ja glej takole gre - legende umrejo na stezi... ergo ?umi zato ?e dirka in se zaletava
?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno.
Danes ob 6.00 uri sem v Kamniku v kro?i??u pri OMV-ju videl NA VRHU kro?nega, ko je neko cvetje in podobna ?ara, parkirano Hyundai Lantro. Kako mu je to ratal, mi ni jasno, saj se je moral povzpet vsaj pol metra v vi?ino, pred tem pa mu je ?e uspelo odbit prometni znak!
Ne verjamem da bo kaj z Angle?i, vseeno mi je pa v?e? trenutni rezultat, ko vodijo 1:0. Dvomim pa da se bo takole kon?ala tekma, ker so Francozi konkretno bolj?i, se mi zdi.
Zdele sem razposlal 6 meilov (predpregled pogodb o sodelovanju) bodo?im (verjetno) poslovnim partnerjem kluba, da bomo imeli na?im ?lanom kaj za ponudit!
?el s h?erko in pa Vinetom pa njegovmu podmladkom hranit labode in race na Zbilje, pa je scal kt v risanki, govorim za stanje od cca. 10.30 pa do 12.00 ure danes.
Trenutno pa tole berem, boste kmalu izvedli zakaj;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poglej oglas, na avto.net
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani