Skoči na vsebino
Mehankarska tematka
Napisano

Ker vidim, da vas veliko obiskuje na?ega Simona - Avto Pelko d.o.o., sem vas dol?an opozoriti, da ste lahko dele?ni dolo?enih popustov pri njemu;

AMD Mazda Klub ima z njim podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju in ste ?lani dele?ni 15% popusta na delo oz. storitve ter tudi na material, pri Avto Pelko d.o.o. :jupiii:

Kej ve? reklame pa ne smem delat, niti za Klub, niti za Pelka, da me ne bo Admin pa bu?i. :blush::aaaaa:

LP!

Borut

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po cifri 27 je v zgodovini F1 verjetno najbolj poznan Gilles Villeneuve, no medtem ko zaporedna ?t. ?lanov se pa vodi po kronolo?kem zaporedju, kakor je kdo vpla?al ?lanarino za 2012 in Lepy Mitko je 27. Ta moment nas je pa verjetno ?e 30! :jupiii::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Fuuuul sem vesel, da se vladavina moje najljub?e ekipe nadaljuje. :cheers::ouje:

Meni se zdi pa ?koda, da Torres ni pogosteje v ekipi, ker mi je res fajn igralec. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Takile sandali so krasna stvar pri dostopih, ?e prespi? v ko?i pa za v ko?i in okoli nje. Preden za?ne ?lovek prehitro sodit, mora pogledat kaj ministru visi privezano na nahrbtniku.

?e jih ima samo zadaj obe?ene, mu kaj prida ne bodo koristile, razen ?e je tele "nanule" natanknil samo za (provokativno) fotko, v nasprotnem primeru je kar pametno ?e takoj ob pri?etku hoje nadeti orng obutev, ?e ne drugega ima? za??itene gle?nje pri kak?nem napa?nem koraku, sandali so kar se tega ti?e katastrofa.

Aja, hodil sem na Triglav tudi ?e z Rudnega Polja, ne da je neki stra?no zahtevno do Vodnikovega doma, npr., ampak ob po?kodovanem gle?nju je pa tura v momentu fertig, da se razumemo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V teh dneh u?ivam - brez klime v ?rni koreti, juhu. Upam da bo vsaj pravdanje s podjetjem prodajalcem uspelo, da bo neka primerna od?kodnina, matrvola. :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e danes Nemci premagajo Italjane, se bojim da bodo na naslednji tekmi tudi postali prvaki Evrope. No ?eprav igre so doslej ful dobre prikazal, tako da bi te?ko rekel,da si ne bi zaslu?li. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdele gledam tekmo in sem ?ist zmeden, ne vem za katere navijat, oboji so mi QL (manjka pa ?e del?ek Nem?ije in bi lahko sestavili Barcelono in RM na igri??u). :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdele bi bil dosti raj?i z Mazda mafio na Podpićkinmu jezeru, pa sem tolko skurjen od slu?be (de?urstvo na telefonu), da sem se raj?i domov odmajal, ker bi bil nikakr?na dru?ba, pa ne ?elim kvarit dobrega vzdu?ja. :hudicek::blush:

P.S. - eto en spominek na mojo Renojklo, mamujinaflikam. :aaaaa:<_<

post-185-1340813192_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah, kr nej si dajo du?ka - sej men je tud ?e vseskup sme?n sam kaj k je ?enska hotla pikasoja, ker je tko lu?tno okrogel. Zdej sem pa jaz vsaki? okrogel, k pride nazaj z vo?nje pa mi pove, da spet kej ne deluje. Aja pa vse skup v tem ?asu ne vem ?e smo dal 1500km skoz. Jebemti Citroene. :whatever:

Boss, o?itno so vsi Francozarji isti, s telim tvoj Citrusom prov podo?ivljam svojo Galuno. :hudicek:<_<:rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A naj kr mese?ni abonma pri njemu vzamem? Je kej cnej, ?e bo vedu, da bom vsak mesec gost? :ne vem:

Lahko da je, zagotovo pa vem, da je 15 % popusta ?e si ?lan Mazda kluba. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss - Pele dost dobro obvlada tudi Citruse, jaz bi na tvojmu mestu mal do njega pelju, naj vr?e u? nanjga, da se ti dekleta kej ne potol?ejo z napol izpravno kanto. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mazda klub je dobil ?e 27.-ga ?lana (g. Lepy) in sem prov vesel - fajn se mamo, pa super se zastopmo. :jupiii::cheers:

V pripravi pa imam ?e par novih pogodb o ugodnostih za ?lane, le podpisane ?e niso, juhu. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tako kot finale LP, ko smo vsi pri?akovali Barcelona:RM na koncu pa ravno tadrugi ekipi v finalu. :D

Jaz ra?unam obe tekmi, da se bosta kon?ali z 2:1, recimo da za obe favoritinji. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.