Torej, a je tu kak heroj, ki bi mi našopal eno sliko? Prijatelj je kupil Puntota. In ga zanima, kako bi zgledalo, če bi ga malo obarval. Pa me zanima, če mi lahko kdo tu naredi "skico", kako bi to zgledalo?
Če imaš doma Photoshop, se lahko poigraš z barvami, tukaj je fajl. Bonus: John Player Special edition. 😁
Tej suvi so po mojem res modni trend... strinjam se z nem?kimi ugotovitvami. Ko sem jaz kupil zopet karavana so me vsi kolegi spra?evali zakaj ne suva?Zakaj pa ja? Tudi ?e bi jih imelo 99,9% ljudi suv ga jaz ne bi imel. ?e samo visoko sedenje mi ne ustreza. Ko pravijo, da je bolj?i pregled... pregled na kaj?
Avtomobilska industrija "tipa", kaj lahko vse vr?e v prodajo. O?itno je trg dovolj zanimiv, da se najdejo kupci za SUV-e. Zakaj so priljubljeni? Mogo?e nekateri radi gledajo nad druge avte, se te?je vstajajo iz nizkih sede?ev, se ?utijo mo?nej?e v tak?nem avtu... razlogov je ogromno.
Saj v mtb kolesarstvu je ista pa?ta. 9, 10, 11, 12-redne kasete, veriga zvita kot ka?a, kolesa iz 26" na 27,5", 27,5"+, 29", vse to je marketing. Pa? ljudje kupujejo, ?e lahko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Če imaš doma Photoshop, se lahko poigraš z barvami, tukaj je fajl. Bonus: John Player Special edition. 😁
Ali pa rdeče-črna verzija. 🤘🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani