Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

tisto je bil samo rajc s cigaro. mogo?e je billu ?esa primankovalo da je raj?i mela cigaro :D drga? pa so relativna stvar. spolno odnos je lahko tui vsakdanje ?ivljenje ki te lahko nonstop jebe v glavo. zanimivo je edino to, da to sploh ni rajcig in orgazmi?no :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

tu ti v bistvu ne sme biti nix jasno. si mo? al nisi. tisti ki pa to niso postali pa smo jih poslali na strokovno izbra?evanje na a*********** :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

ej, fr3ak, kaj je ta mo?? pa lahko mi enostavno pove?. ker zan? sem bil na tej strani, pa mi ni? ni bilo jasno (ok, imel sem ma?ka, ampak vseeno), a ma res ni? jasno.

?e se ti da.

mo? si lahko tudi ti :D kdaj pa kdaj z nami poto?i? kak napitek po grlu na pokru, bowlingu, drek rejsu, se pelje? z vozi?kom... mo?nosti so skoraj neomejene :D poznamo pa tudi dokaj u?inkovita zdravila proti ma?ku in tigru ter ostali puhasti nadlogi
_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

to pa je ?isto verjetno :D za sebe vem da nebi ?esa takega naredla prijateljici, ker se to pa? ne ti?e javnosti.

ampak amerika je pa? amerika :D

Objavljena slika

nova mo?ka tabletka? :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

hmmm, jaz se bolj spra?ujem kaka prijateljica je to, da vse zlaple. mamile pa so tak zgodba za sebe. ?e ti pa?e jih jemli ?e ne pa pa? ne.

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.