Tud sam mislm, da se najkulej?i Mobić ne bo po svojem fotoaparatu, nikol mogu kosat s popre?nim digitalnim fotoaparataom, kateri je pa? specializiran za svoje po?etje, ne pa vse v enem!
P.S. - ?e zmer je sam neka Nokia!
iphone4 ma enako velik senzor kot vecina p&s foticev, N8 pa celo vecjega.
Lej, ko si bo? enkrat pri?u gor da jan?a ne hrani TEBE ampak da hrani enak sloj ljudi z drugim politi?nim prepri?anjem bo? veliko la?je doumel veliko sliko te slovenske politike... do takrat pa ?ivi v svoji pravljici samo prosim, nehaj smetit po forumu... pa se sploh ne gre za to da si desni?ar, zaradi mene lahko na isti na?in govori? o avtomobilh, levici, pi?kotih, ?okoladi, pralnem pra?ku... gre se za na?in ki ga fura?...
U bistvu smo razli?nega mnenja, kar je prov, ampak men osebno ga ni huj?ga kalibra od nejga, mi je prov utele?ena antipati?nost ter la?!
men je on levicarska verzija janse to be honest. nevem pa kdo je vec skode do zdj naredu
GG je res legenda kar se zavajanja, la?i in ostalega ti?e!
GG, JJ...
KKK ni tok slaba... mal naivna mi deluje na trenutke, pahor je pa malo utopist. erjavc pa nima mehanike drzavnega aparata cist pod klobukom.. ampak je ok..
gregor je lagal... gregor je sam kriv za ve? kot pol slabega glasu ki ga ima levica, in posledicno da bo jansa na naslednjih zmagal. way to go G.
odstopijo pa itak samo tisti ki so OK, ker tisti ki so idioti se jim itak jebe za moralo pa za pravico? logicno, ce si prisel na doloceno pozicijo ker si povzpetnik je ne bos zaradi morale zavrgel hah.a:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
rofl
Povezava za deljenje
Deli na druge strani