Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

zadel sem remi, sam da bo pa tako gnila igra...v 180min nismo spacali enega pametnega napada....samo nabijanje ?oge na drugo polovico...

s tako igro ne zaslu?imo EP, kaj ?ele zmage...

Se pa agonija nadaljuje ker so srbi tud ga usral. na tekmah kjer bi lahko zmagali z malo ve? pristopa nismo pobrali ni? (3x do se daj)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ma dej spokej se nekam z tako napovedjo...mi rabmo zmago! :P:vesel:

Nic na levi, nic na desni...trener mi rabmo krila.....

Ves kako je vsi so pred tekmo naduvani in vidijo le zmago, da smo najboljsi oh in sploh.....po tekmi pa isti ljudje pizdijo da kok smo gnili, zakaj ma kek ilica, itd itd :D

Jaz sem pac realen pred tekmo. S. Irce podcenjujemo BIG TIME.

Bolj me skrbi to da bo barca spet razstelana pred pomembnimi tekmam kot vedno po reprezentancnih tekmah.

Slo sport mi je zarad folka mal dojadil. Eni in isti so totalno spluval mazetko ko ji ni slo, zdej so pa njeni najvecji navijaci...in tako naprej

Zelim pa nasim da zmagajo, ker mam z nasimi irci hudo stavo.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz hobotnica jures napovedujem 1:1

Irci z enajstmetrovke, na?i s kota

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Streha je ?e dol spet :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tomblaster
Napisano

smo ga pozabili, vse najbolj?e in ali si prodal miato ali si se za?el voziti spet? :blush::pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

jaz imam kolikor stro?kov prika?em.....manj ali ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bodte veseli da mate za tak avto, ne pa al so zra?niki okrogli ali jaj?asti :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fak kako kajlo je RB spustil vsem ko je po tekmi dejal, no sedaj bomo pa ?e KERS dodali.... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam tele dvopodro?ne klime so cela bedarija...kaj ti bo to na parih m2 v avtu? Je ni osebe ki me bo prepri?ala da je na eni strani lahko bolj hladno kot na drugi :whatever: ?e pa komu premrzlo piha, pa pa? preusmeri, zapre zra?nik in to je to....pa? marketin?ka fora. :zvizga:

itak si pa vsak nastavi da piha sinhrono na obeh enako....p407Sw je celo imel da si na voznikovi strani nastavljal za obe strani enako...bedarija tud v exeotu ce saltam mojo, se sovoznikovo dam enako....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Povpre?na pla?a v SLO ni 1200...kdo te je to prepri?eval??

http://poslovni.saop.si/podatki-za-obracun...aca-v-letu-2010

Glede malega dela, ne vem no. Mogo?e je slabo, mogo?e ni. Jest sem bil s ?tudenstkim delom zadovoljen, ampak takrat si potem ?e slu?bo dobil ?e so bili zadovoljni s tabo (in tako sem jo tudi jest), direkt za nedolo?en ?as. Sedaj pa vidim da je druga?e, nobeden ?e kar nekaj let ne dobi slu?be, vsaj ne poznam primea ?e ohohoho ?asa. Po moje da ne bom ?el na referendu, ?e ne drugega, sej so politiki pla?ani za to, pa naj sami prevzemajo te odlo?itve.

bo kar drzalo (v tabeli)...to je povpre?je le da je razlika med malimi pla?ami in ogromnimi pla?ami velika...pa ima? povpre?je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Jaz bom 10.4 res 'malo delu' ker bom v ?ate?kih.... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"No, Simon, povej mi," re?e u?itelj, "re?itev naslednje naloge:

Tvoj o?e gre iz Ljubljane proti Medvodam s hitrostjo 30 km/h.

Tvoj stric gre eno uro pozneje iz Medvod proti Ljubljani s hitrostjo 50 km/h.

Kje se sre?ata?"

Nikjer, ker na Celov?ki vse stoji!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Spet smo konkurencni in magnet za kamikaze :vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jamram ker ima MX5 samo 2 zica...gremo k sorodnikom tasta v Vara?din, vreme 1A a streha trda....

no tuki malo pojamram, da sem imel poleg MX5 v paci ?e 2005 A4 cabrio, ne bi bila slaba izbira, ker bi se lahko stalno skupaj vozili, ne bi rabil 2 avta + vse iz Exeota pa?e....:)

miata je pa le miata....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hemi ma 2. ?tartno pozicijo, kaj pa ?umaher, a ?e vozi al se je ?e upokojil? :ne vem: :P

prekmalu sej e mercedes dal pod vrh....

sicer pa je mogo?e ?e bolje, ker vsi pod 10. mestu imajo lahko 1 postanek manj...

HRT + 11 seukund???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

I hate to bi right....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na?el ?e eno hudo zadevo na VAG softwareu

Channel 020: Rain-/Light Sensor Setup

Standard: 2

+01 = Highway Light

+02 = Rain Light

+04 = Rain Closing (Sunroof & Windows)

fajn lahko na morju ali soncu (na primer pred prikolco nad 30C pri direkt soncu pusti? vse ?ipe par cm dol, ?e pride nevihta jih pa sam zapre :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz pravim za na?e 0:1 :P (kurc sem 1/4 ta plav...:))

Zakaj? Na?i bodo igrali bolje, vendar bo pri?el v 75min trenutek nezbranosti z neumno napako, ki bo Italijane prosila da brcnejo ?ogo v gol....

Upam pa da ne bo res....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neyko praznuje
Napisano

Vse naj naj in veter v glavo!

Kje si izgubljen miatovc?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kje je bil tule dober namen? Za navadnega ?loveka ?e ne. :ne vem:

In to se potem stopnuje, obrtnik ti naredi, zacola, pol ne naredi kot je treba, pol ga pa ganja? ker on kao ni odgovoren....

Pika na i bi bila pa ?e da ne bi bilo garancije na izvedbo kot so hoteli...zmaga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Helikopterji......pa wtf se grejo :angry:

bedni kmetje, se ne mores vozit s streho dol, vse smrdi po dreku aka gnojila v poljih...fuj

jaz sem ze imun in navajen tle na polju :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ko leta in leta ?ivi? ob vzno?ju Po?ka se ti to jamranje zdi prou sme?no :P

mor? enkrat probat kako zgleda ko ve,z 155mm havbicami vadijo ;)

Vem sem s t84 streljal v hrib....ja sam ti povelnik tanka stari.....sem ga pucu bsak dan.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.