Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

dobro jutro ... evo pa je ?e en ?iht za mano ... and 2 more to go ... pa lahko no?

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Objavljena slika

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Kva folk sploh dela na ?ihtu ... a ceu cajt sam forum bere pa spema po temah ... to mi nebo nikol jasn usi zjutri ?iht pa takrt se forum najbl nafila pa posta po njemu ... :blink::blink: kje sm jest falu tak ?iht :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krneki
Napisano

Zato, ker govorite o varstvu osebnih podatkov potem pa objavite polno ime in prvo ?rko priimka in celo znamko vozila, no najbolje da zraven napi?te ?e ?teviljko ?evljev pa ?e kaj.

?e vam ni jasno vsake osebne podatke in to je ime in priimek, se ne sme javno objavljat brez soglasja ?lana, torej ste v pristopne obrazce dali izjavo, da se lahko podakti javno objavijo??? Jaz v tistih obrazcih, ki so bili tu gor tega nisem opazil. Druga?e pa zakaj bi nekomu pomagal, ?e sem bil ves popljuvam s strani nekaterih va?ih ?lanov in to celo od nekoga, ki mislil, da vse ve pa naj vam on pomaga pri tem, mislim, da vsi dobro veste na koga ciljam, ?e pa vam ni jasno pa vam vsem ?e enkrat povem to je Boss, pa pri meni je tako na ignor in moram re?i od takrat mi je forum dosti bolj berljiv.

Druga?e pa za konec, kako pri?akujete od ?loveka, ki ste ga tako popljuvali ?e sploh lahko kako pomo?????

Ni panike jaz sem vedno pripravljen pomagat, samo imam svoje zahteve potem, ?e se nekdo do mene obna?a kot se je tu Boss in eni so ga pri tem ?e celo podpirali. Tako, da vse je sedaj na vas, sprejmete moje mojo kritiko kdaj in je upo?tevate ali pa peljite zadevo po svoje naprej.

ta tema ni namenjena temu da bo? tle kk?ne krege iskou pa nevem kaj ?e ta tema je namenjena za izku?nje pri na?ih partnerjih oz z fermami s katerimi smo sklenili pogodbo za razne popuste itd ... ti bi pa re?vou neke osebne komflikte pa probleme zato k se nisi iz enim ?lanom neki strinju ... pa kva da fuck je narobe z vami folk ... a nimate nobenga bl pametnega dela ... pa prosim da se v tej temi ne svinja in spema ampak da se pi?e samo izku?ne z na?imi partnerji ... admina oz. moderatorje pa napro?am da ?e bo potrebno prosim da zbri?ejo neprimerne poste ki sploh ne spadajo v to temo !!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

veseu k radijo ko sm zagledu svojo postlo ... zdej pa zaslu?en spanec pa lahko no?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ej lojz ... a zdej te pa ne zanima ve? ??? pa? kar kol te je ?e ... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jouuuuuu, a vi na ?ihtu lahko pijete?

ah kje ... te prec iz fabrke vn vr?ejo ... smo za domov dobil ... eno fla?o mam ?e zmer povno ... jo ?paran za posebne prilo?nosti :prstgor:

Kak?en pa je to ?iht, ?e se ne sme pit? :blink:

kak?en ?iht ti je to da lohk pije? :ph34r::ph34r: :mi pijemoo:

ok zdej pa dost offtopica ... please back ontopic ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker ne vem, ?e sem tud tle banan, bo to moj testni post

Se bom ?e jaz pohvalu, ?e dovolte.

Sem jih enkrat tukaj ?e sli?al od ?efa, ker sem se hvalu, pa bom vseeno, malo s trahom povedal, da imam v zidanci vse grozdje spre?ano in za enkrat ka?e, da bo letnik izvrsten, super dbesti?en......

Modra frankinja je ?e v cisterni, beli pino tud, ?ardone tud, kraljevina in la?ki rizing tud, mu?kat tud itd.....le del ?ametne ?rnine ?e ?aka na trti.

Juhuhu, na zdravje!!!!!!!!!!!!

pol je pa ta modra frankinja ko smo jo lansko leto u fermi dobil za novo leto sigurn tvoja k je bla tok dobra :vino::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

mal offtopica ... pa brez zamere sploh za tebe tole velja lojz ampak so mi tvoji posti zlo temu vicu podobni :blush:

Pogovarjata se dva penzijonista v parku:

- Zdajle bi lizal sladoled.

- Jaz tudi. Ga grem kupiti, kak?nega bo??

- ?okoladnega

- OK. Jaz bom zase kupil vanilijevega.

- Zapi?i, da ne bo? pozabil!

- Ma ne bom.. Evo prodajalna je tu, takoj za parkom.

?ez deset minut se vrne prvi penzijonist z dvema hot-dogoma,

- Ja, kje ima? pa zenf?

- Joj pozabil sem. Oprosti.

- A sem ti rekel, da si zapi?e??

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pogovarjata se dva penzijonista v parku:

- Zdajle bi lizal sladoled.

- Jaz tudi. Ga grem kupiti, kak?nega bo??

- ?okoladnega

- OK. Jaz bom zase kupil vanilijevega.

- Zapi?i, da ne bo? pozabil!

- Ma ne bom.. Evo prodajalna je tu, takoj za parkom.

?ez deset minut se vrne prvi penzijonist z dvema hot-dogoma,

- Ja, kje ima? pa zenf?

- Joj pozabil sem. Oprosti.

- A sem ti rekel, da si zapi?e??

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bogdej! A si ?e kaj fru?tkal?

dobr jutr ... lojz dons pa tud kufeta nis mogu u mer spit ... 15 ?ez 6 je takoj akcija ... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ne ne smo ga u dom?alah dol snel pa ga je mogu met dec pol okol vratu :rolleyes::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tud jest prezivu kolegovo fantovsno ... Blo kr zlo pestro . :D:D:cheers: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Poglej kolega; Kot sem ?e napisal, s hobiji ni popolnoma ni? narobe, celo koristni so, vendar pod pogojem, ?e s temi svojimi hobiji namerno ne ogro?a? drugih ljudi.

Adrenalinski hobiji? Vse v redu in prav, ampak NE na cesti.

Na primer; ?e gre nek hribolazec svoj adrenalin v skale iskat, s tem ogro?a samo sebe. Pa naj, ?e je tolk butast, pa naj se ubije sam v tisti steni.

Pol npr, ?e nekdo ho?e skakat banđi na gumici dol v globino in mu je to nadvse adrenalinsko itd....tud naj. ?e se mu bo lastika strgala se bo ubil samo on. itd...itd....Razume??

Nikakor pa ti, zaradi svojega u?itka in adrenalina nima? nikakr?ne pravice divjat po cesti in s tem NAMERNO ogro?at mene in ostale, ki se po predpisih vozimo pocesti!!!!!!! Torej, mi se vozimo po cesti, ker se pa? pehamo za vsakdanjim kruhom in to pravico imamo, ti pa zaradi zajebancije, kao, malo zganja? pizdarije po cesti, vendar te pravice ti nima?. Kapira? razliko.

?e rad divja? z avtom, se zapel na dirkali??e pa si daj tam du?ka, pa se ubij, ?e ho?e?, na cesti pa se obna?aj tako kot si se obna?al pred izpitno komisijo. Pred izpitno komisijo si moral pokazat kako se vozi prav, sicer ne bi dobil vozni?kega dovoljenja.

?e nasprotni primer; Sicer se mi neumno zdi tukaj pred vami se nekaj opravi?evat in ven vle?, ampak, ker mi ?e skoz nekaj spoganjate pitje cvi?ka, pa mi kar nekaj sugerirate, ?e?, da jaz vozim pijan. Ni res! Jaz nikoli ne grem za volan, ?e prej kaj spijem. Nikoli! In ?e vi osebno mislite, da pitje cvi?ka ni zdravo, jaz pa ga vseeno pijem, s tem ne ogro?am va?ega zdravja, ampak ogro?am samo in zgolj svoje zdravje. Razume? razliko? Druga stvar pa bi bila, ?e bi jaz pijan sedel za volan. Te pravice pa nimam, ker bi s tem kr?il predpis in ogro?al tebe. Kapi?a??

Torej, zaklju?ek; Ti s zavestnim divjanjem po cesti ZAVESTNO in NAMERNO ogro?a? tudi ostale, ker, kot pravi?, ti je to adrenalin. Tega mandata ti ni podelil nih?e!

Ce sm jest divjak ceprou sploh nevem od kje tebi ta informacija, si ti pjanc za volanom ... Pa se sprjazn s tem ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ta pa je en ubrisan italjan ... sam gobca pa tud tok da te nakonc zna ?e glava bolet

http://www.genspot.com/video-381553/coca-c...dbit-itali.aspx

pa ?e ena lu?tna ...

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mam, ampak ne tazga, da bi ves ?as za to zapravu in da bi s tem hobijem ogro?al druge...Ti pravi? da si divjak in da skoraj ves ?as zabije? za volanom.

lej lojz ... eni mamo pa? bol adrenalinske hobije ker in s tem ne ogro?amo drugih ... sploh na cesti ... je pa res da smo po ve?ini zelo radi za volanom ... jebat ga u?ivamo u vo?nji k se recmo teb zdi butast ...

