Mene pride cca 1200?, oboje s cestnino in vsemi stro?ki z registracijo.
Jst sm dal komplet zavarovanje(veliki paket+ pri Triglavu)+cestnina+tehni?ni 907?.
So pa letos precej razbili tele kombinacije pri triglavu-lo?ili steklo posebej, elementarne nesre?e(to?a...) posebej. Samo se mi cenovno ?e zmeraj najbolj spla?a vzeti vse v paketu, kot samo par kombinacij.
Naju je vse skupaj Trajekt, futr, (sabo sva peljala 6pack 1,5 lira pepsi), ostalo vse sproti dol nabavljala, kuhala sama ve?erjo 7X, 9X sva pa ?la ven jest, kamp,avto, ?otor,2 osebi,hladilnik(tisti ki hodijo v kampe ?e vedo kako to zgleda), za 16 dni dala malo manj kot 700?.
Ok nisva kolovratila po otoku, ker dopust je da se spo?ije?.
Cenovno je tam tam-mene je samo nafta+cestnine +trajekt pri?lo cca 330? (naredil tam cca 2300km...).
Ho?em povedat, da je dobra alternativa Hrva?ki-sem jo bil ?e zelo sit. Ker drugam za tako ceno ne more? it ?otorit-kar pa se mene dopade. V postelji in hi?i le?im/?ivim preostalih 350dni v letu. Zakaj bi ?e na dopustu?
Korzika ma 2 obraza - zahodni in vzhodni, vzhodni sam pesek in nudl pla?e, zahod pa skala in barve - od Porto Vechio naprej dol do Bonifacio nastane zanimiva, pa potem nazaj po zahodni do cap corse.
Do Porto Vechio je pa samo za izle?avat - evkaliptusi pa mivka
V sredini pa hribi.
?e ?elite izkusiti divje pujse (ne pra?i?e - pujse) se morate zapeljati ?ez Col de Bevella, malo ovinkasto v hribe, anpak se spla?a + adrenalinski parki ter pozabljene vasice
Na cesto se vsuje 100 vedno la?nih prascev
Korzika je zakon. Bil tam dva krat po 12 dni. Prvi? obdelal severni del ter zahodni del do Propriana, drugi?(lani) na hiro vzhod ter podrobno jug(Jz+J+JV). Potoval s ?otorom, zamenjal 4 kampe, ki so slu?ili kot izhodi??na baza. Je pa tko, kot je ?e Jures napisal: vzhod mivka, ravnina-nezanimivo, medtem ko zahod ter jug zelo zanimivo ter razgibano. Ne sme se pa pozabiti na notranjost, ker je res vredno it vse pogledat: Corte, dolina Restonice , Solara, L´ospedale... Adrenaliski parki so res zakon.
Je veliko lepih pla?, vedar je v sezoni tam veliko ljudi. Dobi? pa majhne pla?ice, ki so res lepe in si na njih popolnoma sam-samo potrebno jih je dobiti. Mi je malo ?al, ker si nisem zapisal GPS kordinat.
Aja, pa v primerjavi z Hrva?ko je res poceni-ampak to velja za kampiranje ter kuhanje v kampu, ker v restavracijah je pa res drago. Lani naju je pri?lo z vsemi stro?ki(bencin, cestnine, trajekt, kampi, hrana...) 900?. Kar se mi zdi za dve osebi za 12 dni res zelo zelo ugodno.
Pravim da me je presenetil, ker deluje vse kar uporabljam (navsezadnje je to ?isti guglov web based OS...)
Ja jaz sem tudi ful zadovoljen z androidom-in telefonom HTC Desire. Sicer je sedaj na garancijskem popravilu. Serijska napaka, ?e ga preve? obremeni? pade v reset loop. Tko, da zamenjajo celo osnovno plo??o. Meni se je sicer to dogajalo v blagi obliki in sicer samo takrat, ko se je polnil in si ga preve? obremenil(3G+net...)
Jst tudi zaenkrat ne. Ko kupujem gledam price/performance-in ?e dobim amd-ja za 30% ceneje, je pa za 15% slab?i od intela potem vzamem AMD. Eni pa gledajo samo ime...
sam meni ne pomaga..se vedno ga zabije..kaj pa tebi?
Ma jst sm pove?eval celo do konca...(15 ali 16) Pa je bilo brez problema. Samo, po ob?utku je tam okoli 2200 malo preve? trgalo in tudi poraba se je pove?ala.
Sedaj pa imam na 13 in dela brez problema do "rde?ega" polja in lepo vle?e od cca 1700 rpm naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jst sm dal komplet zavarovanje(veliki paket+ pri Triglavu)+cestnina+tehni?ni 907?.
So pa letos precej razbili tele kombinacije pri triglavu-lo?ili steklo posebej, elementarne nesre?e(to?a...) posebej. Samo se mi cenovno ?e zmeraj najbolj spla?a vzeti vse v paketu, kot samo par kombinacij.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani