Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

**** jih da jih **** kdorkol jih **** stokrat da jih **** prekleti ***** Japonski ****** po?evnooki pri pet metrov dolgem avtu niso mogli pustiti ve? kot dva centimetra prostora za ?arnico zamenjat sem se ***** zdaj pri minus 2 in burji - ne morem delat z rokavicam, ker ni prostora in ?e roko komaj dobim noter, povsod nekaj ostrega in na tem mrazu je ko?a ?e toliko bolj ob?utljiva sem se zrezal da je avto ves krvav ko da bi koga zaklali, jaz pa ko da sem ravno s fronte ******** ***** ***** japonska da dobim tistega prasca, ki je to zrisal mu ***** odre?em, da se taka ******* ne **** ve? naprej... Drugi? peljem na servis in naj ra?un kar Mazdi izstavijo, saj so oni *******!

Ni sam pri japoncih tak... Pri nekaterih mores snet odbijac, da lohk sploh zamenjas zarnco ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

Itak tud za ?tipendijo je tko, midve z mami sva ene 2x vlo?ile vlogo za le-to, pa smo jo vedno ?ist za las zgre?il, in to ?e tist let, k je bla mami brez slu?be. Itak se upo?teva nepremi?nina, avto itd... Je pa najhuj to mam kolegico (sej ne da sm ji fou?, pa? 50? na mesc u srednji ?oli ti kr velik pomen), k majo doma kme?ki turizem, ima ?e sestro, vsi delajo doma uglavnem.. valda vsi na minimalcih.. in je redno prejemala dr?avno ?tipendijo :glare:

Js sm se tut lohk vedn pod nosom obrisu za stipendijo :/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mego, za?ni smu?at/drsat/sankat, bo? vidu kako bo? u?ival zimski letni ?as, si sploh ne bo? ?elel pomladi. :aaaaa:

Na smucah se u zivlenju nism stal, tak da ce bi sou zdej bi se zihr polomu ko kanta :D

Mam pa precej rajsi poletje, ogrete ovinkaste ceste, da ga mal nakrivis :aaaaa:

Pa plaze z dekleti v kopalkah :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eh kooook popizdevam, ko mi zadaj nekdo vozil s PREVISOKO nastavljenimi lu?mi, pa ga nekako opozarjam z zadnjo meglenko, ker predvidevam, da je zmeden in pozabil dolge lu?i vklopljene, ampak NE, dejansko ima tako visoko nastavljene navadne oz. zasen?ene. Totalni klinac, no sej al pa Xenon lu?i iz doma?e gara?e na kakem avtu, ki niti pribli?no nima pravih predispozicij za tako zadevo. Pa te na fertig zaslepi ko gre nasproti. :glare:

Ce ma lece pa xenonke not ni panike, ce je pa u navadnem fokusu pa totalno slepi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik-prestave
Napisano

Js sm tut pri 2.5 v6 iz 3-je kr u 5. saltu, pa ucasih tut kontra... Sm pa sicer mel 1x lamelo za sklopko zlamano na pol, ampak dvomim, da zarad tega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene pa zanima dva dni nazaj sta mi sle obedve sprednje kratke ?arnice po gobe isto?asno. Poleti sem noter dal phillipsove bluevision katere so dobile same pohvala pa tud pocen niso ble... in sm kupu zej nove neke normalne znamke osama H1 in mi sprednja desna dela sprednja leva pa nikakor ne in sm probu s tremi razlicnimi zarnicami (use nove) pa nikakor ne dela.. Pogledam varovalke so use cele.. Uzamem varovalko katera sluzi za desno luc pa jo dam v re?o za levo lu? ?e zmeri ni? nedela.. Kaj bi lahko bil vzrok? Varovalke sm pa te dve uzeu kot je na sliki ozna?eno

Poglej konektor, da se ti ni kej ven snel... Pa posprici ga s kontakt sprayem ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kok ma en folk dejansko preve? ?asa se ukvarjat z drugimi ljudmi!! :vskalo: kako se jiiim da no?! A res nimajo svojga lajfa al kaj?! Mislm lej ?e ho?ejo, zdle bo BigBrother tm bo ve? k preve? mo?nosti obrekovanja ljudi... -.-

ne sekiri se, vsako tele ma svoje vesele ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh tale moj predpotopni hi?ni ?arunalnik spet prov po?asi melje in melje, pa ni? ne zmelje. Jaz pa ra?unalni?ki genij in totalni obvlada?, bo s5 treba kakega mojstra fehtat. :glare:

Telefon je zakon! Skoz vse dela ko sus! :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.