Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
TIPI ?ENSK

1. INTERNET ?enska: za dostop morate pla?ati. 

2. SERVER ?enska: vedno je zaposlena in ko jo potrebujete, je preobremenjena. 

3. WINDOWS ?enska: veste, da ima veliko napak, pa kljub temu ne morete brez nje. 

4. POWERPOINT ?enska: idealna je za predstavitev ljudem na kakem slavju. 

5. EXCEL ?enska: govori se, da zmore marsikaj, a vi vedno uporabljate samo osnovne ?tiri funkcije. 

6. WORD ?enska: vsak dan znova vas presene?a in na svetu ni nikogar, ki bi jo povsem razumel. 

7. MS-DOS ?enska: vsi so jo imeli in nih?e ve? je no?e. 

8. BACK-UP ?enska: mislite, da ima vse, a ko enkrat res nekaj potrebujete, vidite, da ji vseeno nekaj manjka. 

9. SCANDISK ?enska: vsi vemo, da lahko naredi veliko dobrega, a v bistvu nih?e natanko ne ve, ?esa je sposobna. 

10. SCREEN SAVER ?enska: nima posebnih funkcij, a jo radi gledate. 

11. HARD DISK ?enska: spomni se vsega, ob vsakem ?asu. 

12. E-MAIL ?enska: od desetih stvari, ki vam jih pove, je devet popolnih neumnosti. 

13. VIRUS ?enska: ko najmanj pri?akujete, se instalira v va?e stanovanje in si prigrabi va?e stvari. ?e jo posku?ate deinstalirati, se lahko hkrati poslovite od nekaterih stvari. ?e pa ne naredite ni?, hitro izgubite vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Stari farmer je imel veliko posest ob jezeru. Na njej si je zasadil velik sadovnjak.
Pod jablanami in hru?kami je postavil klopi in mizice, skratka, idealno za piknik. Tudi jezero je bilo urejeno in idealno za plavanje. Nekega popoldneva se je odlo?il pogledati v sadovnjak, ?e je vse v redu. Nameraval je tudi pobrati zrele sade?e. Vzel je veliko vedro in se odpravil.
?e od dale?, je ob jezeru zasli?al hihitanje ?enskih glasov, ko pa se je dovolj pribli?al, je opazil skupino deklet, ki so se gole kopale. Ko so ga opazile, so takoj vse zaplavale v globjo vodo. Lepo jih je pozdravil.
Dekleta njegovega obiska niso bila preve? vesela, zato mu je ena od njih rekla, da ne bodo pri?le iz vode, dokler bo on v bli?ini. Starec pa jim je odvrnil:
"Nisem pri?el gledat, kako se gole kopate, niti kako gole prihajate iz vode."
Pokazal jim je vedro in rekel:
"Pri?el sem samo nahranit krokodile..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da sem danes Saxoja spet tankal in mi je pri moji vo?nji pil povpre?no 4,95 litra na 100 prevo?enih km.  :rispekt:

Uf, mogo?e mi je mal?ek ?al le to, da nisem sprobal XFT preparata, ker bi bila poraba ?e vsaj 0,5L ni?ja.  :danzoman:

Torej bi imel porabo 4,45 litra na 100 km.

Potem ga pelji ?e na Chip-tuning k npr.: k Vizual d.o.o., kjer obljubljajo do 20 % manj?o porabo. Torej bi bila poraba samo ?e 3,56 litra na 100 km.

Nato ?e vgradi? napravo Fuel Shark, kjer obljubljajo dodatnih 15% manj?o porabo. In ima? porabo samo ?e 3,026 litra na 100 km.

Seveda ne pozabi shuj?ati za kak?nih 20 kg, ker nepotrebna te?a pove?uje porabo.  Tudi rezervar goriva polni le do polovice, da nima? prevelike "mrtve te?e". Pa preveri tlak v pnevmatikah. In ?e avto spolira?, bo zrak lep?e tekel ob plo?evini in bo manj?i zra?ni upor. In tako bo? pri?el na porabo manj kot 3 litre na 100 km...

Bemti?, ko tole berem, ve?, da me ima, da bi poskusil na BTjki. ?e mi uspe porabo na BTjki zmanj?ati s 16,5 na 10, bi bil to kar lep dose?ek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kako je, ?e vpra?a? ?eno za nasvet:

Tip je v prometni nesre?i ostal brez ti?a. Pa mu pravi doktor:
- "Dobra vest je, da dana?nja medicina omogo?a, da vam naredimo novega ti?a. Lahko izbirate celo dol?ino. Od zavarovalnice dobite za po?kodbe 5.000 EUR, zato si lahko mirno privo??ite to plasti?no operacijo.
Ker pa se to ti?e tudi va?e ?ene, se o dol?ini pogovorite tudi z njo. Prevelik bi jo lahko motil, nad premajhnim pa bi bila razo?arana.
Va?o odlo?itev mi boste povedali jutri."

Naslednji dan pride doktor v sobo:
- "Ste se pogovorili z ?eno? Kaj ste se odlo?ili?"

- "Ja. Odlo?ili smo se za italijanske plo??ice v kopalnici, masa?no banjo in nov pralni stroj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na? po?tar se je po?kodoval v gozdu in je na bolni?ki. in ga nadome??a "tamestni" po?tar - vajen samo reklame po kaslcih metat.

Kot prvo se je na lepem ustavil ves pla?ilni promet, Po?tna banka Slovenije ne dela, ni pla?ila polo?nic na banki,...

Nekega dne dobim od zemlji?ke knjige neke dokumente. Poslano s povratnico. In pride danes po?tar in ponovno prinese iste dokumente. Zopet s povratnico. Malo me spravi na obrate, malo potelefoniram in ugotovimo, da je po?tar zgubil potrjeno povratnico.

Ma, ?e ni sposoben, naj pusti vse skupaj ali pa naj prideta dva. Je pa res, da ta "tamestni" dela vse po predpisih in po navodilih, zato ne gre nikamor. Na? po?tar je stvari precej poenostavil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes uspe?no izpeljal prvo cenitev vozila na ZT d.d. (stranka me je pooblastila, jaz pa peljal na cenitev in se malo pogajal s cenilcem, v prid stranke in priznanih stro?kov), zadeva v CELOTI uspela in priznano vse kar smo si ?eleli, ?e posebej velja izpostavit, da je bila stranka po?tena in so po?kodbe na vozilu dejansko nastale na parkiri??u.  ;)

Skratka, sem vam na voljo tudi za tak?ne zadeve in veste kje me najdete, z veseljem pomagam (prevzamem na lokaciji, opravim zadevo in dostavim nazaj na ?eleno lokacijo). TO JE TO!  :danzoman:

Samo da ne postane A je to! (Pat in Mat risanka...) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V ciganskem naselju se je pripetil po?ar, v katerem je ciganu pogorela hi?a. Na kraj je prispel policist, kateremu je cigan pri?el na?tevati ?kodo:
?Pi?i, Samsung LCD televizor, DVD!?
Policist pi?e.
?XBoX, ra?unalnik!?
Policist pi?e.
?Bosh hladilnik, ?tedilnik, mikrovalovka.?
Policist pi?e, se malo zamisli in re?e:
?Ajde cigo, zdaj pa nehaj lagati. Saj niti elektrike nisi imel napeljane!?
?Pi?i, Honda dizel agregat!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motoristi vs. avtomobilisti
Napisano

Sicer Bossa ?e vedno gledam preko ?tila od lopate, a v tem primeru mu dam prav: v veliki ve?ini so motoristi tisti, ki vidijo probleme pri drugih in nobenih pri sebi.

In se strinjam, da so ogro?ena skupina, je pa res, da se v veliki ve?ini primerov ogro?ajo sami...

V vasi je mo?akar, ki se je kar dolgo to?il po sodi??ih, preden je dosegel pravico. Kaj je bilo: v naselju je zapeljal iz stranske ulice na prednostno cesto in takrat je po prednostni cesti pripeljal motorist in tr?il v bok njegovega kombija. In so ga obsodili, da je izsilil prednost. Pri tem pa "pozabili" na dejstvo, da so gasilci rezali motorista iz kombija... Motorist se je tako zaklinil v kombi, da je iz boka ven gledala samo ?e zadnja guma. Kot je ?e omenjeno, se je zgodilo v naselju. Pri hitrosti 50 km/h se ne bi tako zaril v bok kombija. Pri hitrosti 150 km/h ga pa ?e ni bilo dovolj blizu, ko je sova??an pregledal cesto in speljal, da bi ga lahko videl... Pa sem prepri?an, da je bilo tudi ve? kot 150, a to je pa? ocena sodnega izvedenca.

Pa tudi tisti, ki je meni priletel v BTjko. Nazadnje pa skoraj jaz kriv za nesre?o...

Ko pa jih opazujem na cesti od Solkana do Tolmina se pa ?udim, da ni ?e ve? mrtvih. ?e se ne bi avtomobilisti umikali na bankine, bi bil vsak dan vsaj en motor v kosih. Najbr? tudi motorist...

Kolikor sem jih opazoval, ?e v avto?oli vozijo 20 km nad omejitvijo. Ko pa naredijo izpit pa na?igajo, da kar ventili na izpu?no cev ven ska?ejo...

Krona vsega je pa, ko se ti motorist pripelje med dvema kolonama, ki stojita pred semaforjem. In ker butasti avtomobilisti niso pustili meter prostora med kolonama, pa? na avtomobilih zapre ogledala, da gre la?je mimo... Sicer se je to dogajalo nasproti stoje?i kolini. Ma ?e bi meni kaj takega storil, mu niti ?elada ne pomaga...

post-5658-1398849554_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.