Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

ja glej takole gre - legende umrejo na stezi... ergo ?umi zato ?e dirka in se zaletava :hudicek:

?umaherju je pred leti zelo malo manjkalo da bi od?el na uni svet, se spomnim ko je nek dirkalnik odneslo s sprednjim koncem tik mimo njegove ?elade, tisto je bilo res na tesno. :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

??ije kt u risanki in to lih zdej ko se odpravljam domov, pa itak lahko obenem tudi pri?akujem totalno zmedo na cesti. <_<:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ima? prav lahko vozi do osemdesetega leta pa NIKOL nau Senna. :rispekt:

Senna 4 ewa. Naj po?iva v miru, nikol ga ne bomo pozabili! :rispekt::ljubezen::(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes ob 6.00 uri sem v Kamniku v kro?i??u pri OMV-ju videl NA VRHU kro?nega, ko je neko cvetje in podobna ?ara, parkirano Hyundai Lantro. Kako mu je to ratal, mi ni jasno, saj se je moral povzpet vsaj pol metra v vi?ino, pred tem pa mu je ?e uspelo odbit prometni znak! <_<:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ne verjamem da bo kaj z Angle?i, vseeno mi je pa v?e? trenutni rezultat, ko vodijo 1:0. Dvomim pa da se bo takole kon?ala tekma, ker so Francozi konkretno bolj?i, se mi zdi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sem razposlal 6 meilov (predpregled pogodb o sodelovanju) bodo?im (verjetno) poslovnim partnerjem kluba, da bomo imeli na?im ?lanom kaj za ponudit! :jupiii::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar sem v pisarni na?u en super va?en papir, ki se navezuje na Avto ?kofjlica (brez tega jim ne bi mogel ni? dokazat), oujea! :ouje::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravnokar odposlal po meilu, opis moje te?ave (v Splo?ni debati omenjen) na RS Tr?ni in?pektorat, matr vola! <_<:aaaaa:

?e koga zanima, mu lahko po?ljem po meilu, ker je zanimivo branje, pa tko (iz preventive), da se ?e kdo ne ope?e izmed na?ih vrlih Mazdilakarjev! :jupiii::hudicek:

P.S. - ?e kdo pozna kakega orng ma?ka - advokata, za podro?je avtomobilske stroke oz., da obvlada od?kodninske zadeve, naj mi prosim javi na ZS! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mazdilakarji, kej spremljate ?ogobrc? Mene so u?eri dokaj navdu?ili Rusi, nisem si mislu da bodo 4:1 odpravli ?eeehe. :aaaaa::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zaradi dolo?enih problemov moram ostati doma tko da tale raceland danes odpade :(:(

Da ga nis ukajlov stroja, nesre?nik. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.