Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Evo sm lih mislu prasat za prostorocno telefonijo, uglavn prejsni lastnik je tole kupu xx let nazaj prek simobila in so mu vgradil jest bom pa to vn vrgu in bi notd dou bluetooth modul da se poveze z mojim telefonom sam sm ze mal gledu pa ni nc pametnega oz nism najdu tistga kar iscem ... mikrofon je ze montiran na stropu jest bi pa sam rad da mam modul skrit v armaturi notr pa da ga povezem na zvocnike oz na obstojeco instalacijo

To so ?e vidne posledice BMW lastni?tva? Slovnica pa to :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

danes sm dal aro za avto ... karavan, disel, ... ni japonc ... sm mislu da si tazga avta nebom nikol kupu  ... ampak ha .... nemor? vrjet kako se ?ivljenje obra?a ... za mx5 bo pa treba ?e mal po?akat pa spet ?parat 

sigurno passat? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

dandanes more? imeti skoraj sre?o, da najde? koga s pravilno pri?ganimi lu?mi.. se mi zdi , da vsak drugi vozi z dnevnimi v mraku, ali z dolgimi nonstop, ali narobe  optiko, al ima meglenke nonstop, ena lu? ne dela...  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skuhal in serviral (?ivalski) ma?ki iz sose??ine kosilo, da sem malo potreniral, ker zdele v kratkem kuham za eno pomembnej?e bitje in cca. 10x te?jo ma?ko.  :zvizga:

si ziher, da je ?e odrasla tale ma?ka? ker 10-20kil ni glih neka te?a za dobro ma?ko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za nos odma?iti je najbolj?i Nasonex, ki ima poleg razred?ila kakor operil tudi proti vnetne zadeve, a ?al se ga dobi samo v AUT, D,... Pri nas ve? ne pravijo v MB lekarnah

kak te ne? ?e pa ga jaz redno dobivam. Sicer na recept, ker sem bil na operaciji nosu..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ne rabi? takoj  bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega :P  pa? je komentar  , mi je pa v?e? da so?ustvuje?  s tvojim junakom!

nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. :) ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..

Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih  navija?ev!!!   :)  ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in  za doktorja ki  nazaduje v pacienta :)  RES ?KODA!

Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.