Ta je res en zdolgo?asen pezde, da se ma cajt s tem ubadat. Druga?e pa verjetno se mu je ful mudil umikat iz kadra, ko je videl na en profi neki slika.
Jaz ?e vidim, da se nekdo neki ?tima lsikat, se pa? ne me?em u kader, ?e me pa slika nevede pa tako kot vse ostale boli kurac.
Sej ga ni model pr?u slikat pred bajto al pa pod tu? al pa na skretu.
Rama je 4GB dost. ampak na prej?nji ?katli mi je disk crknu pa so vsi rekl d zarad torrentov. Zadevo sem re?u tko d mam torrente na posebnem lo?enem disku in naj tam ?kreblja. Razpi** me pa da tud glavn disk ?e kar ropota ko str traktor in to ves ?as. Labi - tam na lupici desni klik ne dela. Msconfig mi je pa mal tko tko......
Men ga antivirus skos kaj ?ara po disku. Sej ne da kej najde, sam si daje dela...
Druga?e pa v task managerju poglej ker proces ti najbolj praska po diskih.
Sm glih letel k stranki pa sem malo sli?al, niti nisem vedel, da imam na radio 1, samo sem malo poslu?al zgodbo in sem si rekel.. hang on a minute, tole je pa nekdo ?e razlagal....
Tak folk je res ogabn - okol kepe 2x pa sterat s kraja nesre?e bando kmetavzarsko nevzgojeno.
Razumem pa zakaj se to dogaja - mediji, rumeni tisk so skregali folk z resni?nim ?ivljenjem in zdravo pametjo poleg tega pa t.i demokracija, kjer te lahko vsak to?i, ker si mu pomagal je zabila zadnji ?eblji?ek v krsto ?love?nosti in solidarnosti.
Marsikdo se danes raje obrne stran, kot pa da bi pomaga, ker ?e kasneje karkoli zakomplicira po tvoji krivdi ali pa tudi ne te lahko kurac, ki si mu pomagal obere, do spodnjih gat. Odvetniki pa imajo svoj ?ur v tem vrtiljaku norosti.
Men tele gledalci tako dvignejo pritisk, sploh se ne da opisat, kaj bi jest naredu z njimi in kaj si oni po moje zaslu?ijo. To niso ni? drugega kot psihopati. Psihopati, ki dobijo trip s tem da gledajo drugega v nesre?i.
Tistega, ki ja pa vlekel re?evalca z amajico, da zadovolji svoj firbec...ooo takle ne bi mel re?itve pred mano. Jaz bi ga zahvatil zaradi poskusa umora.
Kot sem rekel se mi j*** za SLO, tako da nisem spremljal na kak na?in je bil razpisan referendum. Samo danes se vsak bedak lahko postavi v LJ in zbira podpise proti vsem mo?nim bedarijam in potem so pa? primorani razpisat referendum (*tak kot tale ki se obeta o dru?inskem zakoniku). ?e je bil pa ta referendum predlagan s strani vlade potem pa so cepci.
to kar se meni mota po galvi zdaj, ni za objavo....
?e kdo kej poslu?a poro?ila, so proglasil Pahorstan, da uspe?no stopa po sledeh Gr?ije!
In tako kot grki veselo zavra?amo vse spremembe, ki so nujne in tako kot grki nasprotujemo stvarem o katerih se ni noben poznimal in lapamo enake enovrsti?ne slogane proti spremembam, kot 100 let nazaj.
?e se ne bo ni? spremenilo, se ne more ni? popraviti. Tudi ?e se nekaj spremeni pa gre ?e bolj narobe, vsaj ve?, da to ni prav in se obne? v kontra smer. Stati na mestu, kar se je izbralo na referendumih, pa je bedarija.
Po drugi strani pa nevem kaj se pizdim, ker me itak boli k**** za slovenijo in vso j****o evropo...
Sobota cel dan delal, brez enga futra, ?ele ob polno?i sta padli pleski pri lokalnem junk fook ?tantu. Ampak sem se tok zjeban tresel, da nisem itak ni? spal. V nedeljo se je blo treba pr?timat za pradavanje, ki sem ga moral met,(ins em poznov no? ?e timal slajde) in ?e pripravit za en projekt, ki je ?tartal v pondelejk ob 22-ih. Delal do jutra, grem ?e v firmo, kjer me zahaklajo vsi ?ivi. Grem urco prej dam, da se vsaj malo naspim, me za?nejo prakti?no klicat ?e mrtvi iz groba (aka kolegi in ?lahta s katerimi me niso klical ?e miljon let).
sfookan do amena... zjutri pa do zdejle delal, smo selil eno IT robo.. morm pa se ?e pr?timat za pondelk k neki predvam, pa ?e celo no? bom v pondelj delal... mweh....
.... s tem da se moje vpra?anje zjutraj ?e ni spremenilo...
?e se ne motim, je tole ?e zdavnej padlo v vodo, Barca gre v sklopu priprav na audi cup na alianz areno in touro po ameriki.
Hajduk si kot prvo tekme sigurno ne more privo??it, kot drugo Messija 100% ne bi bilo, ker bo na ju?noameri?kem pokalu, isto Milito, Alves, Adriano, Mascherano. Ostalim je to kon?no leto ko so frej in ni kakih tekmovanj (EP, SP, ali pokal konfederacij), tako da Barca bi v primeru da gre v Hajduk, igrala z rezervisti in kakimi novimi nakupi.
Tole me je ?isto rpesenetilo po pravici. Sem pri?akoval ve? on Man.utd-ja. ?e ne uber Mourinho style bunker in kontre pa vsaj malo ve? napadalnosti.
Je pa kot sem predvideval tekmo dolo?ala sredina, Xaviesta sta kombinirala brez problemov, Masch je ?e enkrat odli?no igral kot CB, Messi = godlike, jebeni Villa je kon?no dal gol in ni cel cajt stal v ofsajdu, vsa ?ast Abidalu.
U glavnem super igra Barce. In tudi po reakciji Man.utd-ja se je videlo da so vedeli, da so jih spet fasali in ni blo kakih hudih solz.
U bistvu vse favorizirajo Barco, samo bo tole veliko bolj na tesno oz. se ne bi ?udil ?e bi zmagal united. Na?i so zadnej ?ase preve? odvisni od Messija. Villa in Perdo ve? kot o?itno ?trajkata.
United pa igra veliko bolj kot ekipa in tudi Rooney se jim je vrnil po tisti su?i in sta s Hernadezem nevaren napadalski par, s tem da ne smemo pozabiti tudi na nepredvidljivega Berbatova. United bo definitivno iskal ve?ino svojih ?ans iz konter via Nani/Valencia do napdalcev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta je res en zdolgo?asen pezde, da se ma cajt s tem ubadat. Druga?e pa verjetno se mu je ful mudil umikat iz kadra, ko je videl na en profi neki slika.
Jaz ?e vidim, da se nekdo neki ?tima lsikat, se pa? ne me?em u kader, ?e me pa slika nevede pa tako kot vse ostale boli kurac.
Sej ga ni model pr?u slikat pred bajto al pa pod tu? al pa na skretu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani