Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ni problema. Kogar sem jaz z lopato na gobec, ta je ruknil po tleh za lep ?as. Ponavadi so mi potem pri?li  :policaj: povedati, do kdaj je le?al... sramezljiv

Vsekakor si upam reskirati. Preden se pobere?, da bi me nazaj, se tudi jaz ?e poberem. :jezicek:

Torej, kdaj in kje?

Ali ima? raje presene?enja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Meni ne dovoli ogleda, ampak mi napi?e:

"Va?a povezava ni zasebna

Napadalci morda posku?ajo ukrasti va?e podatke s spletnega mestawww.facebook.com (na primer gesla, sporo?ila ali kreditne kartice)."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se strinjam. Takrat tudi spozna? tiste prave ob?utke kot voznik, ne pa da si na levem sprednjem sede?u potnik. In tisti super ob?utki, ko res ti vozi? in avto samo izpolnjuje tvoje ukaze. Zares, to je opoj, to je tisti pravi luksuz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja pa menda ni mi?ljen digitalni podpis... Saj gre samo za prijavo Agenciji za nadzor telekomunikacij, ne pa za pismo Baracku Obami. Me ima, da bi res to naredil. Pozvali so me, naj dopolnim prijavo in da manjka moj lastnoro?ni podpis. Torej se bom podpisal na listek, ga poskeniral in poslal kot prilogo - dopolnilo predhodne "nepopolne" prijave. Poleg tistega film?ka in ?e dodatnih fotografij potrebujejo ?e moj podpis... Pa mislim, no! Dobili bodo lopato ?ez hrbet ne pa podpis... Ta birokracija nas bo pokopala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je pa Telekom:

http://youtu.be/CkNEK8NDzxE

Konec januarja je ?led odtrgal in uni?il telefonsko linijo. Po ?tirinajstih dneh so se pricingali neki delavci GVOja, ki so nato potegnili dve ?ici in po?tukali toliko, da je nekaj delalo. Po sedmih mesecih je linija ?e vedno taka.

Ker je pred vrati nova zima, se bojim, da bo prvi sneg tole potrgal. Ima kdo kak?no idejo, kako jih pripravit, da dvignejo svoje lene riti in pridejo tole spravit v red?

Ker se s Telekomom ni dalo ni? dogovoriti, sem zadevo predal na Agencijo za nadzor telekomunikacij. Dodal sem ?e nekaj fotografij, besedilo in lepo poslal po elektronski po?ti. Nekaj dni kasneje dobim pisno po po?ti obvestilo, da moji prijavi manjka lastnoro?ni podpis...

Zdaj grem iskat kanto vodikovega peroksida, da se polijem po glavi in ko bom blond, bom ?e enkrat natipkal sporo?ilo, se na ekran podpisal in pritisnil "po?lji"... Ali pa bi moral monitor poslati po po?ti... Evo, sem ?e blond!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne samo v prikolici, tudi v gara?i... Sicer ni bil Guzzi, a vseeno. Zdaj imam od dvokolesne motorizacije samo ?e ta bicikl in Tomosa... Ja, komplicirali smo tudi mi. Ko smo imeli enega otroka. Pri drugem je bilo ?e bolj v smislu: "Tudi fantki lahko nosijo roza". Pri ?etrtem je pa: "Saj so otroci, zato so popackani." Zato je pa toliko manj prtljage, toliko manj pakiranja in toliko la?je se prepri?amo, da kam gremo. In vsi od kraja smo sladkosnedi, tako da se na koncu vedno ustavimo v Kavarni na Zaharco in vro?o ?okolado. Da se otroci do konca popackajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

?ELE ZDAJ SEM DOJEL!

Pri mo?akarju sem se nekaj zadol?il in mu dolgujem ?e skoraj pol leta. Ker pa nenehno reklamiram turbo-dizle, se je mo?ak ukujal in sploh ne omenja dolga.

?koda, da nisem prej vedel za to, pa bi se zadol?il za 5-mestno ?tevilko... :hudicek: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ena re? mi ne gre v ra?un. 

?e ve?krat opa?am, da so v prometu tovarni?ko narejena (ne-predelana) vozila, ki so v nasprotju z zakonom o varnosti v cestnem prometu. Kdo sploh opravlja nadzor, kaj se najde na cesti? Na primer: zakon prepoveduje vo?njo z meglenkami, kadar megle ni. Sploh pa je prepovedana vo?nja z meglenkami, kadar pada de?. Vse ve? vozil (predvsem nem?kih proizvajalcev in tistih, ko so v njihovih skupinah) pa imajo tovarni?ko narejeno tako, da avto sam pri?ge meglenko in sicer tisto, kamor zavija?. Pa? v smislu, da ti bolje osvetli notranjo stran ovinka. Imam tudi primer avtomobila, ki je tovarni?ko registriran za 5 oseb, ima 5 varnostnih pasov, a samo ?tiri vzglavnike... Takih vozil, pri katerih najdem kak?ne take pomanjkljivosti, je veliko. In tudi ta primer, ki ga je tu navedel Jest: kadar bo tovornjak vozil sam, mu bodo spredaj utripale modre LEDice. ?akaj malo, kaj ni po Slovenskih (pa tudi drugih) cestah prepovedana uporaba modre utripajo?e lu?i razen na intervencijskih vozilih? Mislim, da v Sloveniji sploh ne sme? imeti modrih lu?i - niti parkirne ?arnice. Ali pa je to v Italiji... Kakorkoli, ?e jaz naredim doma prikolico, je ne bom mogel spraviti skozi homologacijo, pa ?e se na pol pretrgam. ?e pa naredi tovarna vozil, je pa lahko karkoli, pa bo vse homologirano...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dober obet za dru?inski dvoboj, ne vem na koga bi upal stavit, ?e se pomerita vsak s svojim orodjem.  :ninja:

Si upa? nadet modro ?elado in priti sem? No, da ne zaidemo s teme: smo pa danes zakurili pe?, da smo koko spekli. In se je kadilo skoraj do Blego?a... ?koda le, da z napa?ne strani... Sicer pa nekoga baje ni doma, tako da itak ni bilo pomembno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najbolj pomembno vpra?anje: barva.

Pa ne barva avta, to se vidi na sliki. Konec koncev, barva avta sploh ni pomembna. Pa? pa tista, najpomembnej?a: kak?ne barve so obrazi sosedov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je biu pa zdraviu kr neki druzga :D

Dvakrat dvojni viski, potem pa ?e en ?nop?ek, pa ?tamprle slivovke, potem ti je pa malo mar ker si zamudila vlak, pa ker je de?evalo, pa ker se je sendvi? ohladil, pa ker so ?evlji premo?ili,....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

UUUUj jebemti, ?koda da nimam kakega predpotopnega dizla, ki fajn zatoba?i, bi se mal zapejlal po POLJANSKI DOLINI, pa pred bajto forumskega ?efa na mestu pritiskal do blokade, da bi bil oblak gor do Blego?a in ?e ?ez.  :ouje:  :hohoho:

Reva!

To bi naredil, ko ga ni doma, ko pa je, se mu pa dobrika? in vozi? okoli njega na piknik-kartu?o... :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, si pa res boga. Najbolj?e, da ko pride? domov, nato?i? polno banjo vro?e vode, vzame? kakega starega Miki Mustra in se za vsaj pol ure zaklene? v kopalnico. Ponavadi pomaga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes zjutraj sem bil prelen, da bi zgodaj vstal sramezljiv . In mi je zmanjkalo ?asa, da bi pobral z vrta mre?o - za??ito proti to?i.

Pravkar pa je po Lokovcu klestila to?a.

Ko rano rani, rano dan zajebe...  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.