Jah, kaj pa vem. Zdaj, ko je proizvodnja zalaufala, bi bilo ?koda zapret, se ti ne zdi? Pa ?e ob ugotovitvi, da se pri delu "orodje" ne obrablja... Pa glede na to, da ima petka sedem sede?ev, nas je pa ?ele ?est... Mislim, da en sede? za brez veze preva?amo naokoli, pa spet ni rentabilno in ekonomsko opravi?ljivo... Ja, vem, Primorska meji na Gorenjsko, pa se malo pozna vpliv...
Gre se za to, da je Amarok prikladen za v gozd kot grablje za v ?ep... ?e BT ni ne vem kaj delavec, Amarok je pa sploh namenjen pedrom, da se pederi?ejo po mestu... ?e da kak?no ?e?o obdela? v kasonu, bodo pa amortizerji konc vzeli...
Stara prijatelja se sre?ata po dolgem ?asu: ?Kako so otroci?? ?Dobro. Eden je postal in?inir lesarstva, drugi ima magisterij iz fizike, h?erka je odvetnica, edino najmlaj?i je navadni lopov.? ?Lepo je videti, da ima? uspe?ne otroke. Kako pa kaj najmlaj?i ?lopov? shaja?? ?Hja, pravzaprav nas edino on pre?ivlja. Vsi ostali so brezposelni...?
A imajo policaji ?e tiste Kitajske pnevmatike? Ker potem je jasno, zakaj tako po?asi skozi ovinke...
Pa saj imajo policaji radijske postaje. Bi se uskladili in bi ga pri Kranju pri?akala dva policijska avtomobila, parkirana po?ez ?ez cesto, pa je re?eno... No, ja, po bitki so vsi generali...
A pa lahko posnetek s ProVide toliko izostrijo, da preberejo tablico? Potem sploh ni pomembno, a so ga ustavili ali pa ne...
Pride ?ena v bolnico po izvide svojega soproga: - "Izvolite", ji re?e sestra. - "Rabim izvide od Janeza Novaka." - "Joj, gospa, tu so pa problemi. Bila sta dva z enakim imenom in izvidi so se zame?ali, zdaj pa ne vemo kam kaj spada." - "Kak?ni so rezultati?" - "Eden ima AIDS, drugi Alzheimerja." - "In kaj naj zdaj jaz naredim?" - "Peljite soproga v mesto in ga tam pustite, ?e se sam vrne domov, ne seksajte ve? z njim!"
hm, pohvalim se lahko da grem jutre na p. potovanje na Tenerife pa ?e s tem sem ga pocukral ko sem izvedel da sem dobil novo slu?bo, primerno moji izobrazbi
Leti? z Malaysia Airlines? No, vso sre?o na "oni strani"...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jah, kaj pa vem. Zdaj, ko je proizvodnja zalaufala, bi bilo ?koda zapret, se ti ne zdi? Pa ?e ob ugotovitvi, da se pri delu "orodje" ne obrablja... Pa glede na to, da ima petka sedem sede?ev, nas je pa ?ele ?est... Mislim, da en sede? za brez veze preva?amo naokoli, pa spet ni rentabilno in ekonomsko opravi?ljivo... Ja, vem, Primorska meji na Gorenjsko, pa se malo pozna vpliv...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani