Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

DMV pla?a? glede na CO2, tuki nima? kej, + ra?unaj da morta it 2 gor, bencin za gor in do 2xl, cestnine 2x, ?e kak?no spanje 2x, samo 1 avto se ne spla?a pogledat ker na sliki tako ali tako vsak lepo zgleda, potem pri nas ?e homologacija ipd. in to kar nanese. Tako da...moje mnenje...ne spla?a se niti pribli?no tole uva?at...ni ra?unice. Ajde da bi ?el uva?at avto katerega gor dobi? par tiso? eur cenej, za ta slaba dva jurja....raj pri nas kaj najdi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Labi iz kerga linka to kupuje?? k men so tele na?e cene tud mimo. Mam pa 14dnevne, dnevne so mi predrage, mese?ne pa predolg za v u?eh imeti, ker jih imam res cca. 16-18ur na dan notri, mi pa sedejo od Johnsona Acuve, top njihove le?e, od Bausha so me pa kar nekaj ?pikale...sem pa res ?orav k zmaj... -3.00, jao jao.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Grega sm vidu dans pr Pelku tvojo ?rnuhinjo, pa o?itno ima? samo zadnje pu?e zani?, mi jih je pokazu in so v nikakr?nem stanju! :whatever:

Sem se sli?al z njim danes ja...jutri bo avto fertik...sem dobil obnovljeno zadevo, tako da bo komplet tisto ?elezo s pu?ami zamenjal (je kar nekaj ?elezja), dela pa tudi ker je potrebno vse razmontirati zadaj + ?e optika seveda. No kot ka?e bom imel 3/4 podvozja skoraj novega tako da...bo vsaj mir en cajt, upam, res pa ne vem kako je do tega pr?lo, glih grdo z avtom ne delam :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

On ne misli na mazdo :)

Sm presene?en da je to ?lo pri Mazdi...karkol je ?e ?lo, upam da bo nakonc ena bedarija katera ne bo veliko stala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U ?em je te?ava? :blush:

Ko zapeljem ?ez luknjo (kanali, oz. ?e se vozim po neravni uni?eni cesti npr. desni pas Celov?ke), mi zamika zadnji del avta v levo, ga poravna in spet v levo, ga poravna ipd.), pri vi?jih hitrosti se pa to zelo pozna...npr. nad 100 km/h ?ez most na obvoznici,avtocesti ko zapelje? ?ez tisto zadevo ki lo?uje most od "celine"., smo pa zamenjal ?e prve roke, zadnje spodnje roke (zdej je vsaj v ovinku mir), amortizerji stestirani in so ok...tako da....ma ?udno vse skupaj....bomo vidl ?ez par urc ?e je kon?no odkrito kaj je narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bevga Klijota ma? al pa Kanguruja, ?e si pri Simonu?! :harhar:

Rde?ga dobu...se prav spomnim ?asov ko sem imel Renoja s pribli?no isto opremo (brez servo,brez abs, brez klime, "bosansko" elektri?no odpiranje ?ip :hohoho: ), belga je ena pred mano dobila. No sam upam da mi on zrihta zadevo, ker tole se ?e predolgo vle?e vse skupi :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Avto spet na servisu, pri mehaniku v Medvodah....imam nadomestni avto..pa raj ne povem kerga...zdej pa molim boga da bo kon?no ok z avtom :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Res se du?ijo na?e avtoceste - dnevne nesre?e po teko?em traku

http://24ur.com/novice/slovenija/pri-kranj...-avtoceste.html

?ez tranzitne po?itnice bo hudo, z vinjeto je o?itno ve? prometa gor.

?e enkrat ve? stara cesta vabi.

Se pravi da je res najbolje cabrio nabaviti in se peljati po starih cestah lepo 100km/h in u?ivat :) prav tako na morje....vseeno se prej pride kot pa da v kak?ni nesre?i stoji? uro in ?e ve?, da ne govorim kako se zabije na cestninkah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

Tole pri nas je bolano, jest skoraj ni? ve? ne kupujem v SLO.

Primer (ok nisem na koncu kupil ker ne te?em ve? toliko):

http://www.sportsdirect.com/asics-gel-kins...ng-shoes-211141 , to?no tele (prera?unano v EUR iz UK za 120 EUR + po?tnina, je malo ve? ampak smo hoteli grupni shoping naresti), so v Intersportu 198 EUR :whatever::vskalo::vskalo: ...debili od debilov, in potem jamrajo kako trgovine ne laufajo.

Nekateri veste za se ukvarjam s fitnesom dobro leto, in k temu pa?e tudi ?portna prehrana. No iz UK sem za?el naro?evati proteine ipd., pri nas 2KG=40Eur, iz UK sem dobil 5kg=52EUR - se pravi 2kg=20,8eur (po?tnina 6eur do 26kg robe in smo si razdelili-kvaliteta odli?na), Omega 3 kapsule, to?no enake sestavine od teh pri nas in tistih iz UK, pri nas cca. 13EUR=200kapsul, tam gori malo manj kot 13EUR=250kapsul :vskalo: ....a standard v UK se ne more primerjati z na?im, tako da tale balkanska miselnost nabijanja cen...folk ni ve? neumen, tako da naj propade vse, sej sami to i??ejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ob 9.30 tek trojk, 12.5km preketu v cca. 1h6min, 100m vi?inske v cca. 1,5kilometra.....ob 13.00 ?e fitness do 15.00 ....najdu sm svojo max. mejo fizi?ne aktivnosti :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jah pri teh tazadnjih ko se ne postavijo pravilno....sej to je vedno tako in vsak od nas se tako ustavi na avtocesti, jest skoraj vsak dan na obvoznici....ker sej v prvo ne ve? ali je zastoj ali je nesre?a....fora je edino v tem, da si jest pustim tak?no varnostno da bi se lahko v stran pomaknil, ?e se jih pa 10 na rit nalima en drugmu pa itak da ni ?ans da se premakne....sem prepri?an da se 90% voznikov med nami ?im vidi da se ustavi promet na obvoznici oz. avtocesti avtomatsko ne postavi na levo oz. desno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ko bi vsaj biu :P ?ipe smo dali zatemnit :)

Sam prednje verjetno ne??? jao kaj mi je gre to na ?ivce da se jih ne sme...druga?e bi takoj dal komplet temnit + v podn takoj...in pol bi bla trojka huda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

JozaGulikoza @ 3 May 2011, 12:11)

Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine!

To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce!

To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce! :hudicek::harhar:

...zakaj sam seb odgovoraja??? :) ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hahaha....nalimaj na oglasno desko kdaj bo? prenavljal in to je to. Nima potem noben kaj za piskat, sem ?e kar nekajkrat to videl pri nas nalimano, in prav tako je kolega zadnji?, predno sva ru?ila steno, nalimal na oglasno par dni prej in je bil mirl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ma folku se trga..prej sm govoru s kolegom, enkrat tele dni je tip na Rodici-Dom?ale, itak v naselju, sredo dneva obrnil Punti?a na streho, prej se pa ?e zaletel v novega fi?aka ki je bil parkiran na parkingu...drua?e bi direkt v hi?o odletu...itak tip napihal preko 2 promila....ne mor? verjet, a tam poteka ?olska pot, je narisana po tleh, baje je okol 80 km/h mogu pi?it.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

boli glava, liter vodke je prevec...

..nehi pit vodko...to sem se sam ?e pred parimi leti nau?u...od takrat samo ?e Jacka,Jamesona,kak?en CC ?e ni druzga ?e najve? pa Captain Morgana in si drug dan mehek (tko k sm dons ?e zdej) in to je to :) ....dam pr?u 5.30 :bravo: se je pasal sprostit po teh te?kih dnevih :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mogo?e h?erka no?e imeti ker ni bela, hahaha. No sej, avto je tip top in cena pa? tudi, zato sem tegale prilimal.

Tretje vozilo...hmmm....jah kot ka?e za lu?tn se met a ne. ?e se ne motim je v gara?i Clio...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.