?alsotno edino, da je tok ?eljan pozornosti, da se je pripravljen "pogovarjati" tudi z "starimi dobrimi kolegi".
Ampak saj vemo, kako je s cucki, ki so skoz zaprti. Lajajo na vsakega, sam da majo deu in da jih nekdo porajta...
Pobje ?tala totalna danes. Moj Pes Piko je spet u?el v kurbarijo. Sem ga iskal do zdajle. In kje mislte da sem ga najdu? Ne boste verjel, na sosedovi kuzli zlati prina?alki. Sta se sprjela, sploh nista mogla narazen in sta se ?la vlakca. Malo je ona njega ?lepala pol pa on njo. Jaz sem vzel ajmer vode in polival, ker se je ?e kuplunga palila. Psa sta vlekla vsak v svojo stran jaz sem pa z tistim vedrom vode za njima po dvori??u letal in po njuni riti polival. Komaj smo zadevo re?ili. Piko zdaj svojga ti?a v eni lu?i hladi in jezik ka?e, kuzla zlata prina?alka, pa svojo nabreklo fra?o v en star rekelc bri?e pa stoka kot daSKAn na WCju kadar ma trdo blato.
Kdo pa je sploh reku, da sem sme?en? Jaz samo debatiram s starimi znanci. Mi smo se poznali ?e takrat, ko si ti ?el ?ele z o?etom na veselico, domov pa z mamo.
lahko bi mu kako psico privo??il ne pa da se mantra z tisto hla?nico, ki je verjetno ?e cela trda on pa oguljen od spodaj.
To ma? pa prav. Ampak moj Piko zgleda, da je tak kot YavarYe X6V6. Ko se kuzle gonijo Piko pono?i spodkoplje ograjo in jo mahne u kurbarijo. Je v soseski vsepolno ??enetov podobnih mojemu Pikotu. O?ent se pa na? Piko no?e, glih tako kot se no?e o?enit YavarYe X6V6. Sta si kar malo podobna. Po mojem bi se tadva zastopila.
lojza je zgleda baba spet za?ela tepst in mora svoj gnev izlit na tem forumu.
nevem kaj ti je ajvar naredu, osebno ga poznam in morm re?t da je uredu ?lovk, pa tudi zelo veliko ve in tudi velika ve?ina drugih fantov je prav tako zelo uredu. kerokoli te?avo sem imel so mi znali pomagat (seveda kar se avta ti?e) in tudi to je poanta tega foruma. nisem zasledil teme kjer bi se nekaj fursirali in ogro?evali soudele?ence v prometu, kar za druge forume ne morem re?i. ja mislim honda forum.
to je avtomobilski forum in sem sodijo take teme kot jih imamo, ne pa neke brezvezne bedarije kot jih kvasi? TI!
pomoje ima? dovolj drugih forumov, kjer se lahko prito?uje? nad divjaki in kako je brezvezen zakon, ki omejuje alkohol med vo?njo. tudi sam sem dolenc in ko pijem ne vozim, ko vozim ne pijem.
sedaj pa ?e forma?em: ne prilivajte olja na ogenj, saj vidite da samo i??e pozornost, pomoje je imel te?ko otro?tvo (jst sem ga imel tudi pa ne serjem takih klanf)
lojz briga me kolk me bo? raztrgal v svojih naslednih postih, ti kr ?e ti pa?e.
TO JE MOJ ZADNJI POST V TEJ TEMI!
Dej se ti majster zmen, da me bodo na honda forumu odBANali! Nekdo, ki sodeluje tukaj in na honda forumu, se me je ustra?il in za?pecal moj IP, da so me na honda forumu BANali ?e predno sem se sploh pojavil in prijavil na njihov forum. BANan sem bil takoj zatem, ko je tukaj nekdo rekel naj grem na honda forum divjake kurcat in ko mi je napopal link od honda foruma. Ko sem kliknil na link hondinega foruma mi je takoj izpisalo, da sem iz foruma izklju?en. Pa sploh nikol ?e nisem bil vklju?en tam. ?udno a ne? Zrihtaj to, pa ti obljubim eno doma?o prekajeno klobaso pa liter cvi?ka. No dej!
Ti pa res zna? z ?ivalmi, js ga niti futral nebi ker mi ga nebi bilo treba, pa ?e tolk mal sem doma da nima smisla da bi sploh mel cucka doma.
Kva pa ti a k tvoji kdo kj pride vmes ko si "na delovnem mestu", in malo pregleda podvozje in malo nastavi optiko ?
Noben ne pride, ker se psa bojijo. Pet let nazaj je k hi?i pri?el optiko ?telat en ?uden kosmat in dolgolasi gorenc, pa ga je moj ku?a Piko nagnal in gorencu odtrgal desno hla?nico. No, takrat je bil Piko ?e mlaj?i in je dobro tekel. Piko ima ?e zdaj tisto odtrgano hla?nico in v svoji pasji uti le?i na tej hla?nici.
?Pa da bi bil tvoj sosed, glede na to da je tvoj Piki zelo agresivna ?ival na divjake(kar nikoli nisem reku da nisem), bi ga dal pol od hi?e ?
A zdaj se bo? pa na mojga ubozga psa Pikota zgovarjal? Dokler bo? hodil v vas k Rezki in se s Pikom ?e ne bosta dobro spoznala bo Piko na gobcu nosil nagob?nik, potem ga bo nosil pa na riti, da ga slu?ajno ne bo Jo?ako?a kje iznenadil. Sicer je pa Piko ?e precej star (13) let in se bojim da bo reve? kmalu od starosti crknil. ?e bi ga pa fotral ti, ker si gorenc, bi Piko verjetno crknil pa od lakote.
Ejga, Lojz - zakaj si prijavljen kot nevidni uporabnik?
Saj nisem neviden, le zadaj za steno sem se postavil, ker si povedal da si malo pogret. Ve?, malo si me prestra?il in te ne bi rad sre?al ravno zdaj, ko sem spet dva velika krvava hemeroida na riti fasal. Zato se malo skrivam, ker zdaj pa res ne bi zdr?al. Bi bolelo.
Za tole tvojo rezko pa se mi zdi da bi rad nekaj pokvarjenega poturil, alp po drugi strani bi se je rad znebil, kot sosedo seveda ? :ne vem:
Pljuvanje po tleh je za ?efurje,cigane in tobakarje, js nisem ni? od tega.
?akaj jaz sem napisal da te?ko hodi, ne da ne hodi nekaj ?asa, se mi zdi da ti cvi?ek ne dela najbolj? v mo?ganih in da rahlo pretirava?.
PS. Perota pozdrav !
'YavarYe X6V6', verjem mi, z Rezko ni ni? narobe. No ja, res ima revca tisto nogo malo krevlasto, ampak, ?e oble?e dolgo kiklo, al pa ?iroke hla?e se ni? ne vidi. Pa ja ne bo? zdaj kompliciral?
Ne zastopi? ti mene. Jaz se ne bi rad znebil moje sosede Rezke. Nasprotno, jaz bi rad dobil dorega soseda in dobrega mo?a za Rezko. Se pravi, ?e bo? ti uzel Rezko, bo? pa? moj vinogradni?ki sosed. Ne maram pijan?ka za soseda. Ti pravi? da ne pije?, ne kadi?, nisi ?efur, ledik si ?e, priden si, zna? rihtat avtomobile zato bi Rezki lahko traktor in trosilec za gnoj popravljal, rad dobro je?, nisi peder itd.... zato se mi zdi? kot naro?en za mojga soseda. Saj bi reku Jo?ugoliko?u naj zagrabi mojo sosedo Rezko, ampak ta poba preve? rad pije, pa bi skoz v moji vinski kleti visel in pil, pa ?e peder pravi da je, pa bi pol jaz zarad varnosti moral svojo perdo skoz ob zidu dr?at, da me Jo?ako?a ne bi od zadaj zapregu. Vidi?, ne gre. Malo me pa lahko tud ti zastopi?. Zakaj si tako trmast?
Drga? sem pa reku, da se lahko zmeniva za druga?no signalizacijo. ?e no?e? pljuvat po tleh in ?e se boji?, da bo? ti Rezki v?e?, ona pa teb ne bo v?e?, bo? pa? takrat ob njej, kao, jecljal in ?kilasto gledal, mo?no rigal, prdel itd....?e ti bo pa v?e?, bo? pa s trepalnicami utripal in usta ?obil, kot da jo ho?e? ku?nit. Bova ?e nekako. N? se bat.....se bom vse jaz zmenu.....
bi rekel temu to?no ob ?asu, kaj ?e, pred 10 ni ?ganja v kafi?ih?
Saj temu se ne re?e pijan. Le mo?gane moram nekako na?telat na tukaj?nji nivo, da se bolj zastopmo. Bolje bi se reklo, da je za razumevanje na Mazda forumu potrebna kalibracija mo?ganiov. Jaz to pa? naredim s kozar?kom cvi?ka.
Sicer imam pa jaz danes praznik. Danes je praznik 40mu?encev. Bo treba k ma?i danes. Moja ?tefka bo pripravila dobro pojedino, (pohanga krokodila pa oljnat krompir, mam rad to) pol zve?er bo pa ona na mene sko?ila, namesto jaz na njo.
Ti Lojz a na Honda forum si ?e ?el skurcati divjake?
Ne. Sem se lani probal prijavit na honda forum, pa sem bil ?e v naprej BANan. Nek ovaduh iz tega foruma je javil moj IP pa so me ?e kar v naprej skenslal. Nisem vedu, da se me tako bojijo.
najbr? res, sej druga?, ?e ga nebi vsej enmal ?utu se najbr? sploh nebi spomnu na Mazda forum
Ma? kar malo prav. Sem pogruntal da, ?e se ho?em zastopit na tem forumu moram bit al malo neumen, al moram bit cestni norec, al pa moram bit malo pijan. Jaz sem se odlo?u za tretjo varianto.
Lej za svoja leta si z mano dela? ?isto preve? skrbi, pa zdej ?e ti vle?e? ?pure po gatah ?e ne pomeni da jih tudi jaz, zato da js ga izklju?no serjem na skretu in pol si fajn rit obri?em in je vse ql.
?e ?e, samo vseglih je dobro, da se v?asih tud gate opere
.
Vinograda nimam, zato je vse njeno znanje odve?... :ne vem: .
Saj ni ve??a samo dela v vinogradu, zna tud v kuhni delat. Dobre vampa skuha, to vem, ker smo lani pri njej trte sadili pa je vampe nardila za malco, res so bli dobri taki z veliko ?ebule, da se pol fajn prdi po njih. Pa dobre ?ivce ma, taman zate.
Sicer pa, ?e si ti slu?ajno bolj srame?ljiv fant, se lahko zmenva, da bom jast govoru. Jast bom govoru, ti bo? pa od strani gledal. Zmenva se, kako si bova signalizirala. ?e ti Rezka ne bo v?e?, se bo?, kao, naglas useknu in pljunil enga mastnega na tla. Bo? bolj mo?akar izpadel. ?e pa ti bo Rezka v?e?, bo? pa z u?esi pomigal. Si za to? Saj zna? z u?esi migat mar ne? Lahko pa tud ti predlaga? svojo signalizacijo, ?e ti ta ni v?e?. Kakor ho?e? in kakor se bova zmenila. Stvar dogovora
".
Lej ne kapiram zakaj bi moral jaz delat, sploh pa nekomu ki ni pri?el po vinjeto, pa ?eprav bi jo dobil đabe, mogo?e zarad tega da pokompenzirava ?
Taka je pa? pri nas navada. To ni ni? osebnega. Ne morva zdaj midva dolgoletne navade in krajevne tradicije spreminjat. Saj ?e bo? za to, ti bo Rezka pomagala, pa se bosta pobli?e spoznala. Dej razmisl, ?e se bo kaj izcimlo iz tega ti grem jaz lahko za poro?no pri?o pol.
"Baba pjan rt prodana" nisem tak da bi to izkori??al, ?eprav ?anse so vedno, ker ho?em da baba ve zakaj 2 dni te?ko hodi.
Tega pa ne zastopim. A ma? ti navado, da babam med sexom noge polomi??
PS:Ej, kako se lahko posamezni stavek citira, da bi blo bolj pregledno na kaj odgovarjam?
Nazdravljam na piknik v zidanci - Cvi?ek je res za ?ejo ok!
JozaGulikoza, tebe bom moral pa jaz malo pod kontrolo met, ker se mi zdi, da si ti taprav kanon in ga kar rad pod srajco zlije?. Ko bo? pa ?e moj, s zlato medaljo nagrajen cvi?ek zavohal, se pa zdaj ?e res malo bojim, da mi bo? sod posu?u. Za vsak slu?aj bom mojga psa Pikota k sod?ku privezal, da ti bo zobe pokazal, ?e bo treba.
YavarYe X6V6, ?e?e, samo vseeno je fajn, ?e ma? eno babnico stalno doma. ?e druzga ne, prav pride da posrane gate opere. Teb bi pa sploh pri?la prav, ker vsi vemo, da ga precej serje?.
Kaj pa, ?e bi na mojem zidani?kemu pikniku eno de?vo napojili, pol bi jo ti pa izkoristu pa domov odpeljal? Za eno fejst deklino vem, je iz sosednjega vinograda in je pridna. Vse zna delat v vinogradu, re?e, ve?e ?kropi, okopava itd....vse dela. Je res pridna pa ?e lu?na je za povrh pa Rezka ji je ime. Edino eno hibo ima, ker ji je doma v ?tali vol na noge stopil, pa zdaj malo ?antavo in te?ko hodi. Pa to spet ne bi bilo ni? narobe, ker ti vsaj ne bi mogla pobegnt.
Prvo kot prvo alkohola nism NIKOLI v ?ivljenju niti probal, tako da ne vem kak?en bi bil ?e bi popil kaj :ne vem: , zakaj ne spijem ni?, enostavno ker mi smrdi in kar mi smrdi ne pijem in niti ne jem.
Sej vem da sem ?uden, samo tako je.
Kar se beb ti?e pa naj te ne skrbi, za sprot jih je dovolj, in vse lahko sam podelam, tako da pomo?i ne rabim.
A alkohol, da ti smrdi? Saj cvi?ek nima veliko alkohola, zato je tudi dober, ker je bolj blagi, ga lahko pije? tudi za ?ejo, pol pa za?ne? samo prepevat kak?no tako partizansko al pa uno od naivne Ne?ike. Pozna? ta komad?. Jaz v takih veselih momentih za?nem frajtonarco vle?t.
So pa na splo?no taki, ki, kao, nikol ne pijejo, najbolj nevarni, da neko? postanejo pijan?ki. Ko enkrat spoznajo, da sploh ni ni? hudga kdaj kaj spit in da je kozar?ek rujnega celo zdrav za prebavo (?e posebej cvi?ek) se potem lahko zgodi, da se za?ne pretiravat v tem spoznanju. A se ti mogo?e tega boji??
Sicer pa, kar se mene ti?e in morebitnega piknika v moji zidanci, ni? hudega, ?e tebi alkohol smrdi, va?no, da ti ne smrdi motika s katero bo? vinograd okopaval ta ?as, ko bomo mi pili. Mam eno fejst motiko, ki je ?e ?ist nova in ni? ne smrdi ?e.
Glede punce, sem pa kar malo zaskrbljen zate. Takega fejst fanta kot si ti je ?koda, ker si ?e zmeraj ledik. Kako pa to, da te nobena babnica zares ne vzame? ?koda ker nisi petelin, pa bi te mogo?e lisica vzela.
PS. A je kak?na varijanta da pr teb, v zidanci nardimo kako sre?anje, bom js vozu k ne pijem samo divjam, za varnost bodo pa 4 kome z mano v avtu poskrbele ?
Varianta vsekakor je. Ampak pr men je taka navada, da mora tisti, ki se dela finega in ni? ne pije, potem za kazen drugim to?it cvi?ek v kozarce, na koncu mora pa tak fini model ?e vinograd z motiko okopat. Zakaj pa ti ni? ne pije?, a se ne zna? kontrolirat in si mogo?e , ko se ga malo nacuka?, potem neroden in siiten?
Eh, jaz ne dam veliko na modo, sem ?e stara ?ola. Tud moj ata je bil ?e stare sorte, ker me je on kar doma napravil. Tisti ta moderni so pa menda iz opice nastal. Jaz se ne zastopim na tako visoko modo.
Lojz, vidm nis na teko?em z dogajanjem - v enem letu se je velik zgodil - sm iz hi?e izselu babo in zdej za desci ogledujem, torej sem postal Pedr, bi reku Labi!
U jebote, a peder si ratal? Neb pri?akoval to od tebe. In kako je po tanovem zdaj, ko brska? po "mo?kem" plinskem terminalu?
Boklonej za povratne ?estitke! V?eraj?nji praznik me je nekako spomnil na vas, pa sem vas ?el za va? veliki praznik malo pogledat. In ker me ?ef ?efova YavarYe X6V6 ni BANal sem mu iz dna du?e hvale?en in obljubim, da bom v zahvalo YavarYe X6V6- u za (NE)ban dal ?upniku za eno nedeljsko ma?o. Ma?a bo morala bit v nedeljo al pa za velik praznik in morala bo bit peta. Naj ko?ta kolkar ho?e.
Sicer vam pa moram povedat, da nisem ve? v va?em klubu. Mazdo sem prodal, ker ste mi jo vi priiskutili in zdaj vozim......ups, ne bom povedal.
Tisti ki me pa spra?ujete, kako sem kaj itd....naj vam povem, da ?e kar gre. Malo me sicer trga v levem kolku, zato ?e danes vem kak?no bo jutri vreme pa v ovinkih zarad tega malo bolj ?udno poskakujem, na podplatu (prav tako levem) pod malim prstom imam kurji u?, pa zlata ?ila na riti me ve?krat zajebava, ker preve? sedim v slu?bi. Prostata je pa ?e taka ko nova, dela kot bo? pumpa na Dizel Mazdi. Najbr? je to zato, ker mi jo moja ?tefka redno servisira pa tapravo olje ma?e. Sicer pa svoj prosti ?as "zapravljam" v svoji zidani?ki in vinogradu, pa na vikendici na morju v?asih kak?no ribo obrnem.
No, da ne bom samo jaz govoril, pa ?e vi povejte kako ste kaj! A ?e zmeraj divjate s svojimi avti pol se pa tukaj hvalite s tem? A se ?e zmeraj dobivate in dolgo?asite zadaj za Gamo v BTCju? A ste po ve?ini ?e zmeraj vsi ledik, brez bab itd...?
Ker je danes praznik vseh norcev (pust) sem se spomnil na vse avtomobilske forume in seveda tudi na vas dragi foruma?i.
Jasno je, da se na splo?no v vseh avtomobiilskih forumih zbere najve? cestnih in ostalih norcev (tudi ta forum ni izjema) zato sem si mislil, da se spodobi, da vam ?estitam k va?emu prazniku "dnevu norcev" . Vse najbolj?e vam ?elim in vam k va?emu velikemu dnevu ?estitam!
Hkrati bom malo pre?ekiral, seveda, ?e mi bo ?ef ?efova dovolil in me ne bo takoj BANal kak?ne neumnosti klatite in koliko se spet hvalite kje koliko in kolikokrat ste s svojimi bolidi divjali (noreli) po cesti.
Ne, zakaj? Sploh se ne sekiram zate, ti pa napi?em kar mislim o tebi.
Opa, tole so pa ?e gro?nje! Da ne bo kaka ovadbica padla!
?koda, da ne bo? nikli izvedel. Nazadnje sem lepo poslu?al tako kot sem zadnje dni samo bral tvoje bedarije.
Pa si priznal, da ti niso odklopili internet in, da bo? ?el na druge forume. In ja, boji? se nas, ?e se nas ne bi bi pri?el na sre?anje in nam v glavo povedal kar misli?. Tule pa tvoje besede nimajo te?e. Sploh ne bom pisal, da je tvoje prepiranje tukaj retardirano ?eprav ne dvomim, da te tole provociranje spolno vzburja. Drugega razloga zakaj hodi? na forume sploh ne vidim. Spominja? me na Murkota, bolnika, ki je ?eljan slave.
