Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Navdušen (kljub drugačnim napovedim) nad NEgnečo, ko ob 15h štartam iz Centra prestolnice proti severu. Naj ostane še naprej tako. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

Pred dnevi so "špeh tolpe" samo z manjše kmetije pri Karlovcu odnesle za 1000 evrov domače slanine. Pa jim ne diši samo slanina, za sabo ne pustijo niti klobas, še manj dimljenega mesa. In tako je vsako leto v...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem hči vprašal kateri bolid ji je najbolj všeč in je izbrala pomoje glih najpočasnejšega stroja; Prost Polž-o. :)

legendarna sezona 98 in dvojna zmaga Rumencev na najboljši F1 stezi. :)

Screenshot_2024-01-04-13-48-15-324_com.facebook.katana.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Brane napisal:

30 let nazaj je bil bramac  ok.To poletje me je zdrmal tornado in sem moral tudi drvarnico sanirat ki je bila pokrita z bramacom.Naročim 100 kos ,pripeljejo 120 kos češ da bo glih ok ker jih bo toliko počenih,in so imeli prav.Ta novejši je tanjši in premalo pečen ker je elektrika draga

Da je toliko "odpadka", to je meni nepojmljivo. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 urami je Tilen5 napisal:

Nova voda in odtoki v kopalnici porihtani, mešalniki za pipe vgrajeni, IC BOX tudi, v ponedeljek še talno položiva s tatom. Potem tlaki...računam na sredo.

Kopalnico ima, kopalnico ima ... (so prepevali Hazardi, hehe).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot rečeno, na podlagi lastnih izkušenj in lastnonožnega pohoda po tej strehi in kritini, ki je preživela vse dosedanje toče v samostojni republiki, se odločam za ponovitev. Ni še nujno, ni pa tudi ne več nekaj ful časa za odlašanje. Kot zanimivost, v Yugi je bila znamka Trajanka, kopija Bramaca, dobra kopija iz Dravograda, če se ne motim. :)

Pa hvala za mnenja, cenim različne poglede in predloge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Večdnevno praznovanje v Tuzli odlično uspelo, pa tudi Getz se je izkazal, med drugim s porabo, pa je večina avtoceste. Skratka optimistično v novo leto, v vseh pogledih in smislih. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

👍

In kako ocenjuješ dosedanjo izkušnjo v zadnji službi (v javnem sektorju, državni upravi, če se ne motim), glede na prejšnje (predpostavljam v zasebnem sektorju)?

Ne gre jamrati, hvalit pa tudi ne. :)

P.S. pred kratkim sem se prijavil zno3 tega ministrstva, na boljše delovno mesto in 5 plačilnih razredov gor, bomo videli kako bo. Se ne sekiram na zalogo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 48 minutami je Shrek napisal:

In kaj je s tretjo generacijo šestice limuzine narobe? 

Boss ti bo hitro odgovoril.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.