Razlo?no je napisano, da v primeru energetsko potratne hi?e in ob predpostavki, da ne ?elijo vlagati vanjo, da se potem uporabi najcenej?e mo?no ogrevanje.
Tocno to.....najcenejse metanje denarja cez okno, ampak za to koliko stane kako gorivo ne rabis biti strokovnjak
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ha ha, tole je tako kot da bi hotel primerjati stro?ek avtov v 10-h letih a bi upo?teval samo ceno goriva....plin, dizel, elektrika, benz in bi ob tem rekel da je tesla najugodnej?a ker je elektrika najcenej?a.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vseeno pa govorimo o voznikih ki se tam vozijo vsaj 2x vsak dan, taki vozniki ne bi smeli rabiti znakov. Ce pogledam sebe na rednih poteh, vem ze za vsako grbino skoraj.
To je odnos, kot bi moral biti in ?koda, da marsikdo tega tvojega pisanja ?al ne razume.
Jaz se na delodajalca ob nesreci nisem zgovarjal....zame nima to veze, pritisk gor, pritisk dol, zivljenje mas v svojih rokah, kot sofer pa tudi druga zivljena.
Saj nazadnje je bila lahko zgolj panicna reakcija voznice razlog, bremza je lahko najslabsa resitev v takih razmerah.
Nesrece so bile in bodo....zaposlenih in nezaposlenih.
A si ti besen na sodelavca, ki recimo zarad ivi?je sile zamudi in mora? sam tistih 10-15 minut potegnit ?iht? Ne vem, jaz to ne jemljem kot nekaj groznega, ker naslednji? se lahko zgodi meni.
Govorimo pa o vi?ji sili - cesta je bila rahlo zasne?ena in vpra?anje je bilo kaj se je dogajalo prej, da je bilo potrebno potem tako divjat? Mogo?e je kdo cjazil, mogo?e kak?en tovornjak ni zmogel zasne?enega klanca, nekdo z letnimi gumami, nekdo, ki je bil presran samo da je videl malo belega po tleh pa da to ni bila koka.
Ne vem, ?e bi imeli malo ve? tolerance, do nepredvidenih dogodkov si upam trditi, da bi bilo tudi bistveno manj nesre? in vi?jo varnost. A to je produktivno, da dr?i? delavca v konstantnem stresu? V paniki, da bo zamudil eno minuto? A to je bistvo? A to bo zve?alo produktivnost? Al mogo?e prijetno delovno okolje, nepotrebni o?itki, nepotrebna grajanja in iskanja dlake v jajcu ipd niso tiste zadeve, ki naredijo ve? za podjetje kot pa vsako teroriziranje in besedno pretepanje podrejenih.
Sej ne vem, ?e je bilo tako tudi v tem primeru, ampak se ne bom ?udil, ?e se bo na koncu izkazalo, da je povzro?iteljica pretiravala le zaradi bojazni pred nadrejenimi zaradi morebitne zamude.
Sej res, dej nam Jures razlo?i iz prve roke, ker dela? v tujini, a imam prav ali se motim glede razmi?ljanja.
Sef ne vprasa kdaj sem zacel, kdaj sem koncal. Ocenjuje z rezultati, vmes vprasa kje smo, kaj rabimo, poslusa ideje predloge, jih sprejme zavrne....kadarkoli ga lahko poklicem bo imel cas, in eskaliral naprej cenje treba.
Seveda ob vsem nosi odgovornost in odkrito pove ce je treba kaj popraviti, ni sprejemljivo itd.
Konpride pa do dopusta, pa bo naredil vse da uslisi zelje, kljub natrpanosti je to osebna pravica ki ti pripada in ima pripriteto.
Skorajda ni razumel(je razumel da je delo) da si nisem vzel frej za novoletne niti dneva, ampak je itak lazje ker imam home office. Gre se zaradi projekta v Indiji. Ko pa sem poslal request za Maroko v marcu je priznal da ga vesei ker ve da je njegova ekipa obremenjena in mora tudi na dopust.
No pa to - ko nisem v tujini delam od doma, enako se 9 osebkov v nasi ekipi. Nikoli ni nihce povprasan kje je, a je ob 09:00 za pcom....ce so rezultati so pohvale, s tem pa ljudje tudi motivirani in ne delajo bedarij.
Mene jebe prah oz su?a. Segrevanje gor ali dol, su?a je ena najve?jih ever. Prah je povsod, brisemo ga 2x na dan pa je vsak dan ko bi prisel po 10 letih nazaj v hiso. Dosedaj sem moral pometat samo kjer je nadstresek ker dez ni spral, sedaj pa povsod.
Noro...
Ce bo obcina izpolnila obljubo z novim visecim mostom za naso bajto do sotocja bo to ena lepsih kolesarskih tu - v kombinaciji z obstojecim visecim mostom v Vikrcah (na dlani so pa se Polhograjski, tu je se nekaj neobljudenih cest)
Pred dobrimi 10 leti so si v Hervisu naredili zalogo 2WD off road bajkov. In potem so se ?e ene dve leti ometavali z njimi ker jih nih?e ni hotel kupit. Saj kupci so sicer neumni, ampak tolk pa tudi ne.
2WD e-bajk je pa ?e ve?ji strel v prazno. Pri "off roadu" je najve?ji problem v kak?en zelo strm klanec prednje kolo obdr?ati na tleh - velikokrat je v zraku. Ker prakti?no skoraj nima pritiska na podlago je prednji pogon totalen nesmisel, mo?no pa ote?i krmarjenje, to pa.
Pa saj das tezek elektromotor spredaj a ne
Isto je z motorjem, prvi del je za krmarjenje in 70% vsega zaviranja. Ostalo je zadaj.
Ti obvezno rabi? elektri?en bicikel. Ko bi te?ko kravo od e-bajka vla?il preko podrtih dreves, ti en teden nebi bilo treba v fitnes. (tisti ki trdijo da so e-bajki za lenobe, nimajo pojma)
Bo verjetno kmalu kaka ni?a za 2WD off road ebike...
Sem mislil da mi je zadnja kamera crknila. V btcju v enosmerni na desni prosto parkirisce, dam se pred prostorom desen zmigovc in zapeljem mimo in malo v levo da bom rikvercal.
Na ekranu vse sivo pa nekaj blescece.....seveda je nekdo prisel toliko na rit da mu niti tablice nisi videl....seveda Audi, seveda je zahteval da se umaknem ker se mu mudi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gre za slab prevod.....avstrijci porocajo da ga je dejansko do 10m ampak v t.i drift obmocju (kjer se ga nabere tudi s pobocja)
https://www.google.com/amp/s/www.t-online.de/nachrichten/panorama/id_85043076/tid_amp/wintereinbruch-im-newsblog-bis-zu-10-meter-hohe-schneewehen-in-oesterreich.html
Tako jeLive your dreams, don't dream your life!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani