koko?.

Po kraj?em razmisleku se odlo?i "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot koko?, raje bi pre?ivel ?e nekaj ?asa na zemlji"

Pufff, re?eno storjeno, in na? junak z zanimanjem ogleduje svoje novo obla?ilo, peresa vsepovsod.

"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se po?utim", tako da ska?e malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride glavni petelin z dvori??a in mu re?e

"aha, ti si torej nova koko? tukaj, u?iva? svoj prvi dan?"

"Ma ja, super je, ampak imam en tak ?uden ob?utek, kot da bom vsak ?as eksplodiral."

"Nisi ?e nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce ?e skoraj zunaj, le mo?no se napni in pritisni, pa bo? videl"

In res, na? junak prtiska pritiska, nato pa fantasti?en ob?utek, bolj?i od vsakr?nega orgazma in jajce pade na tla.

"Uf, tole je pa fantasti?no, poleg tega pa ?utim, da je ?e novo na poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olaj?anje in novo jajce. Poleg tega ?e velik o?utek materinskosti. Super, si misli sam pri sebi, to da sem postal koko? je bila najbolj?a stvar v celotnem ?ivljenju!

Veselje se je le ?e pove?evalo in ravno ko je skoraj izlegel ?e tretje jajce, je za?util mo?an udarec po glavi in zasli?al ?eno, ki vpije: "Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serje?!!!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Lepo si to naredo :bravo: ?e ena stvar ki bo 100% polep?ala motor je barvanje feltn. Jest ti priporo?am mat ?rno ker bo res noro izpadlo :bravo:

Jest sm mojga komlet cevga pre?trihav v mat ?rno, iz feltnami vred, samo zavorne ?eljusti v rde?o, in auspuh u sivo in zgleda res noro :ph34r:

Je pa kar nekaj dnarja vlo?enga not, sam glede na to da ma nore pospe?ke in kon?no 110kmh mi ni ?al :bravo:

Uglavnem je notr vse od Polinija(variomat, sklopka, cilindr 70cmm, bat,...), razn gred je od mallossi.

Gor je leovince izpuh RR. In verjetno sm ?e kej pozabu :) Folk sam gleda ko prehitim avto ki vozi 90khm zadej pa rumeno tablico :jupiii:

Zvok je res nor, niti mal podobn drugim sesavcom :bravo: Dere se tolk da se ga 1km dale? sli? :bravo:

Drga? je pa glih danc ?el na tehni?ni :D sm se prpelev do tehni?nga vsi sam gledal kwa tolk ropota. Pol sm pa sam reku, a boste nrdil al morm drgam pelet? So rekl sam nej ga na stran zapelem pa papirje dam, ga niso nit pogledal, tako da tehni?ni opravljen brez problema :jupiii:

Evo dve stare slikce(nove ?e pridejo):

post-798-1211536232_thumb.jpgpost-798-1211536247_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bajkanje in ostalo...
Napisano

Ko sem se peljal mimo hi?e(javna cesta), je bil pes sred ceste in se mi je kar naekrat zapodil prot nogi, ?e je neb dvignu bi bla u njegovem gobcu. Pol sm mogu pa po?teno pospe?it da sm mu u?el ker me je lovil. Tako da qwerty mislim da nebo treba ni? hov hov, sam ?e enkrat se mi pelem, enga vzamem sabo za pri?o pa bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bajkanje in ostalo...
Napisano

Prvi padec s kolesom letos :bravo: Povzpel se na 1000m nadmorske vi?ine (zajeban in strm klanec), nato pa je sledil extra zajeban spust :angry: Vi?inska razlika je bla 700m, ?el po eni gozdni stezi(samu futka in velike skale) z velikim naklonom, ter padel direkt v futko :) Vsaj mehko je blo :P

Zdej mam pa eno vpra?anje bolj s pravnega vidika :) ?e ima lastnik odklenjenega psa, in ta pes le?i na javni cesti, pa se ti pripelje? mimo in se zapodi v tebe in te ugrizne, a lahko to?i? lastnika?

Kolk pribli?no bi lohk s to?bo dobu? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.