Saj sm dobil pod rebra, pa ful ?udn pogled...mislim, da se je postavla v vlogo davitelja...no...vsaj cela kinodvorana se je smejala...pa ?e after je bil dober. :mi pijemoo:
Klinc, ?e ne zastop mal heca, pa naj gre damu.
Film je bil pa po skupni odlo?itvi...tko da...pr?akoval sem ve?, no, od filma!!!
Sej...hehe...tud kri?ale in cville so zravn mene...mam izredno voljo stra?it ne?nej?i spol, ki pravjo, da rade gledajo grozljivke...hahaha...pa pol se naj v?ivi.
Saj po eni strani ma nisde prav...po drugi me pa ?e tko srbi, da se na hitr upgrejdam, pa da jim j*b*m sve po spisku...no...sicer pa...za nov oklep mi je uspelo na?parat...?eprov so hudi?i zvohal, da mam dnar...
Max......na?tel sm filme, ki se dopadejo meni, pa pol sem jih tud to?koval tako.
Vem, da ima pa itak vsak svoj okus, ker recimo, Platoon-u js neb dal 9 to?k. Ne? ne re?em...dober film, pa vseeno......bi si recimo zaslu?u tam okol 7. :ne vem:
Boter pa kot Boter...prvo mi sploh na pamet ni pr?u, pa drugo, ?e mene vpra?a?, se vle?e v nedogled...ma? ob?utek, kot da filma ne bo nikoli konec. Tud 7 pik.
Pozabil si omenit Shining, Natural born killers, idr.
Vsak svoj okus...js tud ne maram ocvrte cveta?e ali brokolija, drugi pa veselo tol?ejo po njej
Woman in red, pa kak Dirty dancing kr presko?im...da o Titanic-u sploh ne izgubljam besed.
Pridejo pol na vrsto ?e tile zgodovinski "kao" spektakli...ka naj re?em...edin Gladiator me je pritegnu na nek na?in. Recimo si zaslu? 8 pikic. Pa ajde Apocalypto.
Troy, 300 in podobni pa...????...
300 sm gledu v kinu, pa mi je ?al tistga starega jurja za vstopnco (so ble ?e kokice zravn)...
So pa filmi "starih ma?kov", ala Jack Nicholson, Al Pacino, Sean Connery, Robert De Niro, Jean Reno, ... in ?e ker bi se najdu.
Skratka v mojem arzenalu se je nabral ?e kr neki filmov, ki sem jih hotu gledat in jih seveda tudi sem...zato pa zdaj po netu klikam kr lepo po vrsti...razn kakih romanti?nih dram ne prenesem. Pa seveda naslov me mora pritegnt.
Skratka...da jih par na?tejem.
Donnie Darko (nimam pojma o zvrsti)...sicer zblojen film, ampak komi na koncu izve? v ?emu je point...7/10 to?k;
Superbad (komedija)...hja kaj ?mo...ameri?ka mladina ho?e pit alkohol in sexat...(pa ni? po sistemu Amerikan Pie, ki je itak za lase prvle?en) 8/10 to?k;
Saw (1,2,3,4) (horr)...zanimiv "point of view"...za pogledat...ne sam zarad masakrov...8/10 to?k;
Alien (1,2,3) (sci-fi + horr)...takratno tehnologijo izredno dobri specialni efekti...(enka je po izzidu starej?a od mene)...8/10
Alien 4...gledljiv, ma seveda za odtenek bi lahko naredili bol?e. Zgodba in to...slaba 7/10
Alien Vs. Predator (1)...razturijo totalno...in seveda ?e nastopa patriotizem in seveda...?enska pre?ivi!!!...9/10
Alien Vs. Predator (2)...en toooolk privle?en za lase, da sem ga na ?alost takoj po ogledu izbrisal iz diska...3/10
Predator (1,2) (sci-fi + horr)...enkratna filma...?eprov pri meni drugi del prevladuje nad gledanostjo in zanimivostjo...9/10
Death at a funeral (kom)...angle?ka prevzvi?ena ponosnost bogatih dru?in in seveda kiksi njihovih ?lanov...smeh zagotovljen...9/10
28 days later & 28 weeks later (horr)...odli?n film za gledat v ?enski dru?bi pa tudi tko...brez pripomb...9/10
30 Days of night (kvazi horr)...hmmm...ka pa vem...na disku ga ?e mam...kr neki mutiranci spet...7/10
In ?e in ?e...
Za pogledat priporo?am:
A.I. - artificial intelligence...sci-fi...8/10
Aeon Flux...sci-fi...8/10
Full Metal jacket...war vietnam...9/10 star film
Hamburger hill...war vietnam...9/10
Hitman...akcija...snajper...8/10
A bug's live...animiran...9/10
Ice age 1...animiran...9/10
Ice age 2...animiran...7/10
Cars...animiran...8/10
Shrek1,2...animiran...9/10
Shrek3...animiran...za v odpad
Antz...animiran...8/10
.
.
Iz glave ne vem ve?, dopolnim, ko pridem do svojga spiska.
Nu, bom probu...sam driverje za grafo sm ?e skinu iz neta (tist je OpenGL)...tko da...me bl zanima zarad zvoka (OpenAL). Ker ?e izklopim zvok, dela normalno in tud koruze ne melje ve?.
Ampak zaka je delal vse normaln, zdaj se mu je pa spipal?
Kon?n pr?u do Juiced2-HIN in ?e nastali problemi...itak!!!
V ni?jih "ligah", laufalo vse vredu in vse fino in jasno in glasno...grafika na ful brez panike, jeee, pitje ?ivcev sam zarad butastega obna?anja avtov in butastih tekmovalcev. Maaa...smo pre?ivel!
Skratka...pridem pa v 6-to ligo (dve stopnji vi?je), zdaj pa kr neki trokira, ?e vozim dirko z ve? udele?enci. :ne vem:
?e sta samo dva avta niti ni tko grozn.
Zmanj?am grafiko, resolucijo, da so sam kocke in na LCD-ju si lahko mislite, kok izgleda, pa ?e vedno gledam diapozitive.
Izklopim pa zvok, pa lej ga ?menta...vse laufa kot po ?miru!!!
Igrat igrce brez zvoka, je pa kot, da bi ?ensko vla?il po asfaltu, pa pol mislu, da te bo mela rada...nikakr ne gre!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
!jan ,jan esV
!tevs eboraN
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani