Tud sam nekak bolj zaupam ro?nemu posegu kot avtomatiki... ?e najraj?i vidim, da ima zadeva analogni manometer proti koncu cevi, ker se mi zdi, da je najbolj to?en.
STARI se strinjam ampak teh analognih manometrou ni na na?ih benzinskih pumpah na obali . Imajo jih vulkanizerji lp ale?
Grem vcerej napumpat gume na omv in sem reku ajd bom vse napumpal na 2.2 da vidm ce je kj razlike, peljem se naprej po avtocesti in zacnejo se pojavljat neki cudni zvoki pa ustavim na petrolu da preverim se enkrat tlak.. Kaj bom preveril od omv super duper automatski kompresor je napumal vse gume drugac 2x 2,6 eno 1,9 pa se eno 2,3 niti eno ni prov napumpal..prvic in zadnjic da sem sel napumpat gume na omv...
stari pri meni enaka dogodiv??ina na OMV Koper zdaj hodim na PETROL lp ale?
Upam, da bo tole zadnje moje jamranje okoli agregatov, ker kot ka?e danes elektrika po dolgih desetih dneh spet prihaja po normalni poti v na? dom.
Logatec spet lahko dobi nazaj svoje ime in ne tako kot ga kli?ejo zadnjih 10 dni Agregatec. Je pa stro?ek tega agregatorksega "podviga" kar visok in za 10 dni smo vrgli ra?une skupaj je cifra bogatih 175? in to jedva za 2,5kW mo?i na katerega tudi pralnega stroja ne more? obesit saj kar po?epne.
Pri tem mogo?e samo ?e primerjava saj je sosed imel 7,5kW kjer je lahko normalno priklapljal vse potrebne gospodinjske aparate in je zadeva laufala dnevno vsaj dve do tri ure ve? kot pri nas, a cifra stro?ka je bila le dobrih 120?. Ima pa za razliko od nas dizelskega v katerega je seveda tankal kurilca, tako da bencinski agregat razen za kratkotrajno uporabo je res NO GO.
BOSS super da dobiste ?e vi to ELEKTRIKO SI ne predstavljam kako bi bilo to pri nas na OBALI katastrofa...kjer smo ve?ina odvisni od elektrike dobri ste toliko dni brez prave ELEKTRIKE lp ale?
Vsaj niso hlapci kot pri nas. 130.000 ljudi je brezposelnih, dodaj ?e tiste, ki niso ve? na borzi in ?tudente, ki so to zato, da imajo "slu?bo"... Pa dobi? eno lepo cifro, ki bi lahko lastoro?no samo z v?igalicami za?gala parlament z vso golaznijo notri pa ?e par ostalih rezidenc.
Ampak na?i politiki so zaenkrat ?e varni ker ?e vedno funkcionira "deli in vladaj", se ?e vedno najdejo naivne?i/slepi verniki, ki verjamejo eni ali drugi opciji in jo zagovarjajo. Pa saj vidite kaj se dogaja tudi v Ukrajini, takoj se prislini Amerika in rine na polo?aje podkupljene ljudi. Resni?no upam, da so v Bosni ljudje ?isto samoiniciativni in naredijo red.
Kadar imam obiske, ponavadi garazo prepustim tej osebi in je 6-ka parkirana na placu 20m od hise. Sesti cut mi je dejal, naj jo dam na drug plac in ce bi bila tam kot ponavadi, bi genau na njeni strehi pristalo drevo, vsaj 40cm premera, kar pomeni, da je usla zanesljivi poti na odpad!
ZMAJ to je bila VELIKA SRE?A za tvojo MAZDO lp ale?
V glavnem vreme zelo slabo....dve top progi zaprti zaradi megle....spodaj rahlo de?evalo, zgoraj sne?ilo. Bolj malo ljudi...zgoraj dobre proge, spodaj pa moker sneg, po?asen...je blo treba res pazit. Za malo drajsat je bilo....meni je vse skupaj top izpadlo ker je bila slu?bena zadeva in seveda konkretna ?urka po tem
stari hvala bo treba po?akat na BOLJ?E VREME LP Ale?
Sej se tud jaz strinjam, sploh s tem, da se je dizel razvil ravno zarad manj?e porabe .. je pa kr preve? stvari pristransko posplo?il, ker dejansko ne more? primerjat niti 10 let stare dizle kaj ?ele Golfa II D z najnovej?imi. Pri marsikaterem avtu sploh ne ve?, da je dizel.
Sicer pa vsak ve zase kaj mu najbolj pa?e in vsak zase ima tudi prav karkoli je izbral.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dr?imo pesti za na?e Rise lp ale?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani