Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ravno tankal na ini v paklenici. Njihovo premium gorivo :-)

Poraba dol z vleko prikolice po tistih klancih, pa potem brez nje v Zadar in tukaj okoli malo, 8.1.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Strasko in podobni pretiravajo s ceno. Kaj ?e? pla?evat nekaj kar dejansko ne koristis.

Sli?al sem da za strasko je treba celo pla?evat dolo?ene stvari v kampu?

Mi smo letos v ?ibuljini zelo zadovoljni. Tudi pav?al je 1600,s tem da ima o?ja familija zastonj oz ne pla?ujejo ni? (brati, sestre, strici...).

Mal je za prera?unat, ker je pot se enkrat dalj?a kot v Istro :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris

Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki

Sej, to je zgolj domneva. Lahko da je kaj ?isto tretjega. Na to sem se spomnil :-)

Ma ?udno je, sicer ni bogvekako mote?e, na makadamu se pa? sli?i. Glede na to, daje mela prej?nja krepko prek 200 jur?kov ni blo nobenih te?av z nosilci, amortizerji, kon?niki itd...

?e bi bil nosilec motorja, bi bil najbr? ?e kak drug pokazatelj, ne samo vo?nja po makadamu? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr

:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj?nje temperature Bohinjskega jezera.

globina 10cm - 30,5?C (ne ni la?)

globina 1m - 21,7?C

globina 3,5m - 16,5?C (?e se rabi? pohladit se je teba mal potopit)

Takih temperatur se tud kleni Bohinjci ne spomnejo - je pa res, da takoj ko bo malo zapihalo se bo vse skupaj preme?alo pa bo spet "zdravih 21?C.

V soboto sem se kopal, pisalo je 27 stopinj in je bilo res. Si pa moral kar precej na povr?ju plavat :) ?im si stegnil noge je zapeklo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej ne ?e. V skrajni sili bom nabavil en ?otor :) 

Sicer mam pa v paci eno prikolico. Drugo leto bo nara??aj in bo moja cel poletje frej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam ?e zdej v dnevni 28.4. Samo, da ugasne? klimo je konec. Nevem kaj so mislili ampak edino dnevna je notranje izolirana in najbolj vro?a. Je res, da je tudi najmanj?a in so noter 3 ekrani... Kje ima? ti tolk stopinj?

Povsod, v spalnici je ?e malekost ve?, ker ni takega prepiha :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.