Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Ja, car je bil. Več kot glasbenik. Umetnik. Pronicljiv, nagajiv, družbeno kritičen, zajebantski, ampak nikoli žaljiv. Uzivač. Jaz sem bil na kar nekaj njegovih koncertih in ce se v tebi pretaka vsaj malo balkanske krvi, oziroma ti je situacija Yuge vsaj malo blizu,  ti je bil tudi on vsaj malo blizu. 

Mislim, da tuki nacionalnost oz balkanska kri nimata čisto nobene veze. Če nekdo ustvarja odlično glasbo nima veze nacionalnost. 

Sam sem drugače hard core fan pink floydov , pa led zeppelinov, deep purplov... pa mi vseeno kdaj zapaše tudi Balašević, crvena jabuka, Iztok Mlakar, Adi Smolar...,klasična glasba...  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Meni je bolj grozno, ker vem za dva primera, ko jim je po preboleli koroni ponagajal krvni strdek. Sodelavec je prišel že nazaj delat, pa ni en teden zdržal, ko ga je infarkt. Pa z enega vrtca v ljubljani pa tudi vzgojiteljica, njo je pa kap. Pa oba stara okol 40. 😒 To so moja leta drgač :(  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

U ja, seveda. Sam imam trenutno glavnino v ETH, ADA, ICX, LTC in BCH. V samem BTC imam na žalost zelo zelo malo. Nad BCH sem že skoraj čisto obupal, pa mi je dones naredil +40%. Tako, da trenutno sem potrojil vložek, ki sem ga vložil v kripto. Samo še vedno nisem na cilju :) Rad bi si pomagal pri stanovanjskem problemu in pot do tja je še dolga. Moja strategija je pa HODL.

Drugače je bila pa kar trnova pot tole. Sem kupoval leta 2018, še pred dnom, tako da sem bil že tudi na -70% vsega svojega vložka :( Sicer zaradi varčevanja/najemnine/otrok... nisem imel veliko denarja za gemblat, ampak je bilo pa tako, da sem malo pa malo dodajal, kupoval. Moja najdražja sploh ne ve, koliko sem vložil, ker me itak na žalost ne podpira v tej igri :(  Je pa tako, da si tudi sam nebi upal vložiti vseh svojih prihrankov.  Ampak trenutno je kukr je, ni slabo in upam da gremo do konc leta na luno :D 

Aja, pa imam tudi alt coine, v katerih sem še vedno 99% v minusu, glede na vložek (če kdo pozna NCASH, DENT, COFI,PHX - med njimi sem razdelil okoli 200€ in trenutno imam samo še dobre 4€ 😪 ).  Če bi imel takrat to "znanje" oz vedenje , bi se malce drugače odločal, ne pa da sem spremljal youtube kanalov od xy oseb, k so promovirale razne kovance, kako bo naredil 1000x, jaz pa naiven in pohlepen 😒 

Tako, to je na hitro moja zgodba. Drugače pa veliko sreče vsem! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pomojem je slovenija pramajhna, da bi lahko kandidiral nekdo, ki bi bil čisto neodvisen. Vsak pozna nekoga, ki pozna nekoga, ali so pa njegovi starši že kdaj imeli kako pozicijo. Plus to, da politiki menjajo barve in stranke, kot trenutna vlada ukrepe 🙄

Priznam, da sem volil Cerarja, ko se je v politiko vrgel. Sem si rekel kul, je zunanji, pa pravnik, bo mogoče naredil malce reda... ma qrca je naredu 😪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da jugo pogrešajo najbolj tisti, ki takrat sploh še niso živeli, ali pa so bili takrat zelo mladi. Pa tudi juga v 80-ih je bila čisto nekaj drugega, kot kako desetletje ali dva prej. Je pa res, da se človek vsega navadi in da se ponavadi tudi za nazaj spominjaš več lepih kot slabih stvari :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Težava je tudi v tem, da imamo isto skret od opozicije, ki ne dela nič dobrega razen to, da nas strašijo s tem (kadar so oni na oblasti), da če ne bo po njihovo, bo pa JJ pršu na oblast.

V bistvu ne izbiramo nič dobrega, ampak probamo izbrati manjše zlo - na žalost :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Kupi si Ferrarija. Kot to oglašujejo zadnje čase. Sedaj je priložnost za to. 😉

Nope, kripto miljonarji kupujejo Lambote 😎

Drugače sem pa tudi jaz več kot zadovolen s trenutnim profitom. Sam cilj imam držat do konc leta 2021. Do takrat se lahko zgodi še marsikaj, ampak jaz sem optimist :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S čim se pa ukvarjaš? Ker punca je kr pogumna, da je v "teh časih" dala odpoved? Čeprov se ji je najbrž že dolgo kuhala ideja o odhodu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 6 urami je AmpeR napisal:

Tudi jaz že v drugo negativen. Razlog, kar na hitro slabo počutje, glava, mišice, kihanje... ni pa vročine, zaradi stika z okuženim sodelavcem. 

Zanimivo, ker jaz se tudi (sploh zvečer) počutin podobno. Slabo počutje, glava in bolečine v nogah. Pa sem bil testiran v torek, pa vmes nisem imel nobenih zunanjih stikov... Očitno še nekaj razsaja poleg korone?? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 15 urami je gregc88 napisal:

js mam vec 'sodelovcev ' (ista firma a ni stikov tesnih)... pozitivnih... nobenemu nic razn smrkla....

js bi loh sou preventivno v karanteno da neb rabu delat, a pol moras na test... vem iz prve.... se mi pa ne da s tem zajebavat.... ko jih jebe, nj testirajo tiste k se bojijo in ki jim pase... 

ne stekam pa fore da si kj bolan in takoj letis na test... pa kaj boš na boljšem? bot doma, nos masko in se izogibaj folku... a mas ta faking kovid al ne se mores pač obnašat....

Okej, jest nisem hotu takoj na test, ampak me je zdravnica napotila. Jaz bi bil raje še kak dan doma, pa da vidim, da nimam drugih simptomov in to je to. 

Po drugi strani je pa tako, da imam veliko opravka s strankami, tudi starejšimi, tako da bi bilo dost neodgovorno, da bi se delal, da ni nič in hodil naokol in stresal bacile. Pa ni važno, a je navadna gripa, ali covid. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

@Boss - to pa nisem vedal, da si avtomatsko okužen, če ne greš na testiranje 😲 Mi je pa tudi zanimivo, ko sem spraševal za moja dva otroka (vrtec in prvi razred), pa je zdravnica rekla, da če nimata simptomov, da gresta lahko normalno v šolo oz vrtec. 

No ja, zaenkrat se počutim dobro in upam, da tako tudi ostane. Je pa res, da nikol ne veš, lahko da imam covid-19, samo v (zaenkrat- tok tok) blagi obliki?? Bomo v torek izvedeli.

Čeprav razlog za glavobol, bi lahko bil tudi v dolgotrajni uporabe maske, ker na šihtu jo imam itak skoz gor in mrbit sem samega sebe z zadahom onesposobil :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

Evo, učer sem na šihtu fasal glavobol. Sicer nimam pojma od česa, sam itak k sem omenu šefu je bila cela panika in sem šel dam. No, poleg glavobola me že par dni bolijo tudi meča, sam to je lahko tudi zato, ker sem pred dnevi skoraj dve uri prečepel, k je me neki zezal na šihtu, ampak ok. No uglavnem kličem zdravnico v upanju, da mi reče počivaj kak dan ali dva, če ne bo boljš pokliči... No, zdravnica, ko sem povedal kaj mi je , me je avtomatsko dala na odvzem brisa za covid. Ok, tuki še razumem, da najbrž testirajo vse, kar ima kak sum na okužbo. Sam glavna fora je pa to, da pridem na vrsto šele v torek :)  Do takrat bom ok, tud če bi imel korono.  Drgač pa dones sem kul, vročine itak nisem nikol imel, tko da zdej veselo čakam doma, na ta nesrečni torek :) Še dobr, da so lokali zaprti, da nimam kakih skušnjav :)  (hec hec)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno bolezen ni nevarna samo za starej?e in kroni?ne bolnike.

https://www.24ur.com/novice/tujina/koronavirus-v-franciji-in-veliki-britaniji-zahteval-zivljenji-dveh-mladih-deklet.html

https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-predlogih-za-pomoc-pri-soocanju-z-epidemijo.html

Poklukar: "Med kriti?no bolnimi pacienti so tudi mlaj?e osebe. Zato opozorilo mladim: bolezen ne izbira, imamo tudi huj?e oblike pri mladih in sicer zdravih. Zato upo?tevajte pravila."

@Boss - ne nimam skafandra :) . Mam masko, razku?ilo, pa jaz uporabljam ?e rokavice.

@Bini - za nas ni vikenda :) ampak itak imamo de?urstvo od doma in klice sprejema na? dispe?er. Pol pa ?e je treba it, je treba it. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno mislita ?e se ne pazijo, virus pa itak ne izbira na koga sko?i, tak da so si dejansko sami krivi in to vsi!

Ne vem ?e. Recmo, da jaz zbolim, pa da ne ka?em simptomov in samo prena?am virus. Med slu?bo imam veliko stikov s strankami, ki jih lahko nehote oku?im, nato ?e oni svoje star?e/stare star?e... 

Al pa grem domov k star?em, ki so doma v karanteni oz pazijo, da nebi kej pokasiral, na eno kavo in jih oku?im?? 

Kaj ti nuca, ?e oni pazijo, ?e se ostali ne obna?ajo/obna?amo situaciji primerno?

Mogo?e primeren video...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=8Hi9-5F2zW4&feature=emb_logo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo razmi?ljanje, zakaj bi penzionistom dajali dodatek, sam so itak doma in ni? ne zapravljajo. Me zanima, ?e bi isto razmi?ljali. ?e bi bili vi na njihovem mestu.

Isto tudi, eh sej umrejo itak samo(ve?inoma) uni, k so stari in imajo ?e dodatne bolezni. 

Ja bravo, ko jih je*e. Tko al tko bojo ?li, ?e ne sedaj pa malce kasneje. Halo, pa kaj je z vami? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo, mi na firmi imamo do nadaljnega dopust. ?E ima? sre?o koristi? najprej lanskega, potem pa leto?njega... noben ne ve, koliko ?asa bo to trajalo   :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sicer vidim, da vozite bolj potovalne motocikle. Me pa vseeno zanima, kje kupujete gume? Sicer jaz rabim gume za ?portaka, sem pa razmi?lju,da bi dal gor kar bridgestone S21 ali S22, pa me zanima, kje bi jih dobu po kaki kul ceni? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.