Na kartici mora? pogledat do kdaj velja - tam je napisan mesec in leto in cel ta mesec, k je gor napisan kartica ?e velja, nova pa ?e ne. ?ele, ko je meseca konc za?ne veljati nova.
sam meni pa vedno prime ze nova takoj ko jo dobim (Petrol, Hypo, American, OMV...)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem pa kr mal jezen sam nase kolk sem lohk tolk neumen. Zimske litke so bile oreng umazane oziroma ?ist rjave od zape?enih ostankov zavor in diskov. Sem posku?al z raznimi super duper ?istili za feltne, ki obljubljajo ?ude?no odstranjevanje svinjarije pa ni niti eden vreden pol kurca, ker ni ?lo ni? dol.
Ko sem ?e skoraj obupal in ?e razmi?ljal, da bi dal feltne speskat pa jih na nov prefarbat mi je kon?no proradio kliker. Vzel sem malo bolj grobo polirno pasto in enostavno spoliral feltne do visokega sijaja. vsa zape?ena svinjarija je ?la dol in feltne zgledajo skoraj nove.
Mislim, kako enostavna re?itev jaz pa k en butl sem se spomnil tolk pozno.
Zdej si pa pravi dzek
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mislim, da je smu?anje na vodi v Planici dejansko ogro?eno......prvi? po nekaj ve? letih da ne bom ?el, ker s tamalim v de?ju ?al ne gre, vedno sva/sem ?el v petek ko ni gu?ve, sedaj pa ka?e le na nedeljo OK
?koda!!!!
Druga?e pa hvala Peterki za pogri?ene nohte, car! Upam da mu dajo vsaj en skok v slovo v Planici
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne je na ?iht, ma net
22 March 2011 @ 12:13
Povezava za deljenje
Deli na druge strani