Danes pa sem v imelu Mazda klub-a podpisal 1. pogodbo o poslovnem sodelovanju in ugodnostih. Trenutno pa sem kar konkretno aktiven s povpra?evanji za poslovno sodelovanje (razposlal kar nekaj meilov na razli?ne naslove), ker ?elim ?lanom kluba ponudit kaj ve? kot majico in 2 nalepki! TRUDIMO SE!
@JureS, ?e te je strah da bi folk preve? vedel osebnih stvari o tebi (kot si enkrat napisal glede tega foruma), pol ni lih preve? pametno lepit slikce domovanja in bli?nje okolice, kjer se vidi kaj imate na vrtu itd. (zraven ?e nekdo pove?e ko napi?e? kdaj in kolko dni bo? v Bukare?ti, od kdaj do kdaj v Parizu, Budimpe?ti, itd., pa je takoj lahko kaka neprijetnost). To je samo moje mnenje (dobronamerno pa?).
Pohvalt moram h?erko (29 mescev), ki je iz dneva v dan bolj pridna, je pa tudi pravi govorec, zdej v svojih stavkih uporablja; mogo?e, ampak, seveda, bomo videli in nisem prepri?ana, itd. Skratka mala pametna ?verca, fotru v max. ponos in pa ful sem vesel da je tok pozitiven mali ?love?ek, skoraj nikol ne joka ali pa me kej izsiljuje (ko gledam druge otroke kak?ne ?ove prikazujejo v javnosti, si dostikrat samo re?em WTF). Na lestvici od 1 do 10, dam tamali 11,5!
V naslednjem krogu bova verjetno navijala vsak za svoje, meni so ?panci itak najlup?a ekipa (Barcelona + Real in ima? ?PA rep., no na ?alost pa mankajo Ozil, Khedira, Messi, Benzema in tudi Lepi)!
Prever ?e mal po uradnih ustanovah, da ni ?e ?el kak?en pianino ?pilat
Pri odvetnikih je ve?ja verjetno da "pre?alta" med sodnike in pol je na kak?nem okrajnem ali okro?nem, nekdanja advokatura pa jasno sameva do nadaljnjega.
Aja, odv. Viso?nik pa ne ?eli prevzet mojega primera ker se ukvarja zgolj z delovnimi in prometnimi nezgodami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?mego zdele navija k zmaj, jaz pa za une kontra njegovih, pa? jebiga ?panci so moji No.1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani