Na?e ceste ob najmanj?em de?evju so res totalna polomija (predvsem vozniki, pustimo ?e nekakovosten asfalt, marsikje). Dans sem se na sre?o raj?i kar z "gosenco" pelju z Rodice do Centra LJ - pa? ima predvidljiv ?as prihoda, pa samo pi?i po tirih, ne pa po cestah k vsi tenstajo kr prsmojeni, groza.
Pono? sem bruhu, pa ne ognja (o?itno sem moral neki tazga pojest) in dans sem sicer v pisarni ?e pred?asno, ampak pra?anje kok cajta mi bo zneslo, ker poleg tega nisem spal niti minutke!
@Gustav, razmisli tudi, ?e se mora? pod mus dr?at tega Si.mobil-a, ker njihov signal je blago re?eno KATASTROFA, iz tega razloga resno razmi?ljam, da jih v za?etku oktobra 2012 skinem s k...a (mo?kega reproduktivnega organa, da se zastopmo).
S kolegi Mazda?i smo danes naredil kar konkreten premik z mrtve to?ke v smislu bodo?ega Mazda kluba (?e gre vse po planu in ne bo potrebno kaj dopolnit se ju3 za?ne postopek registracije dru?tva)!
Zdele sem se konkretno aktiviral in je Statut kluba 99,5% dokon?an, sestavljen je tudi Eti?ni kodeks, skratka ju3 ?e bo ?lo vse po na?rtih, sledi Ustanovni zbor Mazda kluba z najo?jimi ?lani, potem pa procedura na UE itd.
Bravo, 57,547 je kar konkreten rezultat kokr sem nazadnje gledal rezultate RL-ja.
Jaz pa moram za u?eri Ajvarja pohvalit, ker nekatere stvari tudi po?tima samo z o?mi, takoj je videl v ?em je trik, ko se mi je podiral zadnji sede? in zakaj se to dogaja, se pravi je zadevo analiziral brez da uporabi roke!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Premlad si ?e poba, da bi se sekiral, zlasti ?e ti je bila prva punca, mora? ?e pridobit malo KILOMETRINE!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani