Skoči na vsebino
Sprej za kontakte
Napisano

Denis, u Lklerju ma? robe kolko o?e?, tko da se ti spla?a do ke zapelat, pa ?e kej nabav? dodatnga kar ti pride pod roke, tm ma? malo morje zadev za stroja! :bravo::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Eh ta na? fuzbal, kake ovce, ?e dobr d sm ga gledu samo ene 15 minut pol pa ?ov pod kovtr, no tkt je blo ?e 0:0, pol pa sm kr :blink:?zmeden? k sm vidu d je blo poraza za 2 gola, no pa ?e dobr pomislm ni blo n? ?udnga! <_< :ne vem: :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Tlele je ?uliboj pr men na sodniji na obisku in lihkar sva si pivaka po?elela, pa ?e fajn je k mbene gu?ve ni tle u kafe baru, Si?i, pa dej pliz ti postre? d nav tale mo?a?a okol naju skakala, k ma biceps ve?ji od mene! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Sej mogo?e ma kdo slike od nje! :hohoho:

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Kake mate kej hobije in rekreacijo u zimskmu cajtu, ?e se je kej spremenl u zadnh dveh mesch! :D

Mi ?e nprej skor usako ndelo hodmo u razna hribovja - vabljeni tut ostali zravn! :ouje:

Pa mav kao boksam, ?e zmer ?akam sobn bicikl - alla hr?ek! :hohoho:

Treba migaaaaat, aja "prepogibanje je tut fajn zadeva, sam a je to rekreacija al ne? :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.