Lojz je en hud model. Njegovemu karakterju pase en hud lexus. Zato verjamem da se boji da mu ga bodo fovs dolenci malo priredili da ne bo vseh bab pritegnil in nategnil.
Ni slaba ideja maskirati avto s rata rata bum bum. Najbolje bi bilo da posnames zvok wartburga na mobi. Vzames en megafon pa je
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
po skorajda 8 mesecih zivljenja na 25m2 sva se koncno preselila v vecje novo 1sobno stanovanje z lastnim vrtom. Lokacija pa le streljaj stran od mesta, kjer je pred dobrimi 4desetletji sam terminator poveceval svojo misicno maso
Gre ti dobro ko Cimeroti?u, kmalu bo? imel trosobno garsonjero
?estitke
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vzame? popoldanski s.p. in si sam zgradi? hi?o Kako pa lahko sam sebi napi?e? ra?un?
Jok brate
tudi s.p. ju so nabili oderu?ke davke in prispevke
?e ti kdo napi?e ra?un - ga MORA? pla?ati (tudi ?e ti pol casjh prinese), ker pa on nima stro?kov mu je to ?isti dobi?ek - spet velik + za drzavo ker imas davek na dobi?ek, davek na ra?un...itd itd
Ni ve? sp to kar je bilo
bitch bitch bitch.
tistim ki gre slabo jih ni tle gor ker majo preve? resnih problemov.
dokler bote hodli na volitve bomo meli pahorja pa jan?o...
zato pa dejte dr?avo na ignore.
boss nikjer ne zagovarja vlade. Boss kritizira opozicijo. Ker ima podporo kljub isto gnusnemu delu 2004-2008.
Ploki ni re?itev ne-hoditi, ker bo vedno dovolj glasov za njih, je globalen problek ker nima? KOGa voliti (pametnega)
To dr?avo so ustanovile na ?alost barabe, ki so spisale zakone brez besed odgovornost, kazen, zakon...in ta ista familija samo kolobari v parlamentu.
Primer so Kahrl, Jelin?i?, Potr?, Jan?a...enkrat na levi enkrat na desni, enkrat spodaj, enkrat zadaj....
Ful hvala. Sej mi je nerodn priznat, sam ?e nism nikol prek Ebaya kupoval..... Je to poebna umetnost? Ponavad se ravno zato dr?m kakih slovenskih dobaviteljev.... ki so praviloma dost dra?ji pa ?e izbire ni.
to je hitreje kot mimo vrste in varno, jaz 2x nisem dobil zadeve (od 200ih) pa sem dobil denar nazaj ker si za??iten s paypalom.
?e rabi? ti lahko kaj naro?im, lahko pa tudi nakazujes preko IBAN
Re?itev ja na dlani in se je lahko loti vsak amater.
Vsak dan ko pride? domov in je ma?ina ?e vro?a obvezno naredi slede?e. Vtakni stor? koruze v auspuh in jo pusti noter za 4 minute. To?no 4 minute. 5 minut bo preve? in 3 premalo. ?tevilo minut, ko naj bo koruza v auspuhu naj bo 4. Stor? koruze potem mo?no zalu?aj v kup snega. ?a ga trenutno nima?, ga naredi.
Ko opravi? s tem, na??uvalj svojega ali sosedovega psa, da laja nate in avto izmeni?no. Najprej nate za 5 minut in potem na avto 7minut. To je treba obvezno ponoviti 7,25x. Ko cuco opravi svoje ska?i po eni nogi 6x okoli hi?e in glasno reticiraj zbrana dela Damjana Murka.
Zdaj ko si na pravi mentalni ravni se lahko loti?, konkretnej?ih opravil v avtu. Obvezno opravi to v slede?em vrstnem redu:
- vsedi se v avto
- pri?gi voz
- odpri vsa okna
- in glede na praj opravljene vaje ve? kako izapst kreten, kako se brezveze po?teno dere in ima? polno zbirko ropotanja, s katerim se lahko dere? skozi okno slede?e, citiram:
Za tabo se bo ozirala vsaka deklina in tudi policaji bi delali ?udn ksih, kot je tvoj namen. In za price/performance ne dobi? bolj?e re?itve, pa ?e avto je tehni?no brezhiben, kot pred "posegom".
PS: ?e jo implemetnira?, brez moje odobirtve in da ni nobenga prisotnega pri snemanju uporabe te re?itve, te to?im.
Lahko to homologira?? Lojz namre? ne bo posegal v ?alabajzarska dela brez papirja.
ima kdo idejo, kje bi ?lovek dobil model?ek Forda Taunusa letnik 1964, ali pa Forda Caprija mislem da letnik 1970. ?e sem ?e bolj predrzen, naj bo vsaj 20 cm velik. I??emo ga za en rojstni dan, pa pojma nimam kje bi to dobil.
hehe...tudi Kaval ni niti priblo?no ve? to kar je bil pred kar nekaj leti nazaj....samo poglejte koliko gostiln imajo. Ne vem no, meni ?isto ?isto ni? ve? posebnega. Je pa ogromno gostiln ki so tam tam, pa? nekatere masovka nekater ne, pri Jurmanu pa vedno pade Jurman zrezek...le ta res zmaga Trenutno mi je v LJ good, prenovljeni Azur...sem bil presene?en, zelo dobra picerija mi je Harlekin pri Medvodah, pa tista na klancu v Medvodah je tudi dobra, ?eprav sem bil samo 1x. V LJ pa...sploh ?e se vam pri kak?ni spla?a jo tja pelja , Vodnikov hram...ambient bolj preprost ampak nad hrano sem bil pa tako presene?en da joj.
Harlekin je resdobra a preprosta picerija.
Na klancu imajo super mix domace hrane z rostiljado
P.s. iz harlekina vidis oba moja avta pred bajto
?e je to res je mene sram da so porabili na? denar zato da bo ta oprema izklju?no pobiralec denarja v zoni 40 in ne na izpostavljenih delih, kjer bi moralo biti!!
Svinje - ?e enkrat ?e je to res, nisem proti temu sam tole je pa kretenizem
SUBJECT: P R E B E R I T E !!!!!!! POZOR NA AC!!! slovenski
Pazite!
1200 EUR? IN VOZNI?KI IZPIT!!
POZOR NA AVTOCESTI!!
Pozor! Prihaja novi radar, ki bo PRIHODNJI TEDEN za?el meriti hitrost vozil pred cestninskimi postajami:
Najprej bodo namestili najnovej?e pridobitve NA CESTNINSKI POSTAJI TOROVO.
Obvestilo o prekr?ku in nalog ZA PLA?ILO PREJMETE PO PO?TI. Tudi takoj po cestninski postaji ga nastavlja (banda hinavska), saj do znaka za prenehanje vseh prepovedi velja omejitev 40km/h. In ta znak je postavljen obi?ajno od 100 pa tudi do 250 m od postaje!!!!
PAZI - OD POSTAJE NAPREJ, KO SI ?E PREVOZIL POSTAJO.....
POZOR: ?e vam po novem zakonu uspe priti s hitrostjo po cestninski postaji do znaka ?e z nad 80km/h, kar je 40 km/h preko omejitve, vas bo stalo 1200EUR? in vozni?ki izpit!
Zdele sm s prkolico prpelov deset mladih koko?, da bodo do velike no?i ?e jajca znesle da bomo mel doma?e pirhe za najve?ji katoli?ki praznik. Ta stare koko? so za?ele krepavat pa ?ist so nehale nosit jajca. Nima? kej s tako kuro k je okol vrata pa po rit ?e ?ist o?opana. ?e petelin ne mara ve? skakat nanje. Se mi je zdelo, da je blo petelina kar sram, da ma tak zanikaren in o?opan harem u kurniku. Sem ?e pomislu, da bi YavarYe X6V6- ju zapelal kak?no staro ko?ko, ker vem da ma rad koko?i, ampak, ?e za petelina niso dobre take stare kure, jih tud njemu neb prvo??u.
Sem pa kupu take grahaste pasme, tako da ma petelin zdej kar dost posla. Upam da bo dost pirhov za ?egnat nest.
Kdaj to?no je letos velika no??
Po moje jih je ?e radioaktivnost dobila, paz da ti cvi?ek ne zavre
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lojz je en hud model. Njegovemu karakterju pase en hud lexus. Zato verjamem da se boji da mu ga bodo fovs dolenci malo priredili da ne bo vseh bab pritegnil in nategnil.
Ni slaba ideja maskirati avto s rata rata bum bum. Najbolje bi bilo da posnames zvok wartburga na mobi. Vzames en megafon pa je
Povezava za deljenje
Deli na druge strani