Oj entuzijasti, a drži, da ma fan header na matični max 1A 12W izhodne moči? Nekak mam v glavi, da naj bi blo to to in se sprašujem, če potemtakem ne smem priklopit treh ventilatorjev na en header? A bi skuru header, al samo ventilatorji ne bi dobil dovolj štroma in bi bli max obrati nižji?
Tole so elektro specifikacije ventilatorja, če prov razumem, bi s tremi temi ventilatorji preobremenil z amperi in watti, a? 😬
Lahko pa dam 2 na en header, al bi mi to vseen odsvetoval? Sicer mam razdelilni kabel na 3, ampak to, da bi samo 2 prklopu gor, verjetno ne igra nobene vloge? In dam potem samo tretji fan na svoj header 🤔
Ej, kakšna je dimenzija kopalnice, če ni skrivnost? Mene tut čaka še komplet kopalnica in gledam tole postavitev tuš stene vzporedno z umivalnikom... 🤔 Se mi zdi, da maš ti vseen precej širšo in prehod ni preozek. A stroj maš tut z manjšo globino, 40?
So pa zelo hecno tole spisali. Dovoljene 3 bilke, ampak samo 50g posušene. Sej pa ja dobiš več po bilki ven in rad bi vidu kako so si zamislili to nadzorovat. Pri sebi zunaj maš lahko pa 25g... črni trg bo še bolj ''zacvetel'' 😁
To je še ok, če boš samo figurice zbiral, če bi te potegnilo sestavljanje, to je šele drag šport 😄 Lego je zakon, manj umazan od maket in manj frustrirajoč kot puzzle. Mam pa točno 5900 kock 🫢
To so tiste, ki ti pridejo domov, v duhu sive ekonomije spucat na črno. Tista košta 20€ na uro ja. Čistilke v UKC pa so zaposlene preko XY čistilnega servisa. Mogoče oni izstavljajo 20€ urne postavke UKC, pa si doktor mal narobe predstavlja kako deluje sistem.
Jo pijem z mlekom ja. Ampak vzamem kapsule kjer je dolga, pa potem svoje mleko not vlivam. Sem pa že par različnih espressov tut vzel, zaradi drugih, ki pijejo in je čist ok. Sicer pa je to bolj tko za gušt, popoldanska kavica in tko. Zjutraj je še vedno kafetjera v igri.
En ta Dolce Gusto aparat sm pa tut sam kupu pred leti, čist za foro, ker je biu znižan na nekih 60€ in imajo ful različnih okusov kav in morm rečt, da ni biu slab nakup. Še vedno ga uporabljam.
ASRock se je zelo izboljšal, kar se kvalitete plat tiče. 10 let nazaj so vsi govoril bejš od teh plat, pa so dejansko neki nardil. Kot je reku Tilen5, Asus pa spi na lovorikah in prodaja ime, pri samih ploščah pa se ful špara. Za isti denar bo ponavad konkurenčna opcija ponujala več. Boljši audio, wifi, net, več hladilnikov... Asus je ratu mal len. Vseen mam Asus plato in grafično, ne rečem, ampak konkurenca ne zaostaja, vsak ma pa svoje slabe linije in napake, Asus jih žal ne rešuje prov ažurno, ne vem kako je z drugimi. Sam še nisem mel problema. So pa res ''gorel'' določeni procesorji od AMD in so po dolgem postopku priznal, da je bla napaka v biosu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ah dej, Piran je že od nekdaj po scanju smrdel, pa kjerkol si šel med bajtam, pa nima nobene veze s psi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani