Uf - Boss, kopali smo se najmanj 3x, vsi trije seveda (voda ima nekih 16 ali 17C, tu nekje), Dej?i se je celo pohvalil da on se kopa ?e od 10C naprej, tako da za njega res ni bilo panike!
Je pa Mljet res lep za popizdit, ?koda da nam ni zneslo bit dalj ?asa tam. Pa ?e v ?tartu smo zgre?ili taktiko, ker za tolk kratek cajt bi kamot parkiral ?rnozmajko parkiral kar na Pelje?cu, pa se pe? s svojo prtljago vkrcali na trajekt, saj smo potem TAKOJ na Mljetu ?e v pristani??u najeli omenjenega Golfa I. ?rnozmajka je bila samo v pristani??u parkirana, tako da po Mljetu ni naredila vsega skupaj 100m razdalje (nas je pa hkrati to stalo 2x trajektne karte za osebno vozilo - brezveze seveda).
Poleti bo imel ta majstr na voljo tudi Bolhice (P126) Cabrio za neke male denarce, me kar mika!
Danes sem do?ivel izjemno neprijetno izku?njo z R Thalio v nekem kro?nem v bli?ini Meng?a (Avto Car Menge?).
Se pa? zapeljem v dvopasni kro?ni promet, pa Thalia gre v zunanjega, jaz pa po notranjem nekoliko hitreje (nikakor ne dirka?ko), no in kar naenkrat se ta Thalia znajde tudi na notranjem (total presekal mi je linijo) in potem ?e na prvem izvozu spelje ven (skregano z vsako logiko). Ker pa sam nisem uspel druga?e odreagirati, sem s prednjo levo gumo in plati??em udaril v manj?i robnik. No zdej pri?akujem da se mi po mo?nosti naredi bula na tej gumi.
Aja vozil je nek patron s KLOBUKOM!!! (moj fotr je zmeri govoru, da se je treba merkat starih descev, ki furajo s klobukom na glavi) - Lojz-a npr. ! :macek:
Mel smo se fajn na poti in obiskal; Banjaluko, Jajce, Jablanico, Mostar, Neum, Budvo, Dubrovnik in otok Mljet! Zlasti Mljet se mi je ful vtisnil v spomin (bo Dej?i prilepu kake fotke Golfa kabrio, ki smo ga najeli, hehe).
Upam da ne boste imeli gu?ve, dons gre pol Evrope dol...?e na fitnesu bom sam, se sam smejem, vsak mi re?e da gre dol, k doma?im ...druga?e pa zavijte prej dol pa na Sanolabor (je ?isto zraven Obre?ja, ga gleda? v bistvu).
Ja u?eri bi te?ko rekli da je bil Bayern slab?i nasprotnik.
V finalu lahko Chelsea zmaga le SPET z obilo sre?e. Mislim da pa s tak?nim Bayernom kot je bil u?eri tudi Barcelona ne bi imela lahkega dela, kako bi se pa razpletno pa je jasno nemogo?e re?t!
2. dan nas najverjtneje ?aka tale ?pura (odebeljena zelena), pol pa al spanje v kakmu hostlu v Mostarju, ali pa ?e kam podalj?amo, stvar dogovora pa?! Kasneje je v planu nadaljevanje proti ?rni Gori.
u ?etrtek dopoldne mam pregled pri zdravnici pa bom vidu kva bo tkrt rekla
MODRA odlo?itev, ?e ima? kosti zlomljene, ?im dlje odla?aj, da se ti bodo ?e za?ele narobe zara??at, pol bo pa cel fuuuk (vseeno upam da se ti bo dobr po?timal, ampak moral bo? malo bolje zase skrbet, ne pa bit Hovdre)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vrjetno ?e vsi dremate?
Ajd, fajn odpo?ijte Mazda?i, ju3 je nov dan!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani