Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Pred kratkim je nek novozelandski ?asopis poro?al, da je gospa Anne Maynard vlo?ila to?bo proti Wellington State bolnici zato, ker je njen mo? po opravljeni operaciji izgubil vso voljo do seksa.

Zastopnik bolni?nice je v zagovoru povedal da so gospodu Maynardu z operacijo sive mrene zgolj popravili vid.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Doma sem se lotil nekaj ustvarjati in bi potreboval navaden klinasti jermen dimenzije:

?irina 5mm

vi?ina 3 mm

obseg od 280 do 300 mm

Kolikor sem uspel na hitro povpra?ati po okolici, bi prej dobil vesoljsko ladjo kot pa tak jermen?ek... :angry: In na internetu sem na?el edino enega, pa ?e ta trgovec je iz ?vice... :( A zdaj bom pa 10,90 CHF vreden jermen?ek naro?al po internetu...

Pa sem pri?akoval te?ave povsod drugod, samo pri jermenu ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vikend sem de?urni, kar pomeni, da za?nem v soboto ob 6:15 in kon?am v nedeljo ob 21:30.

No, to sicer ni za hvalit se, sem pa vesel, ker bo itak cel vikend de?. ?e imam ?e uni?en vikend, naj bo vsaj uni?en en tak, ki ga ni ?koda v slu?bi pre?iveti.

Ko bom pa vikend prost, bo pa lepo vreme. :D No, vsaj upam... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Za dlako da nisem imel nesre?e zaradi nekega bedaka...

Se peljem po stranski cesti in se vklju?ujem na glavno cesto. Ker zavijam desno, gledam, ?e kdo prihaja z moje leve, da mu ne zaprem poti. Ker ni nikogar, zavijem desno na prednostno in zagledam kombi, ki v kri?i??u preko dveh polnih ?rt prehiteva tovornjak... Kako smo ?li trije v?tric, mi sicer ni jasno, zdi se mi, da sem sli?al, kako se je razbilo steklo, a ker je bila BTjka cela, sem se odpeljal po svojih opravkih dalje... Ker ?e bi se slu?ajno dobila s tistim voznikom kombija, bi ga doletelo kaj podobnega kot grozi Bossu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

In kaj manjka kak?nemu psu?

Izle?ava cele dneve, redno dobi hrano, redno gre na sprehod, briga ga za gospodarsko krizo, briga ga za tro?arine in DDV, briga ga za vse... Izle?ava cele dneve, v?asih malo zalaja, ?re in serje... In kaj mu manjka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prodal stare michelin pilot sport 3, kon?no dobil nove (DOT 0114)Dunlop sport maxx tt, dobil nazaj na novo pofarbano feltno in IZGUBIL komplet ventil za v feltno.

Dogovoril za popravilo "ki ni nastalo pred lastno bajto, ker ni? ni padlo na avto in dejansko je udrtina samo v moji glavi", samo ?e pa grem z roko ?ez bok pa se ?UTI ! in ga bom lepo pla?al sam(zav. je NO GO), ker se itak vse kar se pred hi?o zgodi zgodi samo, ko ni nikogar zraven.

Skratka zadovoljen in vesel kot 100 mater, take "malenkosti" pa me res ne smejo vre?i s tira. :angry:

Pa sem te ravno mislil pobarati, kako ka?e s tisto nalepko. Pa raje ne bom. Ne danes...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nekdo mi je poslal tole:

»Kako hudi?a naj bo ?lovek sre?en, ?e mora ob pol sedmih zjutraj, potem ko ga prebudi budilka, sko?iti iz postelje v obleko, se prisilno nafutrati, usrati, uscati, si umiti zobe in se po?esati ter vstopiti v bitko s prometom, da bi pri?el tja, kjer v bistvu ustvarja dobi?ek za nekoga drugega, ob tem pa se od njega pri?akuje ?e hvale?nost, da to lahko po?ne?«

Se strinjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Kaj je na sliki?

post-133-1397719483_thumb.jpg

Bodypaiting?

Se mi zdi, da je ?enska pobarvana v papigo (na desnem zapestju ima kljun, na ?elu ima oko od papige, levo nogo ima pokr?eno, desno pa stegnjeno za rep)?

Ni mi samo jasno, a je res na nekem tnalu ali na ?em drugem sedi.

No, dokler sem buljil v sliko je ?e objavljena re?itev.

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem a imam samo jaz tak ob?utek ali res polna luna vpliva tudi na ?ivali. Pravkar sem se vrnil domov. Po cesti se je sprehajalo polno srn, lisic, kun, tudi nekaj zajcev in jazbecev. In sploh niso be?ali s ceste. Kot da jih "nosi luna"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bi se kar strinjal z YavarYe X6V6. Jaz sem za sestro brez te?av naredil. Preden je ?la za tri mesece v Brazilijo, sem enkrat spotoma ?el na Avto Krka v ?empeter, vzel tisti listek, ji ga po po?ti poslal v Ljubljano, da ga je podpisala in ko sem pri?el v Ljubljano po avto, sem ?el ?e v stanovanje po listek in domov. In na tehni?nem niso ni? komplicirali.In tudi zavarovanje sem jaz uredil, z istim listkom.

Je pa res, da je ?lo za podalj?anje registracije in ne za novo, prvo registracijo - ni bilo presene?enje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na Avto Krka ?empeter pri Gorici imajo natisnjene neke obrazce, ki jih izpolnita, pa je zadosti.

In ni potrebno vpri?o njih izpolnjevat. Obrazec vzame? in odnese? domov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

K takole razmi?ljam bi skoraj bilo bolje, da nardi? izpit za kamion pa eno avtovleko nabavi? in jih dejansko takole okrog vozi?.

Glede na to, da redkokateri avto tehta ve? kot tono in pol, najve? tono in osemsto kg, bi mogo?e bilo dovolj vla?ugo za B kategorijo, torej do skupne te?e 3,5 ton.

Ali pa, za za?etek, dokler posel ne "zalaufa", kljuko na avto pa prikolico. Registracija prikolice je najbr? cenej?a od registracije motornega vozila. Na za?etku, dokler ?e ni toliko prometa, pa je ceneje, ?e stoji prikolica, kot pa, ?e stoji vla?uga.

Ubogi Zmaj, s takim navdu?enjem se je lotil, pa ga vsi samo kritiziramo in mu solimo pamet... Glej, vsaj ideja je dobra. In pa zagnanost je pohvale vredna. Da ima nekdo voljo do dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.