Zate pa lohk predvidevam da ti je hobi pitje cvi?ka ( :vino: ) ... pol lohk tud re?emo da si alkoholik, jebi ga ... sprjazn se ... taka so dejstva ... saj kokr nm sam prav? ... pa ?e vinjenost za volanom ... sam zdej te pa ?tekam zakaj so skor usi zate divjaki ... ja ?e ga ma? neki pod klobukom ( cvi?ka namest mo?ganov seveda ) pol sigurn nemor? dohajat stvari na sesti oziroma nemor? dojemat kaj se okol tebe dogaja in pa ocenjevat raznih razdalj, hitrosti itd. ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj vas majstri zdaj mot to, da so novinarji mogo?e malce zmedeno napisal ?lanek (tist pripeljal), al vas mot bolj to, ker je mulc divjal, pa si je nekdo drznu napisat to da je nekdo divjal. Nekam alergi?ni ste na to da nekdo opozori na divjanje. Kako to?

Jaz sem, kot vi pravite star, pa ?lanek ?ist lepo zastopim, vi pa sami visoko?olski izobra?enci, pa ne ku?ite preprostih stvari. Bom probal jaz na kratko in po kme?ko ?e enkrat povedat samo za vas:

Mulc je divjal in je pred sabo voze?i avto dohitel avto prej kot je pri?akoval, zato je hitro namotal ven na prehitevalni pas po katerem pa je takrat ?e prehiteval 48 letnik. Pok!

Prakti?no so pri?li vsi trije na enkrat v?tric.

A je te?ko zastopit?

Vam se panajbolj imenitno zdi vtikat v to, ker je novinar napisal zunaj naselja, pa ?e?, saj v naselju ni avtocest itd....eh ubogi divja?ki

Ja sam da tole zastops mors ze kksn liter cvicka pozret ... :huh: :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Ah bej? bej?...kumaren bo? ?e lahko. La?je kot debel. Dec, ?e nima vsaj 100 kil ni noben dec. Zakaj pa huj?a?, a bi bil rad lep? A kak?no bejbo peca? mogo?e itd.... Verjem ti Lojzu, taprava babnica ma raj tazga deca, ki je bolj pr seb, pa ki je malo z dlakami zanemarjen, pa tazga tipa k si pred njo upa prdet pa rigat.... ?e si preve? kumaren ?e prdnt ne more? kot se ?ika, ker ni taprave akustike okol .....

A si mogo?e kaj bolan pa zato huj?a??

mam raj sixpack kokr pa da bojler zasabo nosm ... pa ?e 1.5 mlin?ek la?i vle?e pa mn me ku?ta ... kokr pa da bi meu 2.0 pa da me komi v breg potekne .... u na?ih koncih je kr zajeban ?e nima? tapravga avta oziroma ?e se druga?e izrazim ... ?e nima? dost mo?nga avta te tud ?ez tun?ki klanc nebo potegnu pa na gondolo te tud nebi spustil ?e bi preve? velk bojler zasabo nosu ... :jezicek::jezicek:

za tiste ki razumete angle?ko ( lojzy ... upam da ti bo tole kdo predvaju ?e nebo? ti gre angle??ina very lo?e..almost ni?ta ) Gabrial Iglesias - 6 stopenj debelosti :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se v naprej opro??am vsem lastnikom iphonov

ampak a so res kupci tega totalni moroni al kaj? :ne vem:

sorry sam tale video sm dons ?e 10x vidu pa ?e zmer nemorm iz svoje ko?e :blush: iDum ... :hohoho::hohoho::hohoho::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Haha... sam kaj k ga bo tale delovna vnema minila tkoaj ko bo volitev konec :(

Sem pa sli?al, da so ga kot pomo?nika pilota v Adria Airways takoj odslovili in tud v jedrsko elektrarno ga ne spustijo.. :hudicek:

a bej? no ... a da mamo 11.9. slovensko varjanto ali pa da ratamo drugi ?rnobil ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kardinal Rode izhaja iz zelo verne dru?ine. Tako njegov ded kot tudi njegov o?e sta bila ?upnika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?e bi bla taprava baba bi te trikrat okol brkov o?amarila :hohoho:

Pol je zgleda zmer lih na ove radodajke naletu ... nevem kje si ti babe ?e u kiklah najdu ... dons so use v hotkicah ... bol sexy pride :prstgor: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Cabrio se razume, pa enga norca za volan treba posadit. :aaaaa:

?e nebi meu u?es bi meu nasme?ek kr okol glave :aaaaa::hohoho::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
:hohoho::hohoho::hohoho: prou dol si bom potednu njegove DVD-je umru od smeha k sm tole na youtubu gledu :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.