Tako je. Interneta mio niso odklopili, ker smo se z na?imi fanti konektali. Je reku da tak?no to?arjenje niso dobili prvi? in da je to stalnica luzerjev, ki v raznih forumih spu?ijo debate. Vseeno so na?i fantje malo bolj resni kot ste ra?unali tukaj, in ne nasedejo vsakmu pezdetu, ki se prito?uje ker mu je "so?olka" v vrtcu vzela liziko.
No pa, da ?e jaz napi?em poslovilno pismu najbolj nadle?nemu uporabniku Mazda foruma v celotni zgodovini.
Zakaj potem ?e pi?e??
Ja to bo. Zato ker smo divjaki te ne maramo.
Kak?ne?? Nikoli nisi ni? spra?eval v zvezi z Mazdami kar je bistvo foruma. Ne pa tvoje brezvezno nabijanje. Edine informacije, ki si jih hotel so profili uporabnikov, ki si jih ?tudiral in potem, ko si nas dosti spoznal si za?el jebati v ?ivi mozeg. Tak si.
Bo? ti kurac zapustil forum. Tut ?e bo? ?el iz tega foruma sem prepri?an, da bo? provociral kje drugje. In verjemi, da bomo izvedeli in ker imamo avtomobilisti povsod veze in se poznamo kri?em kra?em se zna zgoditi, da ti bodo mariskje vnaprej zaklenili IP.
To, da smo naredili anketo je bila TVOJA ?ELJA in smo vam jo prijazno izpolnili pa ti spet ni prav. Spet dokaz, da v tvoji glavi nekaj ne ?tima.
Tut inteneta ti niso skenslali ampak si si zmislil zato, da bi spet igral na karto nedol?ne ov?ke. ?e bi ti odklopili internet ti ne bi bil danes cel dan gor. In ne boj se, forum brez tebe ne bo propadel ker je tudi brez tebe zanimiv. ?e bolj zanimivo je, ko se mi dirka?i dobimi za Gammo, ?gemo gume, driftamo okoli rondojev in nasplo?no teroriziramo BTC. Oziroma tako tvoja omejena pamet vidi ta dru?enja.
?e dva butasta sme?kota v slovo od neprilagojenega tepca, ki tega za razliko od tebe tega ne zanika: Kurva dolenjska pijana.
Hehehe Symon a si ti slabih ?ivcev drga??
A ni zanimivo, ker ti pravi?, da sem jaz pijan, pa te razkopljem ko star ?kaf. Ti zase pravi? da si trezen pa govori? tako neumno. Kolk neumnosti stresa? ?ele takrat kadar si pijan, ?e ?e trezen ne pove? ni? pametnega.
In ja prijavil se bom na drug avtomobilisti?ni forum in tudi tam bom zbezal vse divjake na plano. Tako kot sem vas tukaj. In pol bom ?e njih, kot ti pravi?, jebal v galavo. Divjakov se pa res ne bojim, ker ste vsi po vrsti bedaki, sicer sploh ne bi divjali. In kaj je la?je kot, spet kot pravi? ti, jebat v glavo neumnega ?loveka -divjaka?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pobje ?tala totalna danes. Moj Pes Piko je spet u?el v kurbarijo. Sem ga iskal do zdajle. In kje mislte da sem ga najdu? Ne boste verjel, na sosedovi kuzli zlati prina?alki. Sta se sprjela, sploh nista mogla narazen in sta se ?la vlakca. Malo je ona njega ?lepala pol pa on njo. Jaz sem vzel ajmer vode in polival, ker se je ?e kuplunga palila. Psa sta vlekla vsak v svojo stran jaz sem pa z tistim vedrom vode za njima po dvori??u letal in po njuni riti polival. Komaj smo zadevo re?ili. Piko zdaj svojga ti?a v eni lu?i hladi in jezik ka?e, kuzla zlata prina?alka, pa svojo nabreklo fra?o v en star rekelc bri?e pa stoka kot daSKAn na WCju kadar ma trdo blato.
Ajd mejte se, moram it v kontrolo spet......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani