Zanimivi bosta polfinalni tekmi, jaz v obeh tekmah dajem mo?nosti samo 55:45 za obe favoritinji, pa ?e to razmi?ljam, da se Lepi iz tekme v tekmo bolj prebuja in vpra?anje ?e bomo videli ?panijo v finalu.
Obenem se pa najbolj bojim, da bi v finalu Nem?ija premagala ?panijo.
Za u?eri?njo tekmo so vsi govorili da so mo?nosti 50:50, ampak sam sem si mislil prej enih 70:30 kolikor sem gledal obe ekipi na tem prvenstvu. In tako je tudi bilo.
Vpra?anje ?e bodo ?panci ugnali Lepega in ekipo, to tudi mene zanima, vsekakor ?e v finalu naba?ejo na ?vrste Nemce, jim bo trda predla. Dr?im pesti, da ?e Italjani premagajo Nemce, pa da Nemcev sploh ne bi bilo v finalu, samo se to verjetno ne bo zgodilo.
Slu?beni piknik zelo dobro uspel. Potem sem bil ?e pri odv. Markelj, kjer sva skovala bojni na?rt kako se lotit nevestnih avto-dealerjev, kasneje smo imeli ?e sestanek kluba, ki je bil tudi zelo na nivoju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivi bosta polfinalni tekmi, jaz v obeh tekmah dajem mo?nosti samo 55:45 za obe favoritinji, pa ?e to razmi?ljam, da se Lepi iz tekme v tekmo bolj prebuja in vpra?anje ?e bomo videli ?panijo v finalu.
Obenem se pa najbolj bojim, da bi v finalu Nem?ija premagala ?panijo.
Si upa kdo napovedat oba polfinalna izida?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani