Skoči na vsebino

Sem v prej?njih objavah u?il krivo vero, zato se opravi?ujem in po?em po resnici:

V predoru ni dotrajan asfalt. Cesta v predor je pa? speljana v ovinku in ovinek se ?ele v predoru kon?a. Do predora je asfalt, ki je relativno dober, v predoru pa je zglajen beton in ne dotrajan asfalt. Vozila pa v de?ju tudi na ta zglajen beton navozijo vodo in zadeva postane zelo spolzka. Precej bolj kot asfalt v prvi polovici ovinka...

In ko ?e pi?em, mi lahko kdo razlo?i, zakaj je v predoru betonska podlaga? Saj lahko tudi predore asfaltirajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Soseda me je sino?i zadovoljila. Ali sem jo dol?an prijaviti?

Te?ko vpra?anje:

- ?e te je zadovoljila vaginalno in ni izstavila ra?una, potem je odgovor da.
- ?e te je zadovoljila oralno, potem ji mora? ti izstaviti ra?un za malico in prijaviti samega sebe.
- ?e ti ga je na roke, potem bosta zaradi razsipni?tva in neodgovornega odnosa do bodo?ih davkopla?evalcev kaznovana oba.
- ?e pa si jo analno pa nikome ni?ta, ker smo tako in tako vsi v riti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ata in sin?ek hodita po Gosposki, ko sine naenkrat pozdravi mimoido?ega.

- "Kdo pa je bil to?", se ?udi o?ka.
- "To je eden od tistih te?nih okoljevarstvenikov, ki mamo zmeraj spra?uje, ali je zrak ?ist?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes na popust Mazda kluba podalj?al registracijo BTjki. :)

Nato zvedel, da vsi, ki opravijo tehni?ni na Avto Krka Kromberk, Avto Krka ?empeter pri Gorici in Avto Krka Ajdov??ina, dobijo brezpla?no zunanje pranje. :D  

Po vsem tem se je pa ?e sonce prikazalo izza oblakov. :jupiii:

Nazadnje pa se mi je smejalo, ko sem se?tel finance:

- redni servis na Acosmosu v BTCju (na 5 let),

- zavarovanje (osnovno (AO), kasko (promet, po?ar, tatvina, posebni dogodki), zavarovanje voznika in potnikov (AO+)),

- tehni?ni pregled,

- registracija,

- cestna taksa,

- rezervar nafte

= 858,50? :ouje:

Tako poceni najbr? niti kak?na Ekipa ne bi pri?la skozi... :hudicek: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes recimo v celi firmi ni NOBEN imel 20? v kosu, al pa drobi?a,  da bi pla?al po?iljko, vsi smo imeli po 50? in ve? v kosu.  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:  :hudicek:

V kateri to firmi? Potrebujete ?e koga?

Ravnokar smo trije sodelavci spraznili denarnice, da smo nabrali 7,92?. Ostalo (8 centov) so nam pa ?enkali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem imel opravke v Ljubljani. In se je zlivalo. Sem ?e pomislil, da bi ?el na Mazdin servis vpra?at, ?e imajo ?e kak?en periskop na zalogi, da mi ga zmontirajo... Zdaj vsaj vem, kako se po?utijo podmorni?arji...

Dobro, vem, da je na Zemlji okoli 70% vode, ampak res ni treba, da prav vsa pade na Slovenijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na pregledu zdravnik ocita Lojzetu:
"Kar naravnost vam bom povedal!Navaden pijanec ste!Ali se zavedate, da zaradi pijace vsako leto umre 5000 Slovencev!!"
"Briga me! Jest sm itak Dolenjc!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okoli 13:30 se je v predoru Panovec zgodila prometna nesre?a, v kateri sta bili udele?eni dve tovorni vozili in tri osebna vozila. Tovornemu vozilu, ki je preva?alo hlodovino je med vo?njo na cesti??e padlo nekaj hlodov v trenutku, ko je nasproti pripeljalo drugo tovorno vozilo. Dogodku se niso mogla izogniti tudi tri osebna vozila, ki so bila v neposredni bli?ini. Nastala je materialna ?koda, eno po?kodovano osebo pa so re?evalci pripeljali v na?o bolnico. Cesta je zdaj ?e vedno zaprta.

Me res zanima, kaj se je zgodilo, da je ?la hlodovina po cesti? Tehni?na napaka? Slabo vzdr?evanje? Preobremenitev?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj je najhitrej?e na svetu?

Biolog:
Najhitrej?i je trepet o?esa. To se zgodi tako hitro, da nih?e ne ve, da se je sploh zgodilo.

Fizik:
Najhitrej?a je svetloba. Ko pritisnete stikalo, pride svetloba do vas s hitrostjo 300.000 km/s in v naravi ni ve?je hitrosti.

Filozof:
Najhitrej?a je misel. Z njo lahko v trenutku pride? na katerikoli to?ko na svetu.

Fran?ek:
Ko poslu?am vas, u?ene ljudi, se mi ?edalje bolj zdi, da je najhitrej?a stvar na svetu driska.
Ko te ujame, si posran, ?e preden trepne? z o?esom, na sekretu pri?ge? lu? ali na bilo kaj pomisli?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Beno se je vrnil z dopusta in pripoveduje:

- "Ko stoji? na obali silnega morja, se zave? svoje ni?evosti."

Viljam odgovori:

- "Ta ob?utek imam doma, ko moja ?ena govori z menoj. Pa ?e ceneje je..."

- "Milan, si ?e naredil kak?en na?rt za dopust?"

- "Zakaj pa? Moja ?ena pove, kam bomo ?li. Moj ?ef odlo?i, kdaj bomo ?li. Na banki pa dolo?ijo, kako dolgo bomo lahko na dopustu..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Katere so edine tri dobre stvari, ki so jih Italijani naredili v zgodovini?

-makarone
-scarpa ?evlje
-drat ukol Ljubljane

Muju na zavodu za zapo?ljavanje pitaju ?to je po zanimanju. On odgovori:
- "Pomo?ni bagerist."
- "A ?to vam je to?"
- "Pa bolan, ono ?to bager ne mo?e, ja lopatom..."

Pita mali Mujica tatu:
- "Tata, za?to se Zemlja okre?e?"
Mujo se malo zamisli pa ka?e:
- "Kako okre?e? Slu?aj mali, da ti slu?ajno nisi na?ao onu moju rakiju?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma, ja, no, saj na?eloma ima? prav. A ?para? lahko kje po ravnini. Pa recimo v mestu, ko za speljevanje s semaforja ni potrebno pohodit gas, da cesto trga... V hribih pa ne more? ?parat.

Pravzaprav ?para?, ?e ga spravi? na obrate. Ker ?e ima? 1500 obratov v tretji in 10% vzpon, bo avto ve? porabil kot pa pri 2500 obratih v drugi... Pa ?e ostale dele vozila pri?para? (sklopka, menjalnik,...).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na?i so dolgo?asni, hribovski pa so, za druga, tretja, druga ja :) Tle bi tut men ?la sklopka :D

Ma, kaj jaz vem. Teli na?i so za drugo, pa obrati motorja od 1500 do 3500, mogo?e ?e kaj ?ez... Ne pa motor na 1500 do 2000 obratih, pa ves ?as menjalnik gonit. Ker v ?asu prestavljanja nima? pogona, pa avto v hrib ?e toliko bolj zgubi hitrost, potem pa prav posko?i, ko spet spusti? sklopko... ?e ti pri tem vsi potniki ne zbruhajo ?e tistega, kar so prej?nji teden pojedli, potem so dobri za akrobatske pilote... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.