Ker je bila mašina iz Male Boleslave je bila zanič ketna pri 40-60k km, 20k km je šla vbrizgalna šoba.
Še kaj bi se našlo.
Kot praviš, sreča da ni bila nemška. Tam delajo verjetno Turki. Na nemških je še, zraven naših težav, olje kje špricalo, ker je bla slabo tesnjena.
Ampak ja. Ta farsa o tem kak je Škoda bolj zanesljiva kot VW, mi je smešna. Isti koncern, torej vgrajeni isti deli, ki crknejo ne glede na to al piše VW al Škoda na haubi.
Hja, če Slovenci ne bomo skrbeli za svoj jezik, kdo pa bo?!
Pišem in govorim štajersko.
To pa za to, ker sem hodil v eni službi redno v LJ na sestanke. Jaz knjižno slovensko oni meni nazaj vlekli po ljubljansko. In sem se odločil, da hlapec pa ne bom.
Skrbim za svoj jezik, sploh s kakim hladnim pivom, Krasovo suho klobaso, kako dobro pico, dobro žganico,.... v glavnem rad dam na njega kvalitetne stvari.
Na preko 30 let stari Gorenje skrinji so šle fedre. Kupil sem nove in piči miško.
Starši so imeli Candy pomivalne stroje, vedno preko 10 let. 1x so si privoščili nemca. Zdaj ga ni več pri nas. Bloomberg, v prvem letu na garancijo menjavali vezje.
Na Candyjih, po par letih, ko slabše pere, menjaš samo drsne ležaje na lopaticah.
Pralni Beko je znance kr jezil. Sedaj imajo tudi težave z pralnim Gorenje. Naš je Boš (Bosch), preko 13 let in še piči.
Pomivalnega nimam.
Belo tehniko kupim srednji rang do spodnji srednji rang.
Po vseh testih ZPS, Stieftung Wahrentest, najboljše perejo posodo Boši. Zberi 1-2 modela nad osnovnim, pa nimaš kaj zgrešit.
Sem bil včeraj. Včasih se je dalo parkirat nižje proti Lackovi oz. smer Pohorja. Pa je potem občina zaprla. Jaz parkiram tam blizu med ulicami, je par bočnih. Mercator je 5 min pešaka in je kar najboljša opcija.
Se pa strinjam, žalostno da ni urejena parkirišča. Saj bi lahko listke pobirali in samo za goste.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, drži 😆
Imeli smo Polota 1.2 TSI 105KM.
Ker je bila mašina iz Male Boleslave je bila zanič ketna pri 40-60k km, 20k km je šla vbrizgalna šoba.
Še kaj bi se našlo.
Kot praviš, sreča da ni bila nemška. Tam delajo verjetno Turki. Na nemških je še, zraven naših težav, olje kje špricalo, ker je bla slabo tesnjena.
Ampak ja. Ta farsa o tem kak je Škoda bolj zanesljiva kot VW, mi je smešna. Isti koncern, torej vgrajeni isti deli, ki crknejo ne glede na to al piše VW al Škoda na haubi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani