No, zanimiv je bil ?e start kroga za ogrevanje, ko je druga pozicija ob?i?ala in so ga rinili v boks... In tako naprej. Nekaj prehitevanj je bilo kar zanimivo tesnih, nekaj prehitevanj zanimivo napetih...
Zanimivo. Mene so napumpali, da sem Mobitel zamenjal s Simobilom z argumentom, da je Simobil cenej?i. No, kasneje sem ugotovil, da je Simobil cenej?i zato, ker ne more? nikamor klicati. Mobitel ima pokrit cel Lokovec, Simobil pa... odvisno, s katere strani piha veter, na katero stran hi?e se postavi?,... Po dvori??u hodim kot z bajalico in ko najdem signal, lahko govorim dve, tri minute, potem pa signal izgine in spet hodim po dvori??u in i??em, kje bo. No, ra?un za Simobil je pa dejansko res manj?i...
Konec januarja je ?led odtrgal in uni?il telefonsko linijo. Po ?tirinajstih dneh so se pricingali neki delavci GVOja, ki so nato potegnili dve ?ici in po?tukali toliko, da je nekaj delalo. Po sedmih mesecih je linija ?e vedno taka.
Ker je pred vrati nova zima, se bojim, da bo prvi sneg tole potrgal. Ima kdo kak?no idejo, kako jih pripravit, da dvignejo svoje lene riti in pridejo tole spravit v red?
Najhuje je to, da bodo ti "izrodki" prepri?ani, da je sodnik pretiraval in da ni bilo tako hudo. Pravzaprav sploh ni bilo ni? takega. No, ?e dobro pomislimo, so pravzaprav ona dva ?rtve, ker ju je bilo strah za ?ivljenje, ko sta podirala betonske ograje medtem, ko je voznik Honde mirno mrtev le?al ob svoji Hondi. In potem so ju ?e vsi ljudje in mediji gledali, kot da sta naredila nekaj groznega. In se sploh ne zavedajo, kak?no travmo sta pre?ivljala, ker sta se bala o?etove reakcije, ko mu bosta povedala, da sta razbila oba Audija.
Upam, da ste me prav razumeli, kaj sem s tem mislil.
?e sem torej prav razumel, bo? vso in?talacijo predelal na 12V?
A ni bolje montirati razsmernik iz 12 v 220V? Saj je po prikolici ?e vse na 220V, v kampih so vti?nice, ?e pa se kje ustavi?, pa preko akumulatorja napaja? razsmernik in je stvar re?ena. Mislim, ker za 220V je vse mogo?e na razpolago povsod, za 12V pa je malo manj izbire...
Ni problema, saj je ?led nalomil dovolj drv. Ne bo jih zmanjkalo... ?e jutri se jih spet lotim. Ma, ?e po pravici povem, imam ?e no?ne more, ker jih ?e sanjam pono?i... Po?istil komaj tri ?etrtine hektarja gozda, pa je ?e 50 metrov drv v skladovnici. Do konca parcele sploh ?e niti pogledati nisem ?el. ?istim pa samo to, kar le?i po tleh - ?e stoji pokonci, pa tudi ?e je brez enega samega listka, pu??am za drugo leto. Tega ?leda kar ni in ni ne konca ne kraja...
Tako da, ja, ni problema, se zmeniva za kak?no avanturco naslednji vikend? Takole, midva sama globoko v gozdu...
Cel dan ?akam na nek pomemben telefonski klic. Mine dan, pride ve?er, in se odlo?im, da bo najbolje, ?e grem spat, pa telefon s seboj, da se oglasim takoj, ko pokli?e. ?e prej grem na strani??e in v kopalnico - pa? ve?erni opravki pred spanjem. In zasli?im, da v dnevni zvoni telefon. V teku v dnevno, pritisnem tipko za sprejem - in ugotovim, da imam v ustih krta?ko in peno...
To je ?e huje kot tista, ki se je najedla fi?olove solate s ?ebulo in potem ?la na randi... Sem pa? talent svoje sorte...
Aha, se pravi jih je dol?insko manj, ne ?tevil?no.
O, a ima? novo frizuro? Takoj sem opazil, da si druga?na (vsaj pri sodelavkah to vedno v?ge in jih spravi v dobro voljo).
Globina glavnega zunanjega bazena bi jo ocenil na kakih 140cm (verjetno imajo tudi kje napisan ta podatek). Zunaj imajo 3 tobogane, noter pa seveda nobenega. No obstaja tudi ?etrti tobogan, ki pa je dejansko skoraj za dojen?ke, v dol?ini manj kot 3m, bazen?ek pa globine max. 30cm.
Kaj pa vem, vsekakor tole ni ?ate?, je na precej manj?i povr?ini vse skupaj, pa ?e zate (?e govoriva za 1 dan) presneto dale?, kar potegne za sabo konkretne stro?ke goriva. Od mene je recimo zadeva oddaljena manj kot 4km in je ?e to razlog za obisk. Grem pa sicer tja ?e najraje na no?no kopanje, v primerni dru?bi, ko imajo neko tako bolj romanti?no atmosfero. Skratke pejte enkrat pogledat, ker te?ko sodim zadevo v tvojem imenu.
Gorenje, taka, ?tiroglata, s steklenimi vrati spredaj, znotraj ?rne barve, zunaj bele, notri ima ?e lu?ko,... Kako se pa prepri?am, ?e je res ?el grelec? Po?latam s prstom ?e pe?e?
Dobro, dobro, bom ?e nekako preveril, ?e je res spodnji grelec. In ko bom ?e raziskoval, najdem ?e znamko in model...
Ja, to pa verjamem. Tri zjutraj je najbolj trapasta ura. Da gre? spat, je prepozno, ker bo kmalu jutro in bo treba ustati. Da pa ostane? buden, je pa kar dolga do jutra...
Ma, glej, Zmaj, sploh ni problema. Pridi danes na Gori?ko. Jaz ti prinesem jeklenko N2Oja (anestetik), pri Arvaju ali pa na MIPu pa tudi imajo kak kolk, pa ti ga zamenjamo. ?e damo konjskega ali volovjega, bo gotovo zdr?al vse napore...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, zanimiv je bil ?e start kroga za ogrevanje, ko je druga pozicija ob?i?ala in so ga rinili v boks... In tako naprej. Nekaj prehitevanj je bilo kar zanimivo tesnih, nekaj prehitevanj zanimivo napetih...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani