kao jaz 0 Napisano 20. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 20. julij, 2012 dobro jutro gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 19. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 19. julij, 2012 ej blond ni barva las ampak nacin zivljenja hvala vam vsem na prevod gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 19. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 19. julij, 2012 prokleti pokvarjenci najlazi se je iz postenga zanesljivga odgovornega... cloveka norca delat gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 19. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 19. julij, 2012 Kaj pa tisto, v gatah tud kej uporabla?? ej jz sm blond daj podnapise prpopi gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 18. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 18. julij, 2012 eko sm ze ucer zrihtu ni blo tko hudo tak da bomo kr duma popadenal mater dons je pa en vijake po lublan natresu v dveh urah sm mev ze 10 injekcij gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 17. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 17. julij, 2012 ma ja delam zj si bom zic za motor pretapiceru ej a je se poliester pek v tomacevem??? gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 17. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 17. julij, 2012 ne ne opl je podhranjen sam nimam zastonj 3 avte duma gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 17. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 17. julij, 2012 je tako jebiga ene zdrzijo sam en dan al pa se mal mn sam to je pa ze ekstrem gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 16. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 16. julij, 2012 @Klemen - kar se pa potro?nje gnara za gume ti?e, pa sva si ?isto nasprotje in jaz merkam na svoje stvari. ja lej dec men pa ni treba gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 14. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 14. julij, 2012 al pa moje storitve aja ce si tak porabnik gum kot jaz bos mev hit vse pov zastojn gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 ekola GP-jke namonterane nacentrerane zdj pa se vreme pa bo ju3 na rakitni spet veselo gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 ne se sam mi pa se zmer grozi za vratom se pa nekak tej poloznici ze nekaj casa intenzivno izmikam in za enkrat mi kar uspesno ratuje gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 ja sam od tega jih je sele 10 na poti sa mal bo za to treba pocakat da jih bo 9! ne prepoved sportnih avtov sm dobu prvo od doma pol pa se od taplavih smrkcov... gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 zanimive cene so dobile sam za to kar jaz avto isem mi ne pride v postev hotu sm jo pa ze takrat k sm opelico kupvov uzet sam zarad druzinskih nesporazumov ni slo gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 previlno si razbrav gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 trojna zgodovina zdaj stejem kok zeblov in vijakov lahko slovenci po nasih cestah poberemo... gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 je v namenu sam cajt me base sj ves dopusti pa pestrost na sihtu (no ja najhuj je to k moram tle viset delat pa nimam kaj) tko da ko se mi use poklapa pa kuj picim na lov gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 sj to mi je bivg cilj k ce nebi blo po moje bi ze davno davno piloteral gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 13. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. julij, 2012 ja me je takoj klicu sva se zmenila da takoj ko se uskladiva da se dobiva pa da vid kaj je pa naj pol pobere ker po moje bo pol ostalo romal na odpad gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 ok vredu sam ism 1.8 motor k ta je mal podhranjena za to kar bi bla namenjena jao ta je pa tud dala cez nimas kaj se dobr da je mazda da ni FRANCOZ k bi se ze razpadu... sori simon nc slabga nism misu gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 ja sm ene dvakrat sam pol je sla pa u dele k je tip totalko naredu! men je je se dans zov sam je..ga ni blo vec placa pr bajt! me pa spet mx5 mika sam k pr ns ni vec nubene vredne pogledat kar se prodaja bo treba cez mejo gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 dobr sj nism reku da stare gare porivam po cest... astro H sam sj pravm ene 100 konjev ma premav za tako velikost pa tezo pa sploh za tezo mojga karakterja in noge gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 sm reku da sem se zresnu! mejdus karavana za stare ate pa se to za ene 100 oslickov podhranjenga... gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 ejga zadnc sm te pred banko v domzalah srecu pa si pol nekam zginu! ne nimam sm se zresnu zdj mam malo pleha malo zice... gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
kao jaz 0 Napisano 12. julij, 2012 ZMAJ in ostala banda! Napisano 12. julij, 2012 opa ta tema pa zgleda tud se obstaja to pa so spomini na bane in podobno... gume flikar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
dobro jutro
gume flikar
Povezava za deljenje
Deli na druge strani