Že tako dobivam več kot preveč pošte in že tako imam občutek, da mi sledijo na vsakem koraku, da mi res ni treba, da še 'za foro' nekemu programu sporočim svoj elektronski naslov...
In potem se ljudje usajajo zaradi elektronskega cestninjenja, da je to nadzor nad ljudskimi množicami in podobno. In čim odprem kakšno spletno stran, je treba dat soglasje za piškotke in podobno. A po drugi strani pa ljudje sami razmetavajo svoje osebne podatke. Potem se pa čudijo, ko se z nekom pogovarjajo o neki stvari, pa čez pet minut dobijo reklamo za to isto stvar...
Jp , se strinjam. Sploh zadnji stavek.... Sem iskal po netu "velik ptič". Od takrat naprej dobivam čudne reklame s čudno oblečenimi tipi, zaradi katerih me punca zelo čudno gleda...
Sm kmet an s hribu doma, pa se na te reči ne zastopm lih tanartabl. Mislm, kej ni logično, da poleti dobiš poceni apartma ob smučišču? Ker, domnevam, jih je bolj malo, ki gredo poleti smučat...
Jp, povsod so razmere v kurcu. Sam sem se zelo lepo distanciral od vsega, ker sicer lahko šcijem proti vetru ,ampak mi okus lastne scavnice ni lih všeč.
Saj dokler se je izpostavilo problem in se je potem ta problem vsaj probalo rešiti, je še nekako šlo. Zdaj pa okolica vse prevečkrat zamahne in reče "tak(o) pač je".
Da se pa generacije menjavajo je pa itak ... Hm... Na nek način boleče. Tudi sam sem ostal brez nekaj sodelavcev "stare garde",od katerih sem se veliko naučil,nadomestili so jih.... Hja... Mulci. Jebat ga. Vedno je bilo tako.
Na koncu sem si rekel, da hodim v sluzbo zgolj in samo zaradi 15ga. In dokler je 15ga lepa vsota , si zlahka mislim svoje .
Mogoce me to dela hinavca ,jaz sicer raje pravim da je to samoohranitvi nagon . In raje na sihtu potrpim / se dam na off/si mislim svoje in naredim svoje delo, ter čimprej odidem domov,kjer se življenje šele začne.
Ah Balaševič in njegovi "neki novi klinci ".
Sicer pa , Slivka, upam da ti uspe najti fajn šiht. Pa verjamem da bo vse ok .
Danes so se zimske gume hankook na cx30 zopet izkazale čez gorski prelaz Passo Fedaia (2057m) . Modeli sploh niso splužili ceste povsod,ena varianta je, da je močan veter nanesel sneg čez cesto, druga, da sploh ne plužijo, ko zapade par cm snega, če je mogoče snežilo pred kratkim. Smo pa pomagali enemu Izolanu, da je dal verige na svoj bmw. Pa letne gume je imel gor. 😊
Skratka, v Canazei-u je sedaj - 14°C.🤪
Še ena fotka iz passo Fedaia. 😊
Tole je iz smeri Caprille,ne? Na vrhu je potem koča na levi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa samo vem da vleče.... S številkami se pa takrat res ne ukvarjam.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani