Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega re?evali.
Jaz sicer na?eloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpati?en in upam, da mu uspe tudi z Du?ejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. ?e pa ne, pa pa? ne. Mi je pa horhe en navaden potentne? in tud obna?a se tko.....
I could be wrong ampak so roll bari in ??itniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no!
?e bi ?akal ?e pol kroga ne bi imel toliko navija?ev. Ne vem ali ga zagovarjamo, ampak to je dirkanje - enostavno.
Zanimivo je bolj to kako so vsi njega pobirali, Stonerja so pa pustili tam ko ovco :):)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sobota.....testirali Se*t ibizo do arboretuma tam pa super dan....zvecer pa deci na olimpija maribor. Dobi karte frend, vsi vauuu valda to je derbi, noben pa pogledu gor da gre za basket.....tako da smo v prazni dvorani preko telefona gledal real-sporting .)
:mi pijemoo:
Olimpija pa je v zadnjih sekundah premagala maribor 102:68.....
A si ti ze kdaj sedel na motorju...vsaj na suhem? To je dirkanje....tudi v formuli so se v dobrih cajtih butal sedaj pa nekdo samo grdo pogleda v ogledalo pa ma kazen....
se najdejo ja...becks je meni v?e? zaradi obvladanja ?oge in tudi zato, ker je ubil monotonijo v realu, ko ga je le Capelo uporabil...zadnji? ko je real bil konkuren?en se mu majo zahvaliti, pa tudi zaradi pristopa do igre, ?eprav je ikona, je profi in ho?e igrat
Govorim o novih pavilionih ne ta ?rnih, ta ?rni so bli kr kul tanovi aluminiasti pa niso tok zlo (se pa n? ne pozna gor) kup sandy bridge proc, i7 itk:D pa kako fajn radeonko, je pa odvisn kak rang sploh gleda?.
Prenosnike se spla?a pa probooke kupvt, ?eprou jst si pa bom vrjetn tanouga pavilona kupuu in sicr dm1z po testih je baje supr, cena bo vredu pa k se ga potwika mu baterija zdr?i cca 11 urc za nezahtevno rabo, prek hdmi bo pa sposobn full hd vn vr?t
a je to ljubljan??ina al kuga
Sam tale je na voljo, znotraj Boratove republike, sem jo sicer ?el gledat, ampak zaenkrat naj ostane pri prvem aprilu!
P.S. - Jure ne ?tekam te, ko pravi? da mo?no upa? da NI prvi april, verjetno si ?elel re?t kontra, ker naj bi bila podrtija od avta al kako? :ne vem:
no pa sem kon?no enga
JA MO?NO UPAM DA JE!!!
Kakor nam je znana zgodovina, je vsak ki je ?el gledat ta avto rekel over my dead body...prebarvan cel, cena kar naenkrat iz 9000 na 5000, sedaj ze 4800...
Upam da res nisi, ceprav ti na slab?e ne more?
01. 4. 2011, ob 23.26 je neznanec pred Avto comercom na Baragovi ulici v Ljubljani ukradel osebni avtomobil znamke SEAT Exeo, bele barve, karavan, 2.0 TDI, 2010, reg. ?tev. LJ CIGI.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ocitno imamo ze prvo vrocinsko nevihto.....komi sem mizo obdrzal pred vetrom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani