Haha, 1x mesečno naj bi rotiral gume v garaži - haha pa to je da te sezuje smešno. 🤣😂
Guma, ki mora prenest maso avtomobila 500-600kg/na pnevmatiko (če avto ni glih na ravnem parkiran) ne bo deformirana pri 100kg. Naj grejo h kakšnem vulkanizerju pogledat kako je to zloženo po trije seti koles en na drugem pa se noben kej dost ne sekira.
Glede vlage pa toliko - bolj je da je vlažen prostor (seveda ne da guma stoji v vodi) kot pa presuh.
Avto nazaj, tud tehnični zdaj Ok in opravljeno podaljšanje registracije.
V glavnem, bil na Interclass cars, kjer so ugotovili, da je s čeljustjo vse Ok in so mi zamenjali le diske in ploščice. Cena? Sitnica, le 520€. 🤣
Kako naprej? Hja verjetno bom več uporabljal vsaj ročno, ki je pri meni v večini bila bolj kot ne za okras. Pa bolj bo treba divjat, da bom imel vzrok močneje bremzat. Jebat ga, poraba bo višja, ampak bom not prinesel pri servisu bremz.
Ja to je pa lastnost oz posledica dobrega vnaprej predvidevajočega voznika..jbg 🙂
Prekleto res - tolk mal bremze uporabljam, da lahko celo EV-jem konkuriram. Ni kej mi je pa vseeno čudno, da je to prvi avto zadnjih 30 let, da ni šel čez tehničnega zarad bremz oziroma celo prvi, da je v tem času sploh padel na tehničnem.
Sem bil tolk zmeden, da sem moral unga na tehničnem vprašat, kaj moram sploh zdaj narest, če avto ni tehnično ustrezen. A sploh smem se peljat na servis al moram avtovleko klicat. V glavnem, kot otroški vrtec sem verjetno izpadel. 🤣
pred 3 minutami je SpEkTr napisal:
Ne moreš lih neki z ročno ustavljat, ker če se malce hitreje premikaš ti tipka ne zagrabi:) Lahko jo pa pač uporabljaš za to kar je namenjena
Mislim, da lahko do ene 10km/h... zgleda pa totalno debilno, ker bremza zagrab do konca.
Pa veš, da sem šel v zadnjem tednu parkarat res zanalašč ostro bremzat na izvozih iz AC in nisem nič čutil pa imam kar precej prefinjen občutek. Tud na mokrem, je pa res, da ni šlo do ABS-ja.
A to je resna debata, zdele sem vodo pljunil po monitorju, ker se mi je od smeha zaletelo. Še dobr, da je sam voda pa da ni škode, ker monitor je še dober in bi ga še neki časa vseeno obdržal.
Jaz sam to povem, kriminalcev podpiral ne bom, kdor pa jih je pa itak pač iste vrste tiček, da mu to ustreza. Saj veš kako to gre "birds of feather flock together".
Danes po krepkih ne vem točno koliko letih, obiskal osebno zdravnico, ki jo moram pohvaliti, da je precej bolj prijazna kot 5 in več let nazaj. V spominu sem jo imel kot arogantno in zoprno. Pa to nikakor ni več!
Ampak priznaj, da malo te pa je le zmotilo, da ima zdaj brke in brado in da ji je po novem ime Davor. 🤠
Pred bližajočim se Svetovnim dnevom varčevanja, ki ga vsako leto obeležujemo 31. oktobra, je bil danes v Bankariumu, Muzeju bančništva Slovenije, javnosti predstavljen spominski...
Ne vem če, naš komander je izjavu, da nočejo ponatisov delat, ker bi razvednotili obstoječe.
Riziko, da bi sedli pijani za volan, bo očitno kmalu še veliko hujši, oziroma dražji. Po novem bi kršitelju in povzročitelju nesreče v...
Mi je pa zanimivo, da se raje trudijo, da bi spravili tudi družino povzročitelja v hudo situacijo, ker če bo to sprejeto se bodo rubile hiše, stanovanja, avtomobili itd itd.
Je pa res, da smo do alkota v Slo tako neskončno popustljivi pa bi se dalo lepo z eno potezo zadevo razrešit in nad določeno mejo alkoholiziranosti ali zadrogiranosti samo spremenimo kršitev iz prekrška v kaznivo dejanje pa lepo čuzica za leto, za povzročitev nesreče 2 leti in za smrt soudeležencev pa minimalno 5.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Haha, 1x mesečno naj bi rotiral gume v garaži - haha pa to je da te sezuje smešno. 🤣😂
Guma, ki mora prenest maso avtomobila 500-600kg/na pnevmatiko (če avto ni glih na ravnem parkiran) ne bo deformirana pri 100kg. Naj grejo h kakšnem vulkanizerju pogledat kako je to zloženo po trije seti koles en na drugem pa se noben kej dost ne sekira.
Glede vlage pa toliko - bolj je da je vlažen prostor (seveda ne da guma stoji v vodi) kot pa presuh.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani