"razbarvala kurilno olje".. ... Jaz bi pa rad vedel kako se to naredi....
Preprosto in enostavno. najprej v kurilno olje vlije? ?vepleno kislino in se me?a toliko ?asa dokler barva ne izgine. nato kislino nevtralizira? z ?ivim apnom. in to je to. recept za take stvari vedo ?e osnovno?olci pri uri kemije.
A je kdo ?e probal?
Ampak kadi pa ?e vedno?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
po monta?i klime (ki jo je ?ekiral poljanski ?alabajz), sem dobil popizditis, ker je v gara?i prostora le ?e za muho in obesil oba kolesa na steno, trugo pod strop...
Sedaj se lahko hodi okoli swifta
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Omejitev je 70 na tem odseku in z normalno zbrano vo?njo se ti to ne more zgoditi.
Jaz mislim da je imela merivo.
Konkretno ograja bi pa res verjetno re?ila marsikaj tudi odseve drugih lu?i pono?i, kar pa na?i tako ali tako ne znajo ali no?ejo re?it. ker po avstriji in nem?iji ?e nima? avta pred sabo lahko vozi? z dolgimi pri nas pa moti? nasproti voze?e.
hja 90 en in 90 drug pa ima? lahko takle polom....
Iz Kranja do Ljubljane ni nobenih kacjih rid ... samo cel kup semaforjev, nekaj krozisc, voznja skozi naselja... ...
LAhko gre? ?ez Loko, Pu?tal in potem naprej ali pa Vodice - Brnik - KRanj
Ravno v nedeljo smo ?li prej z morja ko se je osivilo, pol pa uscal k ta prava Zofka pa smo ?li na izi po stari - in se vstavili v Minutki v Postojni - ko re?e ?ez radio Postojna - Ljubljana zaprt prehitevalni pas zaradi nesre?e.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Update - paket je tukaj in to preko navadne po?te
Povezava za deljenje
Deli na druge strani