A kupi jo pa noben, sam klici pa klici?? Druga?e je bil moj rekord pri razbiti C-jki, namre? ko sem zadnjo sliko gor dajal me je ?e eden klical za avto men pa ni? jasno, zgleda da se sproti tudi oglas vidi.
kolegov Focus je ?el v 3 min....ko je zaprl explorer ga je nekdo klical a ste iz medvod? Se glih peljem mimo....
Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Velikokrat naro?am iz usa, ravno ta teden dobil 2 paketa - oni pav?alno pribijejo cca 20% na vse vklju?no s po?tnino.
ameri?anu mora? re?ti da ti da poleg fakturo za pol manj ali brez po?tnine
Ko te slovenska carina pozove pa malo zmodificira? paypal brez po?tnine - ?e bolje pa da prej pla?a? produkt posebej pa po?tnino posebej in potem carini da? ra?un brez po?tnine
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Preklinjam tiste, ki se pri vklju?evanju desno brez omejitev (ala semafor ali STOP) obotavljajo!!!!!!!!!!!!!!!!! Gledam levo - nobenega speljem, a glej pred mano stoji en bedak in ?aka, ?aka........spet za mm
in pa tiste ki se VSTAVIJO na vklju?evalnem pasu!!!!!!!!!!!!!!! Tipi?en primer iz Mercatorja ?i?ka na celov?ko ali avtoceste vzhodne na celov?ko desno proti pumpi
Sem spal tam pri sorodnikih ene dve no?i in se mi zdi kar primerno za dru?ine, gremo pa letos blizu na ?iovo, kjer naj bi bilo ?e lep?e :ne vem:
Bomo videli.
bil na ?iovo - dokaj pust oto?ek, ampak ima? Trogir in Split na roki za vse ostalo. Vozila pa sva se povsem na vzhod - s pogledom na split, tam je bilo ?isto frej in sva letala okol ko adam i eva...
Ker sem zaradi tujine sedaj omejen s ?asom sem se spravil na prikolico - zasikafleksal NIK 1 kanal na zunanjo stran, napeljal kable iz notranjosti na streho, kjer je montirana DVBt antena, Radio antena in tudi sedaj TP-LINK antena.
Imamo DVBT, internet WiFI (TP Link deluje obenem kot klient in AP) in Radio TO GO - fiksno samo ?trom priklopi? !
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga
Povezava za deljenje
Deli na druge strani