V zadnjih treh mescih odkar sem na BIC-u in mam posledi?no vse "so?olce" skor iz zavoda,..se mi ?elodec obrne ?e samo ko sli?m besedo "zavod za zaposlovanje",..
?e posplo?m,..niso sposobni najdt slu?be nekomu, ki ho?e delat,...
So pa ve? kot sposobni podpirat in pla?evat ?olanje tistim, ki nimajo niti namena delat,..ever!
Se kar strinjam z mojimi predhodniki, le v eni stvari pa nikakor ne......pa kaj za vraga vsi rinete v ta BTC, kot da je edina trgovina/trgovski center v lj. .... jaz osebno grem tja le ko je nujno (beri; se moja namisli da bi ?la tja).....pa da bi se drenjal po tistem zabasanem city parku pa kupoval precenjene cunje, mi ?e na kraj pameti ne pride.....je pa ena stvar.....nisem pa IN, to pa res In dokler boste vsi kot ovce rinli v ta prenatrpan BTC, bodite lepo tiho in stojte v koloni/kolonah....in bodite zadovoljni sami s sabo saj ste IN!
ps. vsi ki morajo po slu?beni dol?nosti v BTC so iz zgornjega posta izvzeti.
Sm klicala tla in nimajo pojma kaj bi blo. In potem ko sva klepetala ene 15min in je sku?u nardit budalo iz mene, ampak mu ni ratal je obupal in reku, da bo dal zadevo naprej.
No zdle so me pa klical nazaj,..da je sigurno kriv prejemnik in sm popizdla, da je mal ?udn da majo vsi na omre?ju 098 polne pomnilnike, al pa nedosegljive telefone, ?eprou sm na msn vezi z doti?no osebo. No in ko tud temu ni ratal nardit popolne blondinke iz mene, je tud ta reku, da bo dal zadevo naprej, ?e prej je pa vzel telefonsko ?tevilko osebe keri ne morm poslat sms-a, ?as po?iljanja sms-ov, me pou?il, da v tujino ne morm po?ilat mms-ov in mi dal ob?utek k da mamo probleme s plodnostjo ne pa s sms-i
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja mali,...napa?ne teme bere?
?estitam za vozni?ki izpit!!!
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani