Vesel velikono?kast ponedeljek! (Zakaj je velikono?ni, men se ni dana?nja no? zdela ni? ve?ja, kot kerakol druga )
Moj ?ebulni jajc z ofco Letos sem mela sploh ideje... Ribice, palma, ovce, zvezdice... Sem hotla narest mazda znak, samo ni lepo pri?el bo nasl. leto lep?e
Vidu sm eno total zapu??eno in zanemarjeno temno plavo BAF, v bli?ini Labijevga bivali??a, recmo nasprot Gospodarskega razstavi??a, avto stoji ?e lep lep cajt tm, pomoje tut ?e ga kdo pajsne in razmontira, lep cajt neb porajtal! Dando, sej ne da te na karkol napeljujem!
Do pred dvema mescema je bila ?e vo?ena. Ker je bila vsako jutro na drugem mestu parkirana.
Se vsak dan peljem mimo v ?olo
Sem mela ?e prebliske, da bi ji na sprednjo ?ipo napisala sporo?ilce, kako lahko tko zanemarja mazdico. Ker men se res smili pa ?e tok umazana je.
Janez Jan?a je pri?el na obisk k angle?ki kraljici. Med
pogovorom jo vpra?a: "Kako se da uspe?no voditi dr?avo? Imate kak?en nasvet?"
Kraljica odgovori: "No, najbolj pomembno je, da si obkro?en z
inteligentnimi ljudmi."
Jan?a se zamisli in vpra?a naprej: "Kako pa prepoznam
inteligentne ljudi?"
Kraljica srkne malo caja in rece: "Oh, enostavno. Zastavi? jim
uganko."
Nato pritisne na gumb na interkomu in rece: "Prosim, da
pride Gordon Brown k meni."
Gordon Brown pride v sobo: "Da, kraljica?"
Kraljica se nasmehne in mu zastavi uganko:
"Povej mi tole, Gordon: Tvoja mati in tvoj oce imata otroka. To ni tvoj brat
in ne tvoja sestra.Kdo je to?" Gordon ustreli kot z neba: "To bom najbr? jaz."
Kraljica se mu nasmehne. "Zelo dobro, hvala!"
Jan?a je malo v dvomih, zato ho?e govoriti z Dimitrijem
Ruplom. "Dimsi, povej mi, nekaj. Tvoja mati in tvoj o?e imata otroka. To ni tvoj brat in ne tvoja sestra. Kdo je to?"
Dimsi se zamisli: "Hm, nisem siguren. Lahko po?aka? minuto?"
Dimsi gre in vpra?a vse svoje svetovalce, vpra?a mnogo ljudi, a
noben ne ve odgovora. Koncno na strani??u sre?a Karla Erjavca, pa ga vpra?a: "Hej, Korl, mi lahko prosim odgovori? na eno vpra?anje? Tvoja mati in tvoj o?e imata otroka.To ni tvoj brat in ne tvoja sestra. Kdo je to?"
Karl se obrne, in re?e: "To je pa ja enostavno, to sem jaz!"
Dimitrij Rupel se nasmehne in se zahvali. Pride nazaj do Jan?e in mu pove:
"Hej, na?el sem odgovor na uganko. To je Karl Erjavec!"
Sej je poskusna, pa kaj pol... To je mu?enje mladega ?love?tva! Res ne vem, zakaj nas morjo ubit ?e preden pridemo uradno v "svet odraslih"... Gaddemn.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vesel velikono?kast ponedeljek! (Zakaj je velikono?ni, men se ni dana?nja no? zdela ni? ve?ja, kot kerakol druga )
Moj ?ebulni jajc z ofco Letos sem mela sploh ideje... Ribice, palma, ovce, zvezdice... Sem hotla narest mazda znak, samo ni lepo pri?el bo nasl. leto lep?e
Povezava za deljenje
Deli na druge strani