Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Zanimivi bosta polfinalni tekmi, jaz v obeh tekmah dajem mo?nosti samo 55:45 za obe favoritinji, pa ?e to razmi?ljam, da se Lepi iz tekme v tekmo bolj prebuja in vpra?anje ?e bomo videli ?panijo v finalu. :D

Obenem se pa najbolj bojim, da bi v finalu Nem?ija premagala ?panijo. :blush::hudicek:

Si upa kdo napovedat oba polfinalna izida? :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:bravo: u?er sm bil vesel, ko radio :D

Jaz pa ne preve?, ker je Hemi v zadnjem krogu iz rok spustu kar nekaj to?k, ki bi bile pomembne za prvenstvo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Za u?eri?njo tekmo so vsi govorili da so mo?nosti 50:50, ampak sam sem si mislil prej enih 70:30 kolikor sem gledal obe ekipi na tem prvenstvu. In tako je tudi bilo. :D

Vpra?anje ?e bodo ?panci ugnali Lepega in ekipo, to tudi mene zanima, vsekakor ?e v finalu naba?ejo na ?vrste Nemce, jim bo trda predla. Dr?im pesti, da ?e Italjani premagajo Nemce, pa da Nemcev sploh ne bi bilo v finalu, samo se to verjetno ne bo zgodilo. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slu?beni piknik zelo dobro uspel. Potem sem bil ?e pri odv. Markelj, kjer sva skovala bojni na?rt kako se lotit nevestnih avto-dealerjev, kasneje smo imeli ?e sestanek kluba, ki je bil tudi zelo na nivoju. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi smo bili v ?usterni (pi?e da ima 26C) in taka voda je samo za kake ?e?pljeve knedlje kuhat, ?e kaka teta v letih notr sko?i. :aaaaa::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pre?ivel sem super dan na Obali, v dru?bi Mazda?ev in kon?no spoznal Alex-a! :cheers::jupiii:

Aja pa danes smo sklenili pogodbo z U-style tuning majstrom in pa klub ima 2 dodatna ?lana. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Podpisal ?e 2.pogodbo o sodelovanju s Klubom. Ju3 upam da ?e sledi naslednja, pa v ?etrtek ?e najmanj ena. :cheers::jupiii:

Dans ?e dewam, ju3 pa malo na Obalo. :vesel::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ocitno si pozabil, kako je blo leta 2000 ali 2002

ne sam, da so visel, ampak cela dunajska je bla blokirana :jupiii:

Ampak na?i so bili v svoji dr?avi, pomoje da je tukaj kar konkretna razlika. :aaaaa::)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.