Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Da od tega zavoda sploh ne za?nem,..

V zadnjih treh mescih odkar sem na BIC-u in mam posledi?no vse "so?olce" skor iz zavoda,..se mi ?elodec obrne ?e samo ko sli?m besedo "zavod za zaposlovanje",..

?e posplo?m,..niso sposobni najdt slu?be nekomu, ki ho?e delat,...

So pa ve? kot sposobni podpirat in pla?evat ?olanje tistim, ki nimajo niti namena delat,..ever!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je blo kaj smu?arije ? ?zmeden?

:hohoho::hohoho::hohoho:

lepo in dobro zate! :bravo:

?e jaz sem vesel zate ?eprav ?e vedno nisem dobil odgovora od tebe!

:bravo::bravo:

Drga? pa vse pesti vprte v jutri?ni dan da zrihta? zaklju?nega.

Evo ti grem takoj odpisat :)

Druga? mam jutr teorijo,..prakso pa ?et,pet,..da jim poka?em kako se nardi torta,..hahaha

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,...jutr mam pa kr zaklu?nga,..kam so padl zadnji 4 mesci??? ?zmeden?

No da se pohvalm, da se po?utm ful mlado,.. :hohoho::hohoho::hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ker so lu?tni k so mejhni,...potem so pa samo ?e brezvezna obveznost. Velik je takih na?alost :(

In men se ku?a smil, pa ?e se vsi na trepalnce postavte in mi jebete vse po spisku :harhar:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

Se kar strinjam z mojimi predhodniki, le v eni stvari pa nikakor ne......pa kaj za vraga vsi rinete v ta BTC, kot da je edina trgovina/trgovski center v lj. .... jaz osebno grem tja le ko je nujno (beri; se moja namisli da bi ?la tja).....pa da bi se drenjal po tistem zabasanem city parku pa kupoval precenjene cunje, mi ?e na kraj pameti ne pride.....je pa ena stvar.....nisem pa IN, to pa res <_<:whatever: In dokler boste vsi kot ovce rinli v ta prenatrpan BTC, bodite lepo tiho in stojte v koloni/kolonah....in bodite zadovoljni sami s sabo saj ste IN!

ps. vsi ki morajo po slu?beni dol?nosti v BTC so iz zgornjega posta izvzeti.

:bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tu? Mobil
Napisano

hahahaha,..ja po sloveniji grejo normalno,..

Sm klicala tla in nimajo pojma kaj bi blo. In potem ko sva klepetala ene 15min in je sku?u nardit budalo iz mene, ampak mu ni ratal je obupal in reku, da bo dal zadevo naprej.

No zdle so me pa klical nazaj,..da je sigurno kriv prejemnik in sm popizdla, da je mal ?udn da majo vsi na omre?ju 098 polne pomnilnike, al pa nedosegljive telefone, ?eprou sm na msn vezi z doti?no osebo. No in ko tud temu ni ratal nardit popolne blondinke iz mene, je tud ta reku, da bo dal zadevo naprej, ?e prej je pa vzel telefonsko ?tevilko osebe keri ne morm poslat sms-a, ?as po?iljanja sms-ov, me pou?il, da v tujino ne morm po?ilat mms-ov in mi dal ob?utek k da mamo probleme s plodnostjo ne pa s sms-i :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tu? Mobil
Napisano

Men tu?mobil dela vedno in povsod, samo ?e baterija guzne pol je bolj jeba. :blush:

Je pa res zoprno ?e ima? slab signal tu?mobila in dober od mobitela, pa ti no?e sam ?altat, samo to se redko zgodi.

Pa ti po?ilja na hrva?ko? Mislm prou v njihova omre?ja, ne tipo gostovanja?

Ker sem ?nofala po forumih in je mel folk obratne probleme, da niso dobival sms-ov iz hrva?ke, po?ilal so pa normalno,...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tu? Mobil
Napisano

hahaha,..ko vsaj zard tega nebi mogla spat :P

Sej razmi?lam, da bi ?la nazaj na mobitel, ko mi pote?e pogodba,.......

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tu? Mobil
Napisano

Hellow banda,...

Sej ne vem a je ?e bla tema al ne,..ne najdem je,... :hohoho:

Uglavnem,..vem da vas ma kr neki tu? mobil,..in me zanima a samo men serje da ne morm po?ilat sms-ov na hrva?ko al je to splo?no znano,...

A je treba kej spremenit v nastavitvah? Ker sms-e dobim, odpisat pa ne morem, tud ?e grem na odgovori na sporo?ilo,...

Pa da sli?m mnenja predn enmu glavo odtrgam na klicnem centru :)

LP, Allys

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal so kiksnili vremenarji v LJ so 5cm lu?e in ne 5cm sneg :hohoho: Pa dobro jutro.

Folk pa voz tko kukr, da bi ga blo pol metra,..zjutri na AC so vozil 70km/h,..hallo ?zmeden?

Isti ?morn u?eri,..v Logatcu je padal sneg k zme?an,..in ga je blo tud na cesti kr neki,..ampak folk prot Lj lepo voz 100km/h

Pridem ?ez ?entvi?ki predor,..ne duha ne sluha o snegu,...folk je pa vozu po prehitevalnem pasu 80 ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.