Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ma ja? O?itno ti Focusi niso tako slabi. Mislim, ker tole je pa bil mlin: z desne tovornjak, z leve tovornjak, njo pa tovornjak napi?il na polno. Saj jo je gotovo kar lep ?as rinil pred seboj, saj avta ni imelo kam odriniti. A da je pre?ivela? No, ja. Vsekakor se mi zdi, da je to po?ela zadnji?, tudi, ?e je pre?ivela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prleti stara mama skoz okno v ?upni??e v ?entrupertu, ?ist sku?trana in zvezana s ketnam.
Pa jo vpra?a ?upnik: "A ste u redu mamca?"
"Ne vem, mende sm," mu re?e.
"A vs kej boli," spet vpra?a ?upnik.
"Ne vem, se mi zdi da ne."
"Mamca, kdo pa ste sploh vi?"
"Ne vem."
"A se sploh kej spomnete??"
"Ja, ringl?pila u Mokrunugi."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Kmetu nekje na vasi v Bosni je u?la krava ?arenka. Odlo?i se jo iskat in se napoti za njo. Sred no?i pride do mesta in, ker je ni na?el se odlo?i prespati na seniku. Pono?i pa se na senik prikradeta zaljubljenca. Nekaj ?asa se bo?ata, potem pa fant re?e dekletu: "Draga, ko pogledam v tvoje o?i, vidim celi svet."

??Kmet pa iz sena: "Joj, stari, a slu?ajn vid?, kje je moja ?arenka?!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes je nek Kamni?an vpra?al UNIFORMIRANO osebo, ?e potrebuje ra?un za opravljeno storitev... :vskalo:

In danes je nek Kamni?an, ki je vpra?al UNIFORMIRANO osebo, ?e potrebuje ra?un za opravljeno storitev dobil odgovor, da ga ne  :aaaaa:!

No, uniformiranci si to lahko privo??ijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Slu?ajno vem, ker je nekaj ?lahte tam.

Cesta mar?ala Tita.

?e pa je to sredi stavka, je pa cesta mar?ala Tita.

?e ne verjame?, pa vpra?aj Katjoo, ki je tam doma. Ali pa mojo ?eno, ki se tudi spozna na te stvari...

Konec koncev, tako velik pa spet ni bil, da bi kar vse z veliko pisal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Neznanec ob pol no?i pokli?e vodjo lokalne vinarske zadruge.

?Gospod, oprostite, da vas kli?em ob tej pozni uri. Rad bi izvedel, kdaj odprete va?o vinsko klet??

?Ob desetih!? odgovori vodja, ter odlo?i slu?alko.

Ob dveh pono?i ponovno zazvoni telefon, na drugi strani pa se zasli?i glas malce opitega neznanca:

?Gospod, kdaj odprete va?o vinsko klet??

?A spet vi kli?ete? Saj sem vam rekel, da odpremo ob deseti uri zjutraj.? je ?e rahlo nejevoljen poslovodja.

Ob ?tirih pono?i ?e tretji? zazvoni telefon vodje vinske kleti.

?Hiik. Oprostite, hiiik, kdaj zaprete, upsi, odprete vrata vinske kleti? Hiiik!? vpra?a neznani glas na drugi strani telefona.

?Sem vam ?e dvakrat povedal, da odpremo ob deseti uri. Ampak dvomim, da vas bomo spustili notri, glede na to kako mo?no ste vinsko opiti.?

?Sej jaz ne bi ?el notri, jaz bi rad pri?el ven!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Recimo, da ste pri svojem delu naredili zares neumno napako. ?e mislite, da je reakcija va?ih nadrejenih odvisna od vrste in te?e va?e napake, se zelo motite. Reakcija va?ih nadrejenih je odvisna od od vi?ine va?e pla?e. Ta fenomen so raziskovali na In?titutu za gospodarske vede v Stojncih (Slovenija). Pri?li so do naslednjih spoznanj:

PLA?A V ? - REAKCIJA

1. 430 ? - Neumni nesposobne? bo takoj odpu??en.

2. 870? - Grozno vas bodo nadrli, zaznamek v osebno mapo.

3. 1300? -  Grozno vas bodo nadrli.

4. 1750? - Nadrli vas bodo.

5. 2500? - Poziv, da naslednji? zadevo opravite nekoliko bolj?e.

6. 3000? - Pro?nja za opis novih metod dela.

7. 3500? - Nobene reakcije, za va?e napake bodo odgovarjali sodelavci pod to?ko 1 do 4.

8. 4500? - Priznanje zaradi nekonvencionalnih metod dela in odkrivanja novih perspektiv.

9. 5300? - Va? na?in dela bo progla?en za novo smernico dela v podjetju, povabili vas bodo v upravni svet podjetja. Seveda se bo va?a pla?a povi?ala za najmanj 30%.

10.nad 5300? - Va?o napako ozna?ijo za strate?ko odlo?itev.

Kaj je to snobizem? 
?e pelje? skozi rde?o, ustavi? pred policajem, odpre? okno, tleskne? s prsti in re?e?: "Ra?un prosim"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ena spra?uje mo?a, kaj bi ?elel zajtrkovati: ?Mogo?e jajca s slanino, ko??ek opra?enega kruha? Pomaran?o pa kavico potem??
On odkloni: ?To je od viagre, popolnoma ves tek mi je vzelo!?
Ko je ?as za malico, ona spet vpra?a, ali bi mogo?e le kaj ?elel: ?Kro?nik doma?e juhice, kak?en kola?ek, ali pa sendvi? s sirom??
Ko je ?as za kosilo, ga spet vpra?a, ali bi kaj pojedel. ?la bi do sosednje trgovine in mu kaj prinesla. A bi mogo?e zrezek in jabol?ni zavitek? A mu naj spe?e pico v mikrovalovki, ali mu v nekaj minutah opra?i kak?en kos pi??a?n?a?
?Tudi prav,? re?e ona, ?a bi lahko vseeno zlezel z mene, umiram od lakote!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kmet sre?a vojaka, ki na rami nese zaboj.
Kmet: "Kaj pa je notri?"
Vojak: "Tega Vam ne smem povedati, ker je to voja?ka skrivnost."
Kmet: "Aha. Pa je te?ko?"
Vojak: "Ma ne, notri je samo ena ostrostrelna pu?ka Hecate II, kalibra 12,7x99 s sedmimi naboji, no?no optiko od Norve?kega proizvajalca Simrad, dometom 2200 metrov in te?o 15,8 kg."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Najbolj nepravi?na stvar v ?ivljenju je, kako se kon?a.

Mislim, ?ivljenje je te?ko. Vzame ti veliko ?asa. In kaj dobi? na koncu? SMRT! Kaj je to, bonus?
Mislim, da je cikel ?ivljenja obrnjen narobe.

Najprej bi moral umreti.
Nato bi ?el ?ivet v dom za ostarele.
Vrgli bi te ven, ker bi bil preve? zdrav.
Nato bi zbiral svojo pokojnino in ko bi za?el delati, bi prvi dan dobil zlato uro.
40 let bi delal, dokler ne bi bil dovolj mlad za faks.
Pil bi alkohol, se zabaval in se pripravil na srednjo ?olo.
Nato bi ?el v osnovno ?olo, postal bi otrok, se igral, bil brez obveznosti, nazadnje postal dojen?ek.
?el bi ?e nazaj, pre?ivel zadnjih 9 mesecev v luksuzu, centralno ogrevanje, kopali??e, sobna postre?ba po cevi, .... 

. . . in kon?al bi kot orgazem!!! 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Sumim, da ji pri?epetava g. Slivka, ki se ve?krat prika?e z besedami: "sem pa? kmet in s hribu doma", v resnici pa inteligenten mo?akar in ponosen lastnik zloglasne lopate.  :hohoho:

Ni? ji ne pri?epetavam pa? pa ona meni "malo glasneje pri?epetava". Pa ne samo glede pravilne rabe slovnice...

In ?e se bo? norcal iz lopate, bodi malo pozoren, kdo hodi za teboj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Poso?je ponuja ogromno zanimivega. A od vsega tega bomo mi imeli pa samo eno panoramsko vo?njo? Mah, da te mine vse skupaj...

Edino mogo?e, ?e bi dobil kak?nega sponzorja. A pri vsem delu, ki ga imam, se mi ne da ?e tega iskat... Kot sem ?e zapisal, da te mine vse skupaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na to, da bo mogo?e naslednje leto spet Mazdin piknik v Lokovcu (vsaj nekateri udele?enci so nekaj omenili, da bi spet pri?li), sem malo preletel cenike, pa da premislim, ?e bi kje kaj obiskali in koliko bi stalo. Na?el sem super program: malo adrenalina, malo fizi?nih aktivnosti, podobno kot leto?nje rovarjenje, samo bolj?e, trajalo bi pa vsaj ?est ur - ?est ur zabave! In potem streznitev: na osebo pride 94?. ?e zraven pri?tejem ?e stro?ke piknika, smo na vsaj 110? na osebo. Da te mine... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo, Zmaj, ti si bil prvi, ki je dobil mojega v?e?ka!

Res si mi polep?al dan. Sem mislil, da sem samo jaz tak ?udak, da me to moti.

No, ?eprav pa jaz ?loveka kar sredi stavka ustavim ?e?: "Otroci poslu?ajo". Navadno pomaga naslednja dva stavka... In ko ga tretji? prekinem, se ponavadi poslovi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e 10 dni skor na obisku teta s Krvavca, a se lah ?e kon?a nooooooo -.- :vskalo:

Ko jo pa enkrat ne bo, bo pa panika. ?enskam pa res nikoli ni ni? prav...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.