Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Tudi sam sem precej prepri?an, da je ?lo za na?rtovano provokacijo.

Sedaj lahko utemeljeno govorijo o dvojnih merilih medijev, ?e se primerja koli?ina poro?anja o teh 450.000 EUR uradno zavedena posojila z:

• 16mio odpisa ljubljanskemu fukfehtarju
  • 1000mio opranih iranskih evrov (nih?e ni spra?eval o izvoru denarja)
  • nakupu Gorenjske banke (nih?e ne spra?uje o izvoru denarja)

PS: medtem pa mora Kangler dokazovati nakup starega traktorja...

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

...

Ampak, jebemu ta tranzicijska levica, res vse zvoha - se vidi, da udba ?e ni mrtva...

Najem kredita je bil javno objavljen na AJPESu (tako kot zakonsko mora biti) ?e 19.12.2017 - ni? ni bilo za zvohati, samo primeren termin je bilo treba po?akati.

Sicer pa strel v koleno - z armbrustom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.rtvslo.si/evropska-unija/juncker-vprasanje-arbitraze-nikogar-med-voditelji-clanic-eu-ja-ne-zanima/442496

"Prav tako je predsednik komisije izpostavil, da nikoli ve? ne ?eli ?esa podobnega in da bo treba preostala odprta vpra?anja meje v regiji Zahodnega Balkana re?iti pred vstopom dr?av v unijo."

A bej? majstr?  :vskalo: 

...

Nekaj podobnega smo trdili vsi, ki smo bili na referendumu proti arbitra?i. Ampak ne - bili smo ozmerjani, kako smo nesosedski itd. ve?inoma s strani tistih, ki danes najbolj pljuvajo po HR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?lo je za blatenje Jan?e in jan?eve vlade, ki je z avtokratsko diktatorskimi prijemi za?ela z nadzorom v medijih. Trgovanje z delnicami medijev kot sta Ve?er in Delo ter s tem omogo?it politiki, da je nastavila sebi v?e?ne urednike tipa Danilo Slivnik in s tem prepre?ila vsako kriti?no pisanje o vladajo?i politiki. Verjetno si tudi pozabil na spremembo v zakonu o RTV, ki je omogo?il ?e ve?jo udele?bo politike v odlo?anju znotraj javne ustanove. Odpu??anja in degrradacije novinarjev, ki niso pisali jan?evcem v?e?no in ?e in ?e. Pa sej to ni tolk nazaj - 10 let pa si ?e pozabil.

To, da naj bi ?lo za blatenje Slovenije pa si je zmislil JJ osebno, ?eprav je ?lo za protest proti oblastnemu ravnanju - zaradi tega nismo dobivali slab?ih bonitet, ve?jih obresti, Slovenija kot dr?ava ni direktno utrpela ?kode jo je pa garnitura okoli diktatorwannabe-ja. In ker je JJ zelo dobro prebral knjigo svojega vzornika in v kateri je zelo dobro razlo?ena strategija vpliva na medije, propagando in vplivanja na javno mnenje si danes edino skrajna desnica lasti toliko razli?nih medijev, ki so direktno pokorjeni eni od strank. Ravno tisto, kar najbolj razlagajo da sovra?ijo pri komijih, sami izvajajo ?e z ve?jo zavzetostjo.

?e Slovenijo blatijo na?isti, potem je v redu?

PS: samo na ?asniku Delo so za ?asa vladanja Stojana Petri?a odpustili ve? novinarjev, kot skupaj v vsem medijih v letih 2004-2008

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni? novega... hr?ke vsaj od drugod kritizirajo in znotraj skup dr?ijo, pri nas imamo pa za to SDS, da Slovenijo blati v Evropi.

Prvi? sli?im, da so peticijo FDV-571 pisali v SDS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V krogih slo top managerjev in politikov je bistrenje uma in pove?evanje samozavesti ob pomo?i alkaloida iz koke baje precej pogosto. Pa ja ne mislite, da je zgodovinski izrek "what a day" posledica lizanja z Jadranko.

Krofi so v zgornjih slojih zelo popularni.

Tam je Jur?kova najbolj?a klientela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po 24 ur matematiki: ?e se bomo vsi pridno umikali in bodo re?evalci pri?li 100 sekund prej na kraj kot obi?ajno...

?e se ti zdi 100 sekund malo, potem toliko ?asa zadr?uj dih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.