Ce se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris
Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki
Sej, to je zgolj domneva. Lahko da je kaj ?isto tretjega. Na to sem se spomnil :-)
Ma ?udno je, sicer ni bogvekako mote?e, na makadamu se pa? sli?i. Glede na to, daje mela prej?nja krepko prek 200 jur?kov ni blo nobenih te?av z nosilci, amortizerji, kon?niki itd...
?e bi bil nosilec motorja, bi bil najbr? ?e kak drug pokazatelj, ne samo vo?nja po makadamu?
Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr
Jaz imam ?e zdej v dnevni 28.4. Samo, da ugasne? klimo je konec. Nevem kaj so mislili ampak edino dnevna je notranje izolirana in najbolj vro?a. Je res, da je tudi najmanj?a in so noter 3 ekrani... Kje ima? ti tolk stopinj?
Povsod, v spalnici je ?e malekost ve?, ker ni takega prepiha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj, sej ?trom ni? ven ne me?e :-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani