13 hours. Gre za voja?ki film stila Black Hawk Down, le da je tu zgodba Bengazija. OK zadevca za pogledat.
Predestination: Mind...fuck. Spet sem se zajebal, da sem pogledal nek film, o katerem bi lahko debatiral ure pa nimam s kom. Cool film, ampak bolj te?ke sorte. Jaz si ?e zdej ne morem razvozlat zadeve.
Warcraft - men je bil v?e?, ?eprav so ga marsikje spljuvali
Jaz sem bil pa kar razo?aran. Sploh glede na to da niso vedeli ali bojo naredili ?e kak?en film, so pustili zgodbo res nekje na pol kon?ano.
Mogo?e bi tudi moral bolje poznati celotno WoW ozadje in zgodbo, ker nekateri liki me prav ni? niso prepri?ali. Ona dva ?arovnika sta mi sploh odigrala ?ist kr neki.
Druga?e pa The Man Who Knew Infinity, res cool film. ?e kdo spremlja rad kake zgodbe iz matematike. Lepo so adaptirali zgodbo.
In pa Now You see me 2. Prvi definitivno bolj?i, Tale pa kak prese?ek ni, je pa za pogledat.
Ma?ki po moje duzga na svet nimajo raj, kot to da se pod avto me?ejo, glede na to koliko povo?enih vidim ob cesti. Sam ta hudi?ev sosedov, k se dere cele no?i nima namena tega narest kot ka?e.
Danes delam. V?eraj si nisem uspel potegnit dol nekaj verzij firmware-ja in sem rekel, bom pri?el danes toliko prej in to porihtal. Itak ni treba 2x ugibat, da ko ho?em zdaj to narest pa majo: "Site Under maintenance".
Da jim j***m vse po spisku. ?e kurci oni ne morjo met dupliciranih site-ov pa storitev, pol koji kurac to oni okol prodajajo.
Sej na?eloma je ideja dobra. Pa tudi ljudi spravi malo telovadit. Samo ?al je nivo zdrave pameti tako nizek, da bi bilo skorajda bolj varno dat mulariji pi?tole v roke.
Dokler bojo ljudje tole igrali po pameti, ne ogro?ajo sebe in drugih, ter ne uni?ujejo okolice/predmetov, mi je ?isto vseeno za ta ?pil.
Men je blo tut kr neki vse skup. Ne vem ali so planiral kako nadaljevanje. Samo film so pustil prekti?no na sred. ?e jim ne bi kitajci re?il box office, pol bi blo to to, kar pa vsaj zame ni neki velik.
@Boss: Itak da je jasno da skasirajo ve?. Vsaj mogl bi, sam verjetno njihovi to poskrijejo v ?vicah ipd. Problem je v tem, da raja nima pojma za kaj se gre. Splo?na razledanost vedno slab?a, in vsak kurac, ki se ho?e dokopat na oblast, lahko za?ne me?at drek. Pa nima veze al so la?i ali pa idiotizem.
In kot je bilo nekje re?eno: Nakateri so tako ?eljni oblasti,da bi za?gali tudi cel svet, samo da bi lahko bili kralji pepela.
Samo so mi malo hecni, vsi ki so navijali za istop so se zdaj poskrili in noben no?e prevzet odgovornosti.
Sem sem pa tja vrgel u? na tele teme o izstopu UK iz EU, pa sem si bolj mislil, da gre sam za besedi?enje parih ektemistov. Tehle 52% me je zelo ?okiralo.
EU je popolna zmeda, v Bruslju se krade, birokracija obup. Ampak imam vse to na?teto veliko raje, kot pa vojne, ki bojo prej ko slej spet pri?le, ?e se gremo izolacije. Jaz se iz zgodovine ne spomnim, da bi bilo b Evropi ?e 70 let relativnega miru in da se dve dr?avi ne koljete med sabo.
Tem ki so hujskaril za iztop, je za vse na svetu kriva EU, zdaj ko bojo izolirani in pogruntali, da so si nakopali ?e ve? problemov, bo spet kriva EU, in kaj takim hujska?em preostane, ko so poncual vse "diplomatske" izgovore.... no mogo?e sem preve? ?rnogled, ali pa prebiral preve? zgodovine....
?alostno pa je, da ko gleda?, katere starostne skupine so glasovale za kaj, se vidi, kako zaplankani starci, uni?il prihodnost mladih, ki hodijo in bi hodili po svetu.
Ah Captain America.....o?itno jim je zmanjkalo nasprotnikov, obenem pa ne ve? ve? kateri film o katerem junaku gleda?...kr neki.
Glejte Colonia, priporo?am
Men je bil pa Kapitan kar dober. Ne vem koliko spremlja? vso zgodbo, ampak kaj se bo dogajalo v filmu ni bila neka huda skrivnost, saj so stirpi na to temo obstajali ?e nekaj 10 let. To da si bosta Stark pa Steve stala nasptori je blo jasno, samo vzroki, pa kdo bo s kom se je malo spremenilo.
Mora? gledal celoten Marvel universe. Pa? peljejo zgodbo ?ez ve? filmov (Iron Man(1,2,3), Guardian of the Galaxy, Avengers, Captain Amerika (1,2,3), Ant man,.... in ?e vse kar imajo ?e najavljeno. Jaz komaj ?akam na Doctor Strange, ki pride ven Novembra z Cumberbatchem.
Real v tem finalu po takem krompirju da ni za verjet. Kok sre?e so mel z ?rebi. Barca pa glih v dveh tednih ko ji gre vse narobe, dobi najte?jega mo?nega nasportnika.
Po pravic, ne privo??im ne enim ne drugim. Ateltom zato ker zame igrajo ogaben nogomet, Pretepa?tvo, zavla?evanje, goljufije. Tako kot sem danes bral eno hecno napoved za finale: Atleti bojo hitrozadeli, naslednjih 23minut pa bojo Oblaku zdravil po?kodbo obrvi.
Po drug stran pa kot Cule itak ne moram navijat za ta bele, sloh po tem krompirju od ?reba... .
Ampak zmagal bo Real. Atleti igrajo na 1:0. Real pa zna tudi na pretepa?kih tekmah nekako stisnit en gol z glavo. Atleti mo?i za podalj?ke nimajo.
Sem pogledal the Hateful 8. OK, sam ni najbolj?i film od Tarantina. Konec malo brezvezen.
In pa ravnokar sem pogledal The Big Short. Dobra zadeva. sploh me je pozitivno presenetil Steve Carell. Zanimiva in malo hecna pripoved o ban?nem kolapsu.
Jaz tudi ne razumem kako lahko nekdo ki ni ravno 70+ , dandanes pla?uje polo?nice kako druga?e kot udobno v doma?em fotelju
Sem IT-jev pa jih ne. Predvsem pa po moji krivdi in ki sam sebi ne verjamem. Problem imam da lahko pol ure gledam ?tevilke in mi bo vse prav. Pa ?eprav 11x preverim. ?im bom stisnil send bom pa videl da sem 5 ?tevilk zajebal...
Nazadnje sem Xedosa prek Klika pla?al, 3 no?i nisem spal, ker sem se bal da sem nakazal nekam narobe.
Prvo zjutraj zvem, da sodelavca, ki ga nadome??am ta teden, ni ve?. Par let mlaj? kot jest, dva otroka.... Sem videl, da je bil enkrat tudi nekaj mi?keno tukaj na forumu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Beth
Povezava za deljenje
Deli na druge